ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΝΤΜΙΡΑ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ
18:00
06.03

ΑΝΤΜΙΡΑ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Κερδίζει και ξενοιάζει
BSFZ- ΑΡΙΝΑ (12.000), ΜΑΡΙΑ ΕΝΖΕΡΣΝΤΟΡΦ
23
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΤΜΙΡΑ ΒΑΚΕΡ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Facts Αγώνα

*Παράδοση: 4-2-14 εντός, 10-9-22 συνολικά. Επτά διπλά την τελευταία πενταετία έχει πάρει η Αούστρια Βιέννης. Η Αντμίρα δεν έχει σκοράρει στα τέσσερα τελευταία εντός κόντρα στην Αούστρια.

Α’ Γύρος: Αούστρια Βιέννης – Αντμίρα  2-2

ΑΝΤΜΙΡΑ ΒΑΚΕΡ
Ρεπορτάζ

Μετά από δέκα παιχνίδια μακριά από τα τρίποντα, η Αντμίρα πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό στη μάχη που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία. Κέρδισε με 2-0 την Αλταχ και ξέφυγε στους επτά βαθμούς, διαφορά που – αν και θα μειωθεί στο μισό – είναι ικανή να της δώσει την ευκαιρία να παραμείνει στην κατηγορία. Καλή εμφάνιση από την ομάδα του Χέρτσογκ, ο Κερσμπάουμ άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό στην επαναφορά αφού αστόχησε από τα 11 βήματα. Λίγο αργότερα θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» το ματς, αλλά ο Σουρντάνοβιτς δεν ήταν εύστοχος. Στο 38’ ο κίπερ Λάιτνερ την κράτησε στο ματς αποκρούοντας πέναλτι. Στο 49’ ο Μουσταφά με υπέροχο ενέργεια και πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, διώχνοντας το άγχος. Η Αλταχ πίεσε, όμως η Αντμίρα αντιστάθηκε και κράτησε το τρίποντο. Για μία ακόμη φορά, έπαιξε καλύτερα και πήρε βαθμούς μακριά από το γήπεδό της, κάτι που συνηθίζει από τον Οκτώβριο και έπειτα.

Αγωνιστικά Νέα

Συμπλήρωσε κάρτες ο αρχηγός Κερσμπάουμ (μέσος, 21/6).

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ
Ρεπορτάζ

Εχει μπει με τρομερή διάθεση, ψυχολογία και ρέντα στο 2022 και τα πηγαίνει εξαιρετικά. Κέρδισε με 1-0 την ΒΑΚ Πέλετς, φτάνοντας τις τρεις διαδοχικές νίκες χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ και χτυπάει την πόρτα των πλέι οφ. Καλή εμφάνιση από τους «βιολετί». Είχε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως άνοιξε το σκορ. Στο 57’ ο αρχηγός Γκρούνβαλντ με ένα τρομερό αριστερό κεραυνό έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στην κλειστή δεξιά γωνία του αντίπαλου κίπερ για το 1-0. Ο Φίσερ λίγο αργότερα έχασε τεράστια ευκαιρία να «κλειδώσει» το ματς και λίγο έλειψε η ομάδα του να το πληρώσει. Ευτυχώς ο κίπερ Πεντζ στο 87’ απέκρουσε δύο φορές (την πρώτη μπήκε παίκτης της Αούστρια στην περιοχή πριν την εκτέλεση) πέναλτι του Λινλτ και κράτησε ζωντανή την ομάδα του. Στο 90’ λίγο έλειψε να έχουμε χαμό ποδοσφαιριστή στο γήπεδο, αφού ο Τάιγκλ χτύπησε στο κεφάλι από αντίπαλο κατά λάθος και τον έσωσε ο αντίπαλος Λοκοσβίλι μέχρι να μπει μέσα ο γιατρός.

Τιμωρημένος ο κόουτς Σμιντ, θα δει το παιχνίδι από την κερκίδα. Η Αούστρια θα έχει στο πλευρό της 1200 οπαδούς της που θα κάνουν το κοντινό ταξίδι και θα προσπαθήσουν να βάψουν «βιολετί» το γήπεδο της Αντμίρα.

Με νίκη ή ισοπαλία επί της Αντμίρα, αλλά και με ήττα αν μία εκ των Ραπίντ και Ριντ δεν κερδίσουν, η Αούστρια Βιέννης παραμένει στην εξάδα και συνεχίζει στα πλέι οφ.

Αγωνιστικά Νέα

Συμπλήρωσε κάρτες ο Μάρτελ (αμ.χαφ, 21/1). Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Φιτζ (δεκάρι, 8/0) και Ντεμάκου (αμ.χαφ, 13/0) αλλά δεν είναι 100% έτοιμοι. Τραυματίες οι Τάιγκλ (δ.μπακ, 19/3) και Ελ Σεϊβί (αρ.μπακ, 6/0).

Casino