Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΟΥΧΑΝ ΖΑΛ - ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΝΓΚ ΤΑΙΣΑΝ
Facts Αγώνα
* Παράδοση στο πρωτάθλημα (συνολικά): 0-0-3 (1-3).
* Παράδοση στο πρωτάθλημα (στην έδρα της γηπεδούχου): 0-0-1 (0-3).
*Με την έναρξη του δευτέρου γύρου, οι ομάδες μπορούν να έχουν 4 ξένους παίκτες στην αποστολή (από 3), ωστόσο μέχρι 3 μπορεί να βρίσκονται ταυτόχρονα στον αγωνιστικό χώρο.
A’ ΓΥΡΟΣ: ΣΑΝΤΟΝΓΚ Λ. – ΓΟΥΧΑΝ ΖΑΛ 3-0
Πρώτη ήττα για τη Ζαλ, μετά από 5 παιχνίδια, στα οποία ωστόσο είχε φέρει 4 ισοπαλίες. Δεν τα κατάφερε στην κόντρα της με την ΤΕΝΤΑ, όπου ηττήθηκε με 2-1. Ηταν φλύαρη στο πρώτο μέρος, όπου κράτησε την μπάλα, δίχως να απειλήσει τον αντίπαλο. Στην επανάληψη, παρά το γεγονός πως δημιούργησε φάσεις, δέχθηκε το 1-0 με πέναλτι στο 54’, γεγονός που την αποσυντόνισε. Από την κερκίδα λόγω τιμωρίας το κουμάντο ο Τιε, ο οποίος επίσης δεν έχει δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο ώστε να διαχειριστεί το παιχνίδι, ούτε σε αυτή την κόντρα.
Ο αντικαταστάτης του Τιε στη συνέντευξη Τύπου, εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα οφείλει να παίρνει το 100% όλων των διαθέσιμων παικτών, καθώς δεν έχει τους ποιοτικούς ξένους, που έχουν άλλοι σύλλογοι της κατηγορίας. Εκλεισε λέγοντας πως ανησυχεί για την κούραση, ελέω της διπλής αγωνιστικής.
Τιμωρημένος είναι σε αυτό το ματς ο αναπληρωματικός μέσος, Γι (3/0). Ετσι, ο Λι Τιε μπορεί να χρησιμοποιήσει τους καλύτερους που διαθέτει σε αυτό το παιχνίδι. Ο ίδιος βέβαια θα παρακολουθήσει το ματς από τις κερκίδες. Ο Κινέζος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το αγαπημένο του 4-3-3. Ο Ράφαελ Σίλβα θα παίξει στο μέσο της επιθετική τριάδας, και θα πλαισιωθεί από τους Τζιάνγκ και Κουασί.
Εβαλε τέλος στο σερί των 2 χαμένων παιχνιδιών η Λουνένγκ. Πήρε το διπλό στην έδρα της Χεμπέι, ωστόσο αυτή δεν αποτέλεσε εύκολη «λεία». Παρά το εύρος του σκορ 3-0, οι παίκτες του Ξιαοπένγκ δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη. Στο τέλος της αναμέτρησης σημειώθηκαν και τα 3 γκολ. Με προβλήματα διεξήχθη η τελευταία προπόνηση της Λουνένγκ, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στην περιοχή. Πανέτοιμος ο Πελέ και ξεκούραστος, ώστε να μπει στην ενδεκάδα.
Ο Ξιαοπένγκ, στη συνέντευξη Τύπου εστίασε στο γεγονός πως οι ομάδες είναι κουρασμένες από τα διπλά παιχνίδια. Βέβαια, προσέθεσε πως έχει σε άριστη κατάσταση τον Πελέ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι.
Όλα καλά με τον μέσο Χάο Γιουνμίν (18/1), ο οποίος θέτει υποψηφιότητα για ενδεκάδα. Αγωνίστηκε για 75’ στο τελευταίο ματς και ήταν καλός. Ο Πελέ είναι έτοιμος για επιστροφή στην ενδεκάδα. Μια θέση στην επίθεση παίζεται μεταξύ του Μόιζες με τον Ρότζερ Γκουέδες. Ο πρώτος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. 4-4-2 το σύστημα που θα χρησιμοποιήσει ο Ξιαοπένγκ σε αυτή την αναμέτρηση.