ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΛΤΟΝ
21:00:00
08.03

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΛΤΟΝ

ΜΑΚΡΟΝ (28.723)
405
5° C Βροχερός
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΛΕΡΜΟΝ - ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ

Facts Αγώνα

Α’ γύρος: Μίλγουολ – Μπόλτον 1-1

* Η Μίλγουολ δεν έχει υποστεί ποτέ 4 διαδοχικές ήττες επί ημερών Νιλ Χάρις.

* Συνολική παράδοση (από το 1914-15): 19-10-17. Το περσινό διπλό της Μίλγουολ έβαλε τέλος σε ένα αήττητο 11 εντός έδρας αγώνων της Μπόλτον (10-1-0). Η ομάδα του Λονδίνου δεν έχει κατακτήσει ποτέ διαδοχικά διπλά απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο.
 

ΚΛΕΡΜΟΝ
Ρεπορτάζ

Συμπλήρωσε 3 διαδοχικές ήττες με το 2-0 στο Σουόνσι, παραμένοντας χαμηλά. Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν από το ξεκίνημα τα ηνία και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, με κορυφαία το χαμένο πέναλτι του ΜακΜπέρνι (35’). Τελικά, χρειάστηκαν τις δύο (δίκαιες) αποβολές της Μπόλτον (Νουν 43’, Γουίτερ 73’) για να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, έστω και στο φινάλε (ΜακΜπέρνι 80’, Σελίνα 92’).

Εμφανώς απογοητευμένος μετά το τέλος του αγώνα ο Φιλ Πάρκινσον, ο οποίος άφησε κάποιες αιχμές για την αυστηρότητα του ρέφερι στην πρώτη αποβολή και έδωσε συγχαρηρήρια στους παίκτες του για το ζήλο που έδειξαν με αριθμητικό μειονέκτημα, ώστε να κρατήσουν τον βαθμό έστω κι αν δεν τα κατάφεραν.

Η ομάδα του βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, χάνοντας τα 8/10 τελευταία παιχνίδια (1-1-8) και βλέποντας τη διαφορά από τη «σωτηρία» να αυξάνεται (-7). Δεν τα πηγαίνει καλά ούτε στο «Μάκρον», όπου αγνοεί τη νίκη σε 5 αγώνες (0-2-3) και κέρδισε μόνο 1/12 πιο πρόσφατους (1-3-8).

Πολλά και τα οικονομικά προβλήματα, με την κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στη Μίλγουολ να μπαίνει σε κίνδυνο ύστερα από τις καθυστερήσεις στις πληρωμές (σεκιούριτι, αστυνομία). Κάποιες από τις υποχρεώσεις εκπληρώθηκαν και το παιχνίδι θα γίνει κανονικά, αν και την Παρασκευή ο Φιλ Πάρκινσον δήλωσε πως παρά τις δεσμεύσεις οι παίκτες του παραμένουν απλήρωτοι.

Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Κεν Αντερσον, είχε εκδώσει ανακοίνωση νωρίτερα μέσα στην εβδομαδα, όπου τόνιζε πως η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή της και πως μέχρι τότε θα συνεχίσει να καλύπτει τις οικονομικές ανάγκες που προκύπτουν. Ταυτόχρονα, έβαλε τέλος στο εμπάργκο που είχε επιβάλλει εδώ και περίπου έναν χρόνο στον τοπικό Τύπο.
 

Αγωνιστικά Νέα

Δεν έχει κάτι σοβαρό και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά ο πρώτος σκόρερ Μαγκίνις (ε,34/4). Θα εκτίσει ποινή 2 παιχνιδιών ο τεχνικός Πάρκινσον. Χρωστάει 2 αγωνιστικές ο χαφ Λόου (33/0). Τιμωρημένοι, επίσης, ο στόπερ Γουίτερ (28/0) και ο χαφ Νουν (28/1). Αμφίβολοι ο μπακ-χαφ Τέιλορ (18/0) και οι αμυντικοί Χομπς (18/0), Κόνελ (3/0). Εκτός δράσης ο γκολκίπερ Αλνγουικ (25/0), ο μέσος Γουίλσον (13/0) και ο Ολλανδός εξτρέμ Βίλντσχουτ (16/2).

ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ
Ρεπορτάζ

Υπέστη 3η διαδοχική ήττα από τη Νόργουιτς (1-3) και βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής (+1) από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πάλεψε όσο μπορούσε και -κυρίως μέσω στατικών φάσεων- ανάγκασε τον αντίπαλο γκολκίπερ σε καίριες επεμβάσεις, όμως στα κρίσιμα σημεία «μίλησε» η ποιότητα της πρωτοπόρου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα εξαιρετικό διάστημα στην επανάληψη, που τους βοήθησε να «καθαρίσουν» το τρίποντο (Γουίλιαμς 45’ – Στίπερμαν 16’, Τσίμερμαν 69’, Πούκι 79’).

«Υπάρχει απογοήτευση, γιατί νομίζω πως μπορούσαμε να αποφύγουμε την ήττα. Η Νόργουιτς είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και μερικές ενέργειές της θυμίζουν ομάδα Πρέμιερ, όμως είχαμε κι εμείς πολλές φάσεις για να πάρουμε κάτι καλύτερο» το σχόλιο του Νιλ Χάρις, ο οποίος είδε την ομάδα του να επανέρχεται σε δύσκολη θέση ύστερα από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Οι νίκες των Ρέντινγκ και Ρόδεραμ έφεραν τη Μίλγουολ σε απόσταση αναπνοής από την τελευταία τριάδα και πριν από τον προημιτελικό Κυπέλλου με την Μπράιτον (17/03) μεσολαβούν δύο κρίσιμα ταξίδια σε Μπόλτον και Μπέρμιγχαμ, τα οποία αναμένεται να κρίνουν πολλά.  
 

Αγωνιστικά Νέα

Επέστρεψε ο Ρόμεο (α,30/0). Διαθέσιμος ο χαφ Μάρσαλ (7/0). Επανήλθε στις προπονήσεις, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο κίπερ Αμος (12/0). Χάνει το υπόλοιπο ο αριστερός μπακ Μάρεϊ Γουάλας (21/2), όπως και ο φορ Μπράντσο (10/0). Πάντα εκτός δράσης ο αμυντικός ΜακΛόβλιν (6/0).

Casino