Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ
Facts Αγώνα
* 2-1-2 η παράδοση της δεκαετίας, 5-5-3 συνολικά.
Ανώτερη της Λούγκο, επικράτησε δίκαια με 3-1 στο «Παχαρίτος».
Η επιστροφή του πολύτιμου εξτρέμ Κούρο Σάντσεθ την ανέβασε επίπεδο και παρότι αιφνιδιάστηκε στο 13’, δεχόμενη με αυτογκόλ το 0-1 από τη Λούγκο, ανέτρεψε με στυλ το αποτέλεσμα. Ισοφάρισε στο 25’, πέτυχε δεύτερο γκολ με πέναλτι στο 49’ και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο έφτασε στο τελικό 3-1 στο 81’.
Επανήλθε στις νίκες η ομάδα του Λουίς Μιγέλ Καριόν, μετά από τρία ματς, όσα τής έλειψε ο Κούρο Σάντσεθ. Επανέφερε το καλό της πρόσωπο και για πρώτη φορά μετά από έξι παιχνίδια βρήκε δίχτυα πάνω από μία φορά σε ένα παιχνίδι.
Ο σημαντικός μεσοεπιθετικός Μαρκ Ματέου (13/0) νιώθει ενοχλήσεις και η συμμετοχή του απέναντι στην Αλμπαθέτε είναι αβέβαιη. Θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα βρίσκεται στην ενδεκάδα.
Εχει χάσει τα δύο προηγούμενα και είναι επίσης αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Οσέδε (9/1), τέταρτο έξω ο αριστερός μπακ Εκτορ Ερνάντεθ (8/0), ο οποίος θα επιστρέψει το Δεκέμβριο.
Σταθερά εκτός δράσης βρίσκονται ο εξτρέμ Ογιαρθούν (6/0) και ο στόπερ Αντμόνιο Βισέντε (0/0).
Ενα γκολ του φορ Ζοζούλια στο 93’ τής χάρισε τη νίκη επί της Κάντιθ και σήκωσε στο πόδι το «Κάρλος Μπελμόντε».
Παρουσιάστηκε πιο φιλόδοξη από την πρωτοπόρο Κάντιθ και σε ένα ματς χωρίς κλασικές ευκαιρίες, ήταν η ομάδα που ζήτησε τις στιγμές και πλησίασε περισσότερο σε ένα γκολ, έχοντας κινδυνεύει ελάχιστα. Δικαιώθηκε στο 93’, από μια υπέροχη σέντρα του εξτρέμ Πέδρο Σάντσεθ και μια καρφωτή κεφαλιά του Ουκρανού επιθετικού.
«Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι στην έδρα μας» τόνισε ικανοποιημένος ο κόουτς Ράμις.
Συνεχίζει να χαρακτηρίζεται από την επιμονή, το πάθος και τα συνεχή τρεξίματα, αγαπημένο της σκορ το 1-0 και αναρρίχηση στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Μπορεί να μην δείχνει κάτι ιδιαίτερο από άποψη ποιότητας, αλλά η ομάδα του Μιγέλ Ράμις κερδίζει συνεχώς πόντους με τη μαχητικότητά της.
Επέστρεψε στις προπονήσεις με την ομάδα ο επιθετικός Μάναϊ (7/2), που δεν έπαιξε στα δύο τελευταία λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Είχε ζητήσει το λόγο από τον προπονητή του επειδή δεν ήταν στην ενδεκάδα του εκτός έδρας αγώνα με τη Φουενλαμπράδα, τη 12η αγωνιστική.
Χωρίς φρέσκα προβλήματα ο Ράμις, αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα.
Δεύτερο έξω ο κεντρικός μέσος χαφ Μπάρι (12/0), ενώ παραμένει εκτός δράσης ο βασικός στόπερ Γκοροσίτο (3 συμ.).