Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Είναι πάρα πολλά τα 11 ματς χωρίς νίκη για τη Ραπίντ και απόψε θέλει να βάλει τέλος σε αυτό το σερί. Πολύ δύσκολα θα βρει καλύτερη ευκαιρία, μιας και η Αούστρια είναι σε κακή κατάσταση. Αξίζει το ρίσκο στο «διπλό» (έστω και με κάλυψη). Φυσικά, με τις άμυνες που διαθέτουν οι δύο ομάδες τον πρώτο λόγο έχει το goal/goal στην αναμέτρηση. Στα ειδικά στοιχήματα κρατάω το 1-1 anytime score, το οποίο έχει εμφανιστεί στα 9 από τα 13 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ
Facts Αγώνα
- Το Ντέρμπι της Βιέννης, με τεράστια αντιπαλότητα.
- Αήττητη για 11 σερί ματς απέναντι στη Ραπίντ είναι η Αούστρια (3-8-0).
- Τελευταία νίκη της Ραπίντ στο ντέρμπι ήταν τον Σεπτέμβριο του 2019 σε αυτό το γήπεδο (1-3).
- Στα 13 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας τα 11 ήταν goal/goal.
Για τρίτο σερί ματς στο πρωτάθλημα η Αούστρια Βιέννης πήρε προβάδισμα στο σκορ αλλά δεν κατάφερε να το διατηρήσει. Αυτή τη φορά στην έδρα της Άλταχ, οι «βιόλα» προηγήθηκαν με τον Χαντλ στο 5’, όμως μέσα σε 10 λεπτά είδαν τους γηπεδούχους να σημειώνουν δύο γκολ (7’, 15’ πεν.). Ως το τέλος μάλιστα τίποτα δεν άλλαξε και το 2-1 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.
Έτσι, η Αούστρια συμπλήρωσε έξι σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-4) και συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα. Σε αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο η αποχώρηση του Ταμπάκοβιτς που άφησε μεγάλο κενό στην επιθετική γραμμή της ομάδας.
Εξιλαστήριο θύμα για την κακή πορεία των «βιόλα» στην Μπουντεσλίγκα έγινε η Βάιντορφ Σεντ Άννα, την οποία αντιμετώπισε η Αούστρια την περασμένη Τετάρτη στο Κύπελλο Αυστρίας και έφτασε στην επικράτηση με σκορ 4-0.
Αποβλήθηκε στο ματς με την Άλταχ ο στόπερ Λούκας Γκαλβάο (8/0). Μακροχρόνια απόντες οι Ραγκούζ (φορ), Ελ Σέουι (αρ. μπακ) και Βούστιγκερ (χαφ).
Ήταν καλύτερη από την Στουρμ Γκρατς στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής, όμως δεν κατόρθωσε να μετουσιώσει αυτή την υπεροχή και σε νίκη. Αν και πήρε προβάδισμα στο σκορ μετά από αυτογκόλ του Σνεγκ στο 21’, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απαντήσουν σχεδόν αμέσως (25’). Στη συνέχεια η Ραπίντ σπατάλησε σωρεία ευκαιριών, χωρίς όμως να βρει ένα γκολ που ενδεχόμενα να της έδινε τη νίκη.
Έτσι, οι «Hutteldorfer» συμπλήρωσαν τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη (0-3-1) και έχουν υποχωρήσει αρκετά στη βαθμολογία. Μεσοβδόμαδα μάλιστα, παραλίγο να πέσουν θύμα μία άνευ προηγουμένου έκπληξης στο Κύπελλο Αυστρίας. Συγκεκριμένα, η Ραπίντ βρέθηκε να χάνει με 2-1 στην έδρα της Ουνιόν Γκουρτέν, όμως ο Σιντλ στο 82’ έσωσε την ομάδα του και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί μίλησε η διαφορά ποιότητας και η ομάδα της Βιέννης βρήκε τρία γκολ για να φτάσει στην πρόκριση με σκορ 5-2.
Παραμένουν εκτός δράσης ο πρώτος σκόρερ Μπουργκστάλερ (8/4) και ο μπακ Σικ (6/0), εξαιτίας μυϊκών τραυματισμών.
Μακροχρόνια απόντες ο στόπερ Τσβέτκοβιτς (6/0) και ο χαφ Πέζιτς.