Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ
Facts Αγώνα
* Στην πρώτη φάση του Λιγκ Τρόφι σχηματίστηκαν 16 όμιλοι των 4 ομάδων, με γεωγραφικά κριτήρια (Βορράς – Νότος). Κάθε όμιλος περιλαμβάνει μία ομάδα Ακαδημιών. Κάθε ομάδα αντιμετωπίζει την άλλη μία φορά και οι δύο πρώτες κάθε ομίλου συνεχίζουν στη νοκ άουτ φάση. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι και ο νικητής κερδίζει έναν επιπλέον βαθμό.
** Λονδρέζικο ντερμπάκι.
Σε αντίθεση με την εξαιρετική πορεία της στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο έπεσε θύμα έκπληξης, χάνοντας 1-0 εντός έδρας από την Πλίμουθ. Δέχτηκε το καθοριστικό γκολ στο 60’ και όσο κι αν προσπάθησε στο τελευταίο μισάωρο, δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.
Ειλικρινής ο Λι Μπόιερ, παραδέχτηκε ότι δεν ενοχλήθηκε καθόλου από το γεγονός ότι η Τσάρλτον έμεινε εκτός Κυπέλλου. Τα έβαλε με τις ποδοσφαιρικές αρχές για το εξοντωτικό πρόγραμμα, θυμίζοντας ότι οι παίκτες είναι άνθρωποι και όχι μηχανές. Ετσι και αλλιώς, το βάρος πέφτει στην Α’ Αγγλίας, όπου η Τσάρλτον πρωταγωνιστεί, μετρώντας 6 σερί νίκες. Το προσεχές σαββατοκύριακο πάντως δεν υπάρχουν υποχρεώσεις.
Στο Λιγκ Τρόφι (έβδομος όμιλος, Νότος), οι Λονδρέζοι έχουν μόνο δύο βαθμούς και δεν υπάρχουν ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Συνεπώς, η αναμέτρηση με τη Λέιτον Οριεντ διεξάγεται μόνο και μόνο για το τυπικό του αγωνιστικού προγράμματος.
Δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Φαμέουο (7/0), Οσιλάγια (4/0), Πιρς και οι μέσοι Ντότι (7/1), Γκίλμπι (2/0). Διεθνείς υποχρεώσεις έχουν ο αμυντικός Γκάντερ (6/0), οι μέσοι Γουίλιαμς (6/1), Λέβιτ (3/0) και ο επιθετικός Ουάσινγκτον (10/5).
Με αρκετές αλλαγές παρατάχθηκε κόντρα στη Νιούπορτ για το Κύπελλο Αγγλίας, σε μια μονομαχία ομάδων της Λιγκ 2. Τελικώς βγήκε χαμένη, αφού ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-2. Τεράστιο λάθος του βασικού κίπερ Βιγκορού δίνοντας εύκολα την μπάλα στους αντιπάλους στο 37’ για το 0-1. Αμεση η ισοφάριση με τον Κύπριο χαφ Κυπριάνου, με ωραίο βολέ στο 40’.
«Πληγώθηκε» από μακρινό σουτ στο 77’ για τη δεύτερη διαδοχική ήττα. Η ομάδα δεν έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, όπως τόνισε ο Ρος Εμπλετον μετά το ματς. Ωστόσο για ακόμα ένα παιχνίδι βρήκε δίχτυα, 10η συνεχόμενη φορά, κάτι το οποίο θέλει να συνεχίσει και στα ερχόμενα ματς πρωταθλήματος. Το Σάββατο φιλοξενείται στο Κόλτσεστερ.
Εχει εξασφαλίσει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Λιγκ Τρόφι (7ος όμιλος, Νότος), μετά τις δύο νίκες απέναντι σε Γουίμπλεντον (2-0) και Μπράιτον U21 (3-2). Το μόνο που κυνηγάει είναι η πρώτη θέση και για να την κατακτήσει, θα πρέπει να μην χάσει με διαφορά 3 γκολ και άνω.
Μοναδική απουσία αυτή του επιθετικού Σωτηρίου (7/1), ο οποίος είχε αποχωρήσει με πρόβλημα στο κεφάλι την περασμένη Τρίτη κόντρα στη Φόρεστ Γκριν για το πρωτάθλημα.