Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ
Facts Αγώνα
* 8-5-7 υπέρ του Ιωνικού η συνολική παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως διοργάνωσης, 5-2-3 υπέρ του Απόλλωνα στις αναμετρήσεις που έχουν γίνει στην έδρα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». 7-5-6 υπέρ των Ιωνικού και 4-2-3 υπέρ του Απόλλωνα οι αντίστοιχοι αριθμοί στις αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί σε επίπεδο κορυφαίας κατηγορίας πρωταθλήματος.
* Αήττητος ο Ιωνικός στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις των 2 ομάδων ανεξαρτήτως έδρας. Τελευταία νίκη του Απόλλωνα, στην έδρα του, στις 28/4/1996.
Δύσκολα θα περίμενε κανείς να ορθοποδήσει στο «Καραϊσκάκης». Περπατησιά δεν άλλαξε, προσπάθησε καις το «σπίτι» του Ολυμπιακού να παίξει, δεν κρύφτηκε, δεν πήγε σε ταμπούρι, είχε τις στιγμές του ωστόσο η διαφορά δεδομένα είναι μεγάλη και έτσι, παρότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έφτασαν σε σούπερ επίπεδα απόδοσης έφτασαν λογικά και άνετα στο 4-1.
Και κάπως έτσι, λογικά και αναμενόμενα βάσει της περιρεούσας εδώ και καιρό ατμόσφαιρας, δόθηκε – με το 0 στη συγκομιδή και τα 2-11 γκολ – η ιδανική αφορμή για να τερματιστεί η συνεργασία του club με τον κόουτς Πετράκη, η φιλοσοφία του οποίου θέλει χρόνο και υπομονή και για μια ομάδα με στόχο την παραμονή, τέτοια είναι μάλλον πολυτέλειες.
Δεν κράτησε πολύ η αναζήτηση διαδόχου, με τον Ιταλό Τζιανλούκα Φέστα να αναλαμβάνει τα ηνία επιστρέφοντας για δεύτερη φορά σε πάγκο ομάδας Super League Interwetten μετά τις δύο προηγούμενες θητείες του στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.
Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει ο Φατιόν (αμ. χαφ, 1/0), εκτός παραμένει κατόπιν τεχνικής απόφασης ο Βέρχουλστ (τερμ., 2/0).
H νίκη επί του Αρη στην εντός έδρας πρεμιέρα του «έφτιαξε» το ξεκίνημα των νεοφώτιστων. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, ήταν όμως θετική. Από την στιγμή που μαζεύει πόντους, ειδικά κόντρα σε ομάδες ανάλογων στόχων, το πρόσημο τέτοιο είναι. Ναι, μάτια δεν έβγαλε στη φιλοξενία του ΠΑΣ, είχε 1-2 καλές στιγμές να πάρει το παιχνίδι, σε άλλες τόσες κινδύνευσε, εν τέλει όμως, ο βαθμός αμοιβαία (φάνηκε πως) βόλεψε και προέκυψε με το μάλλον «σβηστό» 0-0.
Οπως και να ‘χει μάλλον μη αναμενόμενη είναι η ως τώρα εικόνα των νεοφώτιστων, σίγουρα πιο θετική από τις εκτιμήσεις και τις προσδοκίες πριν τη σέντρα της σεζόν, επ’ ουδενί αδικαιολόγητες συνυπολογίζοντας ότι πρόκειται για μια ομάδα με 20 νέους ποδοσφαιριστές.
Νοκ-άουτ τέθηκε ο Λένις (εξτρεμ, 2/0), διαθέσιμος έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του ο Γκατσούλιας (κάπτεν/αμ. χαφ, 2/0), κατόπιν τεχνικής απόφασης αποκλείστηκε ο Μπάσα (αμ. χαφ, 0/0).