ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΡΜΕΝΙΑ – ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ
19:00
08.09

ΑΡΜΕΝΙΑ – ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ

Ανασύνταξη μετά από την εξάρα
ΒΑΖΓΚΕΝ ΣΑΡΓΚΣΙΑΝ ΧΑΝΡΑΠΕΤΑΚΑΝ ΜΑΡΖΑΝΤΑΣΤ (14.530), ΕΡΕΒΑΝ
Cosmote Sport 2
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΡΜΕΝΙΑ - ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ

Facts Αγώνα

*Δέκα όμιλοι, στο Μουντιάλ του Κατάρ προκρίνεται η 1η κάθε ομίλου. Ο 2oς, µαζί µε δύο οµάδες που τερµάτισαν πρώτες στον όµιλό τους στο UEFA Nations League 2020-21, µε βάση και τη συνολική κατάταξη της διοργάνωσης, και που δεν θα έχουν τερµατίσει στην πρώτη δυάδα του οµίλου τους στα προκριµατικά του Μουντιάλ, θα παίξουν στα πλέι οφ (24-29 Μαρτίου 2022): οι 12 οµάδες θα χωριστούν σε τρεις οµίλους και θα παίξουν σε νοκ άουτ ηµιτελικούς και τελικό, για να βγουν οι
υπόλοιπες τρεις οµάδες που θα πάνε στην τελική φάση.
* Το V.A.R. θα χρησιµοποιηθεί στα προκριµατικά.
* Σε περίπτωση ισοβαθµίας στον όµιλο ισχύουν κατά σειρά: 1) ∆ιαφορά τερµάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια (α. βαθµοί, β. διαφορά τερµάτων, γ. καλύτερη επίθεση, δ. καλύτερη εκτός έδρας επίθεση αν εµπλέκονται µόνο δύο οµάδες)

ΑΡΜΕΝΙΑ
Ρεπορτάζ

Αποχώρησε ηττημένη με 6-0 από τη Γερμανία. Υπέφερε στο πρώτο 45λεπτο, αδυνατούσε να ελέγξει τον ρυθμό της αναμέτρησης, με 4-0 βρέθηκε να χάνει στο τέλος αυτού. Κάπως βελτιώθηκε αμυντικά στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά μόνο αυτό. Οι όποιες ευκαιρίες στα δικά της καρέ έγιναν ξανά.

Με σχολική ομάδα έμοιαζε το σύνολο του Χοακίν Καπαρός. Η πρώτη ήττα στα προκριματικά ήρθε φυσιολογικά, η απώλεια της πρώτης θέσης επίσης και το ζητούμενο τώρα είναι να επανακτήσει την οργάνωσή της. Σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της στον όμιλο διακρίθηκε για την αμυντική της προσπάθεια. Στη Στουτγκάρδη έχασε τα αυγά και τα καλάθια.

Το ζητούμενο απόψε είναι να ανασυνταχθεί. Δεν είναι η καλύτερή της το να παίζει ως φαβορί, θα χρειαστεί υπομονή στο παιχνίδι της, όπως είπε χθες και ο προπονητής της.

Αγωνιστικά Νέα

Είναι αμφίβολος ο βασικός δεξιός μπακ Χαμπαρντζουμιάν.

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ
Ρεπορτάζ

Αποχώρησε ηττημένη με 2-0 από τη Ρουμανία. Το αμυντικό της σχέδιο «χάλασε» απ’ το 11′ όταν και δέχτηκε το 1-0. Πήγε να ανοιχτεί, δέχτηκε το 2-0 στο 18′ και εκεί όλα είχαν κριθεί. Εκτοτε το παιχνίδι ήταν αρκετά βαρετό. Η ίδια δεν μπορούσε, η αντίπαλός της δεν «καίγονταν».

Η ομάδα του Μάρτιν Στόκλασα δεν πανηγύρισε αυτή την ήττα. Οταν έχασε με 2-0 από τη Γερμανία έκανε… πάρτι. Το 2-0 στο Βουκουρέστι δεν της άρεσε. Είχε ελπίδα για κάτι πιο ανταγωνιστικό από πλευράς απόδοσης, αλλά μάλλον είχε ξεμείνει από δυνάμεις μετά από την προσπάθεια απέναντι στους «Αετούς».

Αουτσάιντερ είναι σε κάθε παιχνίδι της στον όμιλο των προκριματικών και αν καταφέρει σε κάποιο να αμυνθεί κοντά στο τέλειο, ίσως «τσιμπήσει» βαθμό. Διαφορετικά θα αποχωρήσει μόνο με ήττες από αυτόν.

Αγωνιστικά Νέα

Νέα απώλεια ο κεντρικός αμυντικός Γκρίνεφελντερ που βρέθηκε θετικός στον COVID-19.

Casino