ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΚΥΠ1
19:00
31.10

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

Στο χέρι του Άρη
1
X
2
Εκτίμηση
Αλφαμέγκα
77
26° C Ηλιόλουστος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Πάνος Κραψίτης Πάνος Κραψίτης
Ώρα έναρξης: 19:00
STAKE: 15

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1/1

Απόδοση: 1.58
stoiximan Παίξε νόμιμα

Ματς με ξεκάθαρο φαβορί, το οποίο δύσκολα δεν θα επιβεβαιωθεί. Ο Αρης Λεμεσού υπερτερεί σε όλους τους τομείς του Ακρίτα και μετά την γκέλα με την Ανόρθωση θα μπει με το πόδι στο γκάζι. ΟΙ φιλοξενούμενοι είναι προβλέψιμοι επιθετικά. Θα ταμπουρωθούν και όσο αντέξουν.  Ο άσος από το πρώτο ημίχρονο ανεβάζει την απόδοση στο αποδεκτό 1.58 της stoiximan

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

Facts Αγώνα

  • Αήττητος ο Άρης Λεμεσού κόντρα στον Ακρίτα με 10 νίκες και 1 ισοπαλία.
  • Έξι over έχουν φέρει στις οκτώ τελευταίες συναντήσεις τους.
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
Ρεπορτάζ

Σε ένα ματς υψηλής έντασης με δύο γκολ, ένα πέναλτι, τρία δοκάρια και πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, έμεινε στο 1-1 εκτός με την Ανόρθωση. Στο 30’ βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ με πέναλτι, αλλά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπόρεσε να ισοφαρίσει με τον Μόντνορ.

Έμεινε αήττητος για 12ο σερί αγώνα κόντρα στην Κυρία, αλλά το πολυπόθητο τρίποντο δεν ήρθε. «Μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, αλλά δεν ήμασταν ψύχραιμοι. Το αποτέλεσμα δεν με ικανοποιεί», τόνισε ο Ράτζκοφ.

Δεν έχει ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μετά τον Ακρίτα θα υποδεχτεί τον έτερο ενοφώτιστο Διγενή και θέλει αποκλειστικά το 2/2 πριν το μεγάλο ντέρμπι με την πρωταθλήτρια Πάφο.

Αγωνιστικά Νέα

Σίγουρα εκτός ο φορ Κοκόριν και οι Μάτισικ, Σεμέδο. Τιμωρημένος ο μέσος Χαραλάμπους. Παράλληλα, ο μπακ Καλούλου και μεσοεπιθετικός Γκομίς αποχώρησαν με ενοχλήσεις από το προηγούμενο και δίνονται αμφίβολοι. 

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ
Ρεπορτάζ

Ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας από την Ομόνοια Αραδίππου, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να σώσει την ισοπαλία στο φινάλε. Με υπόδειξη του VAR ο διαιτητής καταλόγισε υπέρ του πέναλτι στο 90+3’ για χέρι εντός περιοχής. Ο Ρόμο ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Κόστιτς απέκρουσε με τα πόδια.

«Δεν παίξαμε καθόλου καλά στο τελευταίο και πρέπει να αντιδράσουμε. Χάσαμε ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς. Χρειάζεται απόλυτη πειθαρχία από τους παίκτες μου και συγκέντρωση. Ο Αρης Λεμεσού είναι από τις ομάδες που δεν συγχωρούν το παραμικρό λάθος», τόνισε ο Γαρπόζης.

Μεγάλο αγκάθι αποτελεί η επίθεση ως τώρα στη σεζόν. Μόλις πέντε τέρματα έχει πετύχει στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές, ενώ κατάφερε να σκοράρει μόνο σε τρεις αγώνες. Ακολουθούν οι δύο με τις ομάδες που ανέβηκαν φέτος μαζί του στη μεγάλη κατηγορία. Αρχικά θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και εν συνεχεία θα πάει στην έδρα του Διγενή.

Αγωνιστικά Νέα

Παραμένει εκτός ο μέσος Μπενίτο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Ροή ειδήσεων
Προσφορές
Όλες οι ειδήσεις
Όλες οι προσφορές

Casino