Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΤΑΓΙΕΡΕΣ
Facts Αγώνα
* ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Οι 28 σύλλογοι είναι μοιρασμένοι σε δύο ομίλους των δεκατεσσάρων και θα παίξουν μεταξύ τους σε ένα γύρο δεκατεσσάρων αγωνιστικών (θα υπάρξει και μία αγωνιστική «διαομιλική» με τα «κλάσικο»). Οι πρώτες τέσσερις κάθε ομίλου προκρίνονται στα πλέι-οφ, τα οποία θα διεξαχθούν με σύστημα νοκ-άουτ και με μονά παιχνίδια στις έδρες των πρώτων και των δεύτερων. Οι ημιτελικοί και ο τελικός θα είναι επίσης μονά παιχνίδια αλλά σε ουδέτερο έδαφος. Η νικήτρια της διοργάνωσης εξασφαλίζει εισιτήριο για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες 2023.
* Παράδοση τελευταίας 10ετίας με γηπεδούχο την Αρχεντίνος: 1-0-1
* Συνολική παράδοση τελευταίας 10ετίας: 1-0-3
* Συνολική παράδοση σε επίπεδο Πριμέρα: 20-12-18
* Οι έξι στις επτά πιο πρόσφατες συναντήσεις τους συνδύασαν under και N/G.
Το πάλεψε στο «Μονουμεντάλ» απέναντι στην πρωταθλήτρια Ρίβερ και θα μπορούσε να είχε αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 από το 10ο λεπτό, βρήκε τη δύναμη να μειώσει στο 39’ με τον Παραγουανό επιθετικό Αβαλος και να ισοφαρίσει στο 50’ με τον κεντρικό αμυντικό Βιγιάλμπα. Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα έχασε και μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί.
Κομβικό σημείο του παιχνιδιού ήταν το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε στο 65’ ο κεντρικός αμυντικός Τορέν και το οποίο του στοίχισε και δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να μείνει με δέκα παίκτες. Οι γηπεδούχοι το αξιοποίησαν, για να ακολουθήσει στο 89’ και το 4ο τέρμα των πρωταθλητών.
Τώρα απέχει τρεις πόντους από την προνομιούχο πρώτη τετράδα του ομίλου. Την προσεχή Πέμπτη θα φιλοξενηθεί από την Ατλέτικο Τουκουμάν.
Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Τορέν (9/0). Στη θέση του ο 21χρονος Μινισάλε (6/0). Εξέτισε ο μέσος Λουσιάνο Γκόμες (6/1) και θα βρίσκεται στον πάγκο.
Πάλεψε στο «Μαρακανά» απέναντι στη Φλαμένγκο όμως δεν μπόρεσε να την απειλήσει ιδιαίτερα. Ηδη στο 26’ έχανε 2-0, ενώ μείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον εξτρέμ Φέρτολι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού. Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει 1-0 της πρωταθλήτριας Χιλής Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα.
Την προηγούμενη αγωνιστική του Κόπα ντε λα Λίγκα παρατάχθηκε με… δέκα αναπληρωματικούς απέναντι στην Ντεφένσα και το πλήρωσε γνωρίζοντας εντός έδρας συντριβή 1-5. Ο μόνος βασικός που αγωνίστηκε ήταν ο τερματοφύλακας Ερέρα. Σκόραρε στο 88’ ο Ουρουγουανός επιθετικός Σάντος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Και επέστρεψε δριμύτερος.
Την προσεχή Τετάρτη θα φιλοξενήσει την πρωταθλήτρια Ρίβερ.
Εξέτισαν ο αμυντικός Ραμίρο Γκονσάλες (7/0) και αριστερός μπακ Ενσο Ντίας (8/0).