ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΛΙΝΤΣΕΡ
15:30
02.04

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΛΙΝΤΣΕΡ

Μοναδικό «αγκάθι» η παράδοση
ΤΖΕΝΕΡΑΛΙ ΑΡΕΝΑ (17.656), ΒΙΕΝΝΗ
155
10° C Βροχερός
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΛΙΝΖ ΛΑΣΚ

Facts Αγώνα

* Στην κανονική περίοδο: Αούστρια Βιέννης – Λίντσερ 1-1 (31/7), Λίντσερ – Αούστρια Βιέννης 2-2 (23/10).

* Εξαιρετική παράδοση για τη Λίντσερ, καθώς έχει χάσει μόλις 1 φορά στα 16 τελευταία από την Αούστρια Βιέννης (10-5-1). Από τη σημερινή έδρα έχει φύγει αήττητη στις 7 πιο πρόσφατες επισκέψεις (4-3-0).

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ
Ρεπορτάζ

Πήρε το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον δανεικό μπακ του Ολυμπιακού, Λάιντνερ. Είχε την ασίστ αρχικά στον Ταμπάκοβιτς (40’) και εν συνεχεία το δικό του τέρμα στο 53’ έδωσε τη νίκη με 2-0. Μετά το 75’ κινδύνεψε σοβαρά, όμως μπόρεσε να κρατήσει το ανέπαφο της εστίας της.

Και να το έχανε, πάντως, θα είχε εξασφαλισμένη μια θέση στην εξάδα, καθώς την ίδια ώρα η Τιρόλ Βάτενς έχασε από τη Στουρμ Γκρατς. Προφανώς, όμως, η νίκη αυτή ήταν υπερπολύτιμη. Εκτός ότι ήρθε απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο διευρύνοντας το αήττητο σερί στους 9 αγώνες (2-7-0), διεκδικεί επάξια μια θέση στην τριάδα. Μπαίνει σε ισοβαθμία με τη Ραπίντ στους 16 βαθμούς, τη στιγμή που η σημερινή αντίπαλος βρίσκεται στους 19.

Η διακοπή επίσης της έκανε καλό, καθώς ο Μίκαελ Βίμερ είδε αρκετούς παίκτες να επιστρέφουν στις προπονήσεις ενισχύοντας τις επιλογές του. Βρίσκεται σε ιδανικό μομέντουμ και ειδικά εντός έδρας, όπου μετά το Μουντιάλ μετρά 3/3 νίκες, με σύνολο τερμάτων 8-1. Ακολουθεί η έξοδος στο Σάλτσμπουργκ την άλλη εβδομάδα.

Αγωνιστικά Νέα

Επιστρέφει από τιμωρία ο δεξιός φουλ-μπακ Ρανφτλ (21/2). Μπήκαν σε προπονήσεις και είναι διαθέσιμοι, επίσης, μετά από καιρό ο στόπερ Γκαλβάο (14/0), ο μέσος Χόλαντ (9/0) και ο επιθετικός Γκράμπερ (14/5 και 3 ασίστ). Σταθερές οι απουσίες των Τάιγκλ (μπακ-χαφ, 9/0), Χάσκοβιτς (φορ, 8/1). Μακροχρόνια εκτός ο αρ. μπακ Ελ Σέιβι (1/0), ο μέσος Βάστινγκερ (4/0) και ο φορ Ραγκούζ.

ΛΙΝΖ ΛΑΣΚ
Ρεπορτάζ

Βρήκε τον… μπελά της φέτος από τη Χάρτμπεργκ. Μετά την ήττα του πρώτου γύρου (0-3), απέτυχε να κερδίσει και την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, με το εκτός έδρας 2-2. Έσωσε μάλιστα τον βαθμό με τον Λιούμπιτσιτς να ισοφαρίζει στο 87’. Στο πρώτο μέρος είχε φέρει το ματς στα ίσα ο άλλος ανακάμψας επιθετικός, ο Ζουλάι (36’).

Αμφότεροι έδειξαν πόσο πολύτιμοι είναι για τον Ντίτμαρ Κουμπαόυερ, το πρόβλημά του όμως έχει να κάνει με την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας. Ήταν το τρίτο διαδοχικό επίσημο ματς που η εστία παραβιάστηκε δύο φορές (1-1-1 σε αυτό το διάστημα), ενώ και στο φιλικό που έδωσε με την Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε δεν… παρέλειψε να το επαναλάβει, παρά τη νίκη (3-2).

Μπαίνει στη διαδικασία των πλέι οφ έχοντας χάσει μια σημαντική διαφορά που είχε «χτίσει» στην 3η θέση. Και με όλες τις ομάδες να μπαίνουν με τους μισούς βαθμούς, η Λίντσερ πλέον βρίσκεται μόλις στο +3 από τους δύο συλλόγους της Βιέννης και στο +4 από την 6η Αούστρια Κλάγκενφουρτ. Πιο κοντά, δηλαδή, απ’ ότι απέχει η ίδια από τη 2η Στουρμ (-5), από την οποία φιλοξενείται μεσοβδόμαδα για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αυστρίας. Την άλλη εβδομάδα την υποδέχεται, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός παραμένει ο αμυντικός Βαϊσίνγκερ (2/0) και ο επιθετικός Γκόιγκινγκερ (19/3). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Κετσκές (αμυντικός, 6/0), Μπόλερ (αμυντικός, 1/0), Άνσελμ (φορ, 0/0), Λετάρ (αμυντικός, 0/0), Ταλοβιέροφ (αμυντικός, 2/0).

Casino