ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ – ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ
ΑΥΣ1
20:00
04.12

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ – ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ

Οι ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν
1
X
2
Εκτίμηση
28 Black Arena
152 χλμ.
-4° C Συννεφιασμένος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ - ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Αμφότερες εντυπωσιάζουν με την ως τώρα συγκομιδή τους στη σεζόν. Σε καλύτερη κατάσταση εσχάτως η Χάρτμπεργκ, έχει λογική να κοιτάξουμε προς τα «δεξιά», ακόμα κι αν δεν έχει κερδίσει την Κλάγκενφουρτ από το 2016.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ - ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ

Facts Αγώνα

  • Ο αγώνας είχε αρχικά προγραμματιστεί για το Σάββατο (02/12), όμως αναβλήθηκε λόγω έντονης χιονόπτωσης.
  • Αγώνας Α’ γύρου: Χάρτμπεργκ – Κλάγκενφουρτ 0-3
  • Η Κλάγκενφουρτ μετρά πέντε σερί νίκες εις βάρος της Χάρτμπεργκ ανεξαρτήτως έδρας.
ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ
Ρεπορτάζ

Έστω και με τα χίλια ζόρια κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Άλταχ την προηγούμενη αγωνιστική. Ένα γκολ του Γιάριτς από το 25ο λεπτό στάθηκε αρκετό, ώστε η Κλάγκενφουρτ να κερδίσει 1-0, παρότι στο δεύτερο μέρος δέχτηκε έντονη πίεση. Έτσι επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες, στις οποίες όχι μόνο δεν σκόραρε, αλλά δέχτηκε συνολικά επτά γκολ!

Παράλληλα, βελτίωσε το εκτός έδρας ρεκόρ της (4-3-1) και διατηρήθηκε στην πεντάδα της βαθμολογίας, πλησιάζοντας στον ένα βαθμό τη σημερινή της αντίπαλο. «Η Χάρτμπεργκ είναι εντυπωσιακή ως τώρα στη σεζόν, αλλά κάτι ανάλογο ισχύει και για εμάς. Πέρα από τη σωστή αμυντική λειτουργία θα χρειαστεί να κρατήσουμε την μπάλα αρκετά, ώστε να μην επιτρέψουμε στους αντιπάλους να γίνουν απειλητικοί. Αν βρουν ρυθμό στο παιχνίδι θα μας δημιουργήσουν πρόβλημα», ανέφερε ο Πέκαλτ.

Αγωνιστικά Νέα

Νέα απώλεια ο Στράουντ (αμυντικός, 13/0). Παραμένουν εκτός οι Αρβάιλερ (φορ, 14/0), Κνάλερ (κίπερ, 1/0), Γκέζος (μπακ, 11/1) και Σβέτκο (χαφ, 10/1). Μακροχρόνια απόντες οι Μέι (χαφ), Μπίντερ (φορ), Σότο (φορ). 

ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ
Ρεπορτάζ

Κοίταξε στα μάτια την πρωταθλήτρια Σάλτσμπουργκ και λίγο έλειψε να πετύχει την έκπληξη. Αν και προηγήθηκε με τον Μπόουατ στο 11’, οι «ταύροι» ανέτρεψαν την κατάσταση με γκολ πριν και μετά την ανάπαυλα (45+4’, 48’). Και πάλι όμως η Χάρτμπεργκ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να ισοφαρίσει με τον Ντιακιτέ στο 56’, αλλά πέντε λεπτά πριν το φινάλε (85’) δέχτηκε τρίτο γκολ με αποτέλεσμα να μπει τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών.

Ακόμη κι έτσι όμως, διατηρήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. «Αντιμετωπίσαμε για 3η φορά τη Σάλτσμπουργκ φέτος και καταφέραμε να είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί», ανέφερε με ικανοποίηση ο Σοπ, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να αγωνιστεί απόψε στο ίδιο επίπεδο με την προηγούμενη αγωνιστική για να έχει ελπίδες νίκης. 

Αγωνιστικά Νέα

Τελευταία στιγμή θα κριθεί του φορ Αβντιάι (9/4). Εκτός δράσης ο Έμαν (κίπερ).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino