ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
14:45
08.01

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν μπλέκεις
Γήπεδο Φιλιππούπολης
64
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Facts Αγώνα

* Τέσσερα ματς έχουν παίξει ως αντίπαλος και σε όλα έχει νικήσει ο Απόλλων Λάρισας.

* Οι Λαρισαίοι μετρούν τέσσερις σερί ήττες και ο συντελεστής τερμάτων τους σε αυτό το χρονικό διάστημα είναι 1-16!

* Τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ και τέσσερις στα τελευταία πέντε έχει η Νίκη Βόλου. Επίσης, μετράει 6/6 N/G.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
Ρεπορτάζ

Οι τέσσερις ήττες στη σειρά και ο συντελεστής τερμάτων 1-16 τα λένε όλα για την κατάσταση του Απόλλωνα Λάρισας και το τι επικρατεί εκεί. Γενικότερα οι Θεσσαλοί είναι μία ομάδα που στοιχηματικά θα πρέπει να την αποφεύγει κανείς. «Απρόβλεπτοι» είναι ο πιο κομψός χαρακτηρισμός που μπορεί να δοθεί και αυτό γιατί δεν ξέρεις πότε θα δώσουν το 101% και πότε θα βρεθούν σε πολύ κακή μέρα. Έχουν πολλά προβλήματα και δεν είναι όλα αγωνιστικής φύσης. Έφυγαν πολλοί παίκτες, λεφτά δεν υπάρχουν για πληρωμές και γενικότερα επικρατεί μία αβεβαιότητα.

Από εκεί και πέρα, στον τελευταίο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’, ο Απόλλων Λάρισας έχασε με 6-1. Δεν μπορεί να βγάλει κανείς συμπεράσματα από αυτή την αναμέτρηση γιατί οι Λαρισαίοι ουσιαστικά δεν μπήκαν στο γήπεδο. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στο προηγούμενο εκτός έδρας ματς με τον Διαγόρα. Το 1-0 έγινε στο 16′ από τον Μιχαηλίδη και τρία λεπτά μετά ο Κουαλιάτα έκανε το 2-0. Ο Γκορντεζιάνι, που είχε δοκάρι νωρίτερα, στο 28′ έκανε το 3-0 και με πέναλτι του Χατζηστραβού το κοντέρ έγραψε 4-0 στο 34′. Το ημίχρονο έκλεισε στο 5-0 με τον ίδιο παίκτη. Προφανώς και στο δεύτερο 45λεπτο το ματς ήταν διαδικαστικό. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προχώρησε σε πέντε αλλαγές, κατέβασε ταχύτητα και απλώς έκανε διαχείριση. Δέχτηκε στο 52′ γκολ από τον Σιατραβάνη και με τον Μπράντονιτς στο 69′ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά Νέα

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν δεν ανακοίνωσε η ΠΑΕ αποστολή. Δεν προκαλεί έκπληξη, πάντως, αφού την τελευταία φορά που το έκανε, έγιναν απίθανα πράγματα. Ο Σιατραβάνης (εξτρέμ) δεν ήταν αρχικά στις επιλογές του Βαγγέλη Στουρνάρα, αλλά τελικά πείστηκε να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ και μάλιστα σκόραρε. Αντιθέτως, υπήρχαν παίκτες που σύμφωνα με την ΠΑΕ θα ταξίδευαν στη Θεσσαλονίκη και δεν έκατσαν ούτε στον πάγκο παρόλο που 18άδα δεν συμπληρώθηκε.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
Ρεπορτάζ

Κάτι αρχίζει να αλλάζει στη Νίκη Βόλου. Μετράει τρεις διαδοχικές νίκες και τέσσερις στα τελευταία πέντε ματς. Το σερί της, μάλιστα, το ξεκίνησε με τον Αλέκο Βοσνιάδη στον πάγκο έχοντας όμως γνωστοποιήσει ο ίδιος πως αποχωρεί και το συνέχισε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Καλή η εικόνα των Θεσσαλών επί των ημερών του. Στο σημαντικό τεστ με τον ΠΑΟΚ Β’ οι «κυανόλευκοι» πραγματοποίησαν το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι και θύμισαν γιατί στο ξεκίνημα της σεζόν όλοι εκτιμούσαν πως θα δώσουν τη μάχη τους για την άνοδο. Υπάρχει καλό υλικό και πλέον φαίνεται να βελτιώνεται και το ψυχολογικό κομμάτι. Γιατί κατά κύριο λόγο αυτό ήταν το πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα, το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας θα είναι το πρώτο για τη Νίκη Βόλου στο 2023, αφού την προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό. Τελευταίο της παιχνίδι ήταν αυτό με τον ΠΑΟΚ Β’ (2-0) πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων. Στο 20′ οι Βολιώτες έχασαν την πρώτη τους καλή στιγμή με τον Κάσσο και τρία λεπτά μετά ο Σιαφά με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 26′ ο Γαβριηλίδης από κοντά δεν βρήκε την μπάλα, ενώ δέκα επτά μετά ο ίδιος παίκτης νικήθηκε από τον Ταλιχμανίδη. Στο 40′ με ωραίο πλασέ ο Μιλούνοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και ένα λεπτό μετά ο ίδιος έχασε νέα ευκαιρία. Αυτό ήταν το χειρότερο ημίχρονο του ΠΑΟΚ Β’ στη σεζόν με αποτέλεσμα να κάνει τρεις αλλαγές στην ανάπαυλα ο Πάμπλο Γκαρσία. Κάπως βελτιώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι «ασπρόμαυροι», αλλά τις φάσεις πάλι η Νίκη της είχε. Μία στο 63′ με τον Γαβριηλίδη και άλλη μία στο 82′ με τον Μορέιρα. Οι φιλοξενούμενοι ενδιάμεσα το μόνο που κατάφεραν ήταν να απειλήσουν στο 68′ με τον Μελετίδη.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ο Γρομητσάρης (στόπερ) είναι τραυματίας, ο Αναστασίου (αρ. μπακ) ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και ο Κάσσος (δ. μπακ-χαφ) είναι άρρωστος. Εκτός και ο Μπάλλας (εξτρέμ). Βασικοί θεωρούνται οι τρεις πρώτοι.

Casino