 
		                Ανάλυση Αγώνα
- 
                                            Εκτίμηση
- 
                                        Αποδόσεις
- 
                                        Ανάλυση
- 
                                            Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Ματς με ξεκάθαρο φαβορί, το οποίο δύσκολα δεν θα επιβεβαιωθεί. Ο Αρης Λεμεσού υπερτερεί σε όλους τους τομείς του Ακρίτα και μετά την γκέλα με την Ανόρθωση θα μπει με το πόδι στο γκάζι. ΟΙ φιλοξενούμενοι είναι προβλέψιμοι επιθετικά. Θα ταμπουρωθούν και όσο αντέξουν. Ο άσος από το πρώτο ημίχρονο ανεβάζει την απόδοση στο αποδεκτό 1.58 της stoiximan.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ
Facts Αγώνα
- Αήττητος ο Άρης Λεμεσού κόντρα στον Ακρίτα με 10 νίκες και 1 ισοπαλία.
- Έξι over έχουν φέρει στις οκτώ τελευταίες συναντήσεις τους.
 ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
                                            ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
                                        Σε ένα ματς υψηλής έντασης με δύο γκολ, ένα πέναλτι, τρία δοκάρια και πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, έμεινε στο 1-1 εκτός με την Ανόρθωση. Στο 30’ βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ με πέναλτι, αλλά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπόρεσε να ισοφαρίσει με τον Μόντνορ.
Έμεινε αήττητος για 12ο σερί αγώνα κόντρα στην Κυρία, αλλά το πολυπόθητο τρίποντο δεν ήρθε. «Μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, αλλά δεν ήμασταν ψύχραιμοι. Το αποτέλεσμα δεν με ικανοποιεί», τόνισε ο Ράτζκοφ.
Δεν έχει ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μετά τον Ακρίτα θα υποδεχτεί τον έτερο ενοφώτιστο Διγενή και θέλει αποκλειστικά το 2/2 πριν το μεγάλο ντέρμπι με την πρωταθλήτρια Πάφο.
Σίγουρα εκτός ο φορ Κοκόριν και οι Μάτισικ, Σεμέδο. Τιμωρημένος ο μέσος Χαραλάμπους. Παράλληλα, ο μπακ Καλούλου και μεσοεπιθετικός Γκομίς αποχώρησαν με ενοχλήσεις από το προηγούμενο και δίνονται αμφίβολοι.
 ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ
                                            ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ
                                        Ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας από την Ομόνοια Αραδίππου, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να σώσει την ισοπαλία στο φινάλε. Με υπόδειξη του VAR ο διαιτητής καταλόγισε υπέρ του πέναλτι στο 90+3’ για χέρι εντός περιοχής. Ο Ρόμο ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Κόστιτς απέκρουσε με τα πόδια.
«Δεν παίξαμε καθόλου καλά στο τελευταίο και πρέπει να αντιδράσουμε. Χάσαμε ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς. Χρειάζεται απόλυτη πειθαρχία από τους παίκτες μου και συγκέντρωση. Ο Αρης Λεμεσού είναι από τις ομάδες που δεν συγχωρούν το παραμικρό λάθος», τόνισε ο Γαρπόζης.
Μεγάλο αγκάθι αποτελεί η επίθεση ως τώρα στη σεζόν. Μόλις πέντε τέρματα έχει πετύχει στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές, ενώ κατάφερε να σκοράρει μόνο σε τρεις αγώνες. Ακολουθούν οι δύο με τις ομάδες που ανέβηκαν φέτος μαζί του στη μεγάλη κατηγορία. Αρχικά θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και εν συνεχεία θα πάει στην έδρα του Διγενή.
Παραμένει εκτός ο μέσος Μπενίτο.
 
     
         
     
                                     
             
		                 
		                 
		                 
		                 
		                 
		                 
		                 
		                