Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Κατώτερη των περιστάσεων στην έδρα της Γουλβς, δικαίως ηττήθηκε 2-0. Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά και δικαίως βρέθηκε από νωρίς (18’), ενώ στο 25’ την έσωσε το δοκάρι. Στο 27’, η αμυντική γραμμή της εκτέθηκε και 2η φορά, ενώ δεν είχε τρόπο να επιστρέψει στο παιχνίδι. Στο 86’ δε, έμεινε με 10 παίκτες λόγω απευθείας αποβολής του Μιλιβόγεβιτς και κάπου εκεί μπήκε η ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες της.
Το πρόβλημα είναι πως αν δεν σκοράρει ο Ζαχά, έχει πρόβλημα: ο 27χρονος επιθετικός έχει πετύχει τα 5 από τα 8 τέρματά της στο τρέχον πρωτάθλημα. Μόνο 3 τρίποντα έχει καταγράψει στις 15 τελευταίες αγωνιστικές (3-2-10), ενώ στα 7 πιο πρόσφατα εντός έδρας της έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη (1-2-4)!
Αξιο αναφοράς πως έχει σκοράρει περισσότερες από μία φορές μόνο σε ένα από τα 12 προηγούμενα παιχνίδια στο «Σέλχαρστ Παρκ».
Εκτίει ποινή ο βασικός χαφ Μιλιβόγεβιτς (6 συμ.), χάνουν ένα ακόμα ο τερματοφύλακας Χένεσεϊ, ο νεοφερμένος αμυντικός Φέργκιουσον, ο έμπειρος αμυντικός Γουόρντ (5 συμ.), ο στόπερ Τόμκινς, ο ταλαντούχος μπακ Μίτσελ (6 συμ.) και ο συμπληρωματικός φορ Γουίκαμ. Οριακά οι ενδεκαδάτοι Κέιχιλ (στόπερ, 1 συμ.), ΜακΚάρθι (χαφ, 4 συμ.).
Μάλλον αδίκησε τον εαυτό της στο εντός έδρας με τη Λέστερ και μοιραία συνετρίβη 1-4. Υπέπεσε σε φθηνά λάθη στην άμυνα και γεύτηκε την ψυχρολουσία από νωρίς (3’, 21’). Εντούτοις, το πάλεψε, ανέβασε την πίεσή της, μείωσε (48’) και στο 55’ είχε δοκάρι για το 2-2. Μόνο που έδωσε δικαιώματα στους αντίπαλους επιθετικούς και με δύο ακόμα τέρματα στο φινάλε (76’, 91’ πέναλτι) διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.
Τα 13 γκολ ενεργητικό που έχει μετά από 7 αγώνες είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση ομάδας που μόλις προβιβάστηκε στην Πρέμιερ Λιγκ μετά τα 14 τέρματα που είχε η Νότιγχαμ Φόρεστ το 1994-95. Σε περίπτωση νίκης στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, θα πανηγυρίσει 3 σερί διπλά στην Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά από το 2002!
Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει καταγράψει μόλις ένα διπλό στις 20 πιο πρόσφατες επισκέψεις της σε έδρες ομάδων του Λονδίνου (1-6-13)!
Θετικός στον Covid-19 ο ποιοτικός επιθετικός Ροδρίγο (6/1), που θα απουσιάσει. Ερωτηματικό ο νεοφερμένος εξτρέμ Ραφίνια (2 συμ.), ανέτοιμοι ο πολύτιμος χαφ Φίλιπς (5 συμ.), ο νιόφερτος στόπερ Γιορέντε, ο ημιβασικός χαφ Φόρσοου και ο έμπειρος μπακ Μπεράρντι.