ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΓΚΕΚΑ
19:00:00
27.10

ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΓΚΕΚΑ

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΠΑΡΚ (54.022)
252
9° C Συννεφιασμένος
Cosmote Sport 3
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Facts Αγώνα

* Εχουν δοθεί 11 πέναλτι στα παιχνίδια τους στο Μένχενγκλαντμπαχ για την πρώτη κατηγορία, τα 10 ήταν για την Γκλάντμπαχ.

* Στα 16 τελευταία παιχνίδια που η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης αντιμετώπισε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος (σύμφωνα με το τέλος της περασμένης αγωνιστικής) έχει ρεκόρ 0-4-12. Τελευταία φορά νίκησε στις 18/12/2010 με 1-0 την Ντόρτμουντ και σκόρερ τον Θεοφάνη Γκέκα.

* Αν η Γκλάντμπαχ δεν νικήσει τότε για πρώτη φορά μετά από τη σεζόν 1991-1992, ουδεμία ομάδα θα έχει φτάσει τις έξι νίκες μετά από τις πρώτες εννέα αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
Ρεπορτάζ

Αποχώρησε ηττημένη με 1-0 από το Ντόρτμουντ στην προηγούμενη αγωνιστική. Επαιξε εναντίον της μπάλας, όχι όμως, παθητικά. Αναζήτησε και βρήκε ευκαιρίες τις οποίες όμως, δεν αξιοποίησε. Αμυντικά δεν απέφυγε τα προβλήματα, συνολικά αντιμετώπισε περισσότερες απειλές απ’ όσες προκάλεσε, και σε τελική ανάλυση την διάφορά την έκανε η ευστοχία. 

Την περασμένη Πέμπτη η Γκλάντμπαχ ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με 1-1 με τη Ρόμα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Σε πρώτο 45λεπτο που θύμιζε φιλικό απέτυχε να βρει ακρίβεια σε τρεις ευκαιρίες, δέχτηκε γκολ από στατική φάση, πρακτικά κατάφερε να χάνει στο τέλος αυτού. Στο δεύτερο 45λεπτο είχε ανούσια πρωτοβουλία, άσχημη ανάπτυξη, γλίτωσε δεύτερο γκολ στο 90′, δεν ισοφάρισε σε ευκαιρία στο 90+1′ και από ανύπαρκτο πέναλτι ισοφάρισε στο 90+5′. 

Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε έμεινε ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης από τον όμιλο, αλλά και το τρίτο παιχνίδι της σε αυτό ήταν έως απογοητευτικό. Δεν υπάρχει ένας χαφ με ικανότητα να κρατήσει την μπάλα και να περάσει σωστά την μπάλα στους επιθετικούς σε αυτές τις εμφανίσεις της. Σε όλες είχε αντιπάλους που έπαιξαν οργανωμένα και προσεκτικά, σε όλες δεν έπεισε με την δημιουργία της.

Η εικόνα της στο πρωτάθλημα παραμένει αρκετά πιο πειστική σε σχέση με το Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα της είναι πολύ πιο εύκολο να φτάσει σε ευκαιρίες. Το στατιστικό δεδομένο βέβαια, στο πρωτάθλημα είναι πως όλες οι νίκες των «πουλαριών» έχουν επιτευχθεί απέναντι σε ομάδες που ήταν από την ενδέκατη θέση και κάτω όταν τις αντιμετώπισαν. Με τις πιο… υψηλές το ρεκόρ της είναι 0-1-2.

Απολογιστικά, σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια (Αουγκσμπουργκ, Φορτούνα Ντίσελντορφ, Λειψία, Σάλκε) παίρνει βαθμό το πολύ στην βάση δημιουργικά με εξαίρεση το σόου απέναντι στην Αουγκσμπουργκ και οι κλειστές άμυνες την έχουν δυσκολέψει. Διατηρεί ωστόσο, ρυθμό για 90 λεπτά και στην τελική ευθεία των παιχνιδιών της είναι πιο εύκολο να απειλήσει. Αμυντικά δέχεται απειλές, λίγες ή πολλές, ανάλογα με την ισχύ και ποιότητα της εκάστοτε αντιπάλου.

Αγωνιστικά Νέα

Ουδέν νέο πρόβλημα. Τρίτο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο βασικός επιθετικός Πλεά (8/4), τέταρτο ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ζίπελ (0/0), έβδομο ο αναπληρωματικός ακραίος μεσοεπιθετικός Τραορέ (1/0), ένατο ο αναπληρωματικός αμυντικός χαφ Στρομπλ (1/0) και ο ενίοτε βασικός μπακ-χαφ Τζόνσον (3/0), εδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζουν ο αναπληρωματικός χαφ Μιζελ (0/0) και ο αναπληρωματικός φορ Μπένετς (0/0) που κρίθηκε ξανά ανέτοιμος.

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
Ρεπορτάζ

Υποδέχτηκε τη Λέβερκουζεν και τη νίκησε με 3-0 την περασμένη αγωνιστική. Εκανε πάρτι στο αρχικό ημίωρο και προηγήθηκε δίκαια με 2-0. Οποτε ήθελε έβγαινε στην επίθεση, ειδικά από την μεριά του Κόστιτς. Εκτοτε ήταν αμυντική, άφησε την πρωτοβουλία, δεν γοήτευσε στις αντεπιθέσεις και χρειάστηκε και αρκετή τύχη προκειμένου να μην δεχτεί. Στο 80’ έβαλε το τρίτο τέρμα και τελείωσε το παιχνίδι. 

Την προηγούμενη Πέμπτη η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης νίκησε εντός έδρας με 2-1 τη Σταντάρ Λιέγης για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Σε πρώτο 45λεπτο που κυλούσε δίχως φάσεις και υπήρχε εκατέρωθεν προσοχή, άνοιξε το σκορ από στατική φάση στο 28′, δεν βρήκε ακρίβεια μετά στις αντεπιθέσεις και στο 41′ τυχερά απέφυγε την ισοφάριση. Και στο δεύτερο 45λεπτο δεν απέφυγε μερικές ανησυχίες στα μετόπισθεν, αν και γενικά είχε τον έλεγχο, επιθετικά δεν της δόθηκε πέναλτι στο 56′ και γενικά δεν βρήκε ακρίβεια. Πάλι από στατική φάση σκόραρε (73’), δέχτηκε το 2-1 στο 82’ και τυχερά απέφυγε την ισοφάριση στο 87’.

Η ομάδα του Αντι Χίτερ συμπλήρωσε αήττητο έξι επίσημων παιχνιδιών (2-2-0 στο πρωτάθλημα) και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης από τον όμιλό της. Διαχείριστηκε καλά τις απουσίες που είχε επιθετικά, αλλά δεν κατάφερε να βρει αμυντική σιγουριά, κάτι που επιθυμεί να αυξήσει ως παρουσία στις εμφανίσεις της. Θέλει δουλειά αμυντικά, παραχωρεί αρκετές ευκαιρίες. 

Εκτός έδρας (Ουνιόν Βερολίνου, Αουγκσμπουργκ, Λειψία) ήταν ουσιαστική επιθετικά στο Βερολίνο και είχε περιορισμένη δημιουργία και στο Αουγκσμπουργκ και στη Λειψία και αμυντικά έκανε λάθη και στα τρία παιχνίδια.

Αγωνιστικά Νέα

Ουδέν νέο πρόβλημα. Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο συχνά βασικός κεντρικός αμυντικός Τουρέ (5/0), πέμπτο ο βασικός τερματοφύλακας Τραπ (6/0), ανέτοιμος κρίνεται ξανά ο αναπληρωματικός αμυντικός χαφ ντε Γκουζμάν (1/0), εδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζει ο αναπληρωματικός κεντρικός αμυντικός Ρους (1/0). Ισως γυρίσει μετά από απουσία παιχνιδιού ο συχνά βασικός επιθετικός Ντοστ (5/3). Ισως γυρίσει μετά από απουσία δύο παιχνιδιών ο βασικός επιθετικός Σίλβα (4/3).

Casino