Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Ιδιαίτερο παιχνίδι για τον τεχνικό των φιλοξενούμενων Μαζού, ο οποίος θα ήθελε όσο τίποτα «να κεράσει το πικρό ποτήρι της εκδίκησης» στην πρώην ομάδα του. Ούτως η άλλως, το χαμηλό 1.70 της Αντερλεχτ απέναντι στη δυσκολοκατάβλητη Σαρλερουά, περισσότερο για κόντρα προσφέρεται. Ποντάρισμα στο Χ2 (2.12, Fonbet).
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
Facts Αγώνα
* Ο προπονητής της Σαρλερουά, Μαζού βρισκόταν μέχρι τον περασμένο Οκτώβρη στον πάγκο της Αντερλεχτ. Αποχώρησε με άκομψο τρόπο από την τεχνική ηγεσία των «μωβ».
* Η Σαρλερουά μετράει μόλις 2 νίκες στα 12 τελευταία παιχνίδια της κόντρα στην Άντερλεχτ (2-2-8).
* 9-2-3 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο την Άντερλεχτ.
* Η Αντερλεχτ στον 21ο αιώνα έχει πετύχει κόντρα στη Σαρλερουά τις περισσότερες εντός έδρας νίκες από οποιαδήποτε άλλον αντίπαλο (18-2-4).
Εκανε τα εύκολα, δύσκολα στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βέστερλο, αλλά έστω και με περίσσιο άγχος πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα (2-1). Είχε τον απόλυτο έλεγχο στο ματς μέχρι το σημείο που έκανε το 2-0 (72’), αλλά χαλάρωσε στη συνέχεια και στα τελευταία λεπτά «φλέρταρε» με την γκέλα. Βασικοί ξεκίνησαν τα δύο τελευταία μεταγραφικά της αποκτήματα ο ταλαντούχο μεσοεπιθετικός Φλιπς (Ρεμς) και ο μέσος Ριτς (Κλαμπ Μπριζ).
Μπορεί να μη εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει ωστόσο είναι αποτελεσματική και βρίσκεται πλέον σε απόσταση βολής από την κορυφή. Νέα προσθήκη ο έμπειρος μέσος Ντιλέϊνι (δανεικός από τη Σεβίλλη), παρελθόν αποτελούν ο στόπερ Ντελκρουά (1 συμ.. Μπέρνλι) και ο δεξιός μπακ Μουρίγιο (29/3 πέρυσι, Μαρσέιγ).
«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Σαρλερουά. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει ηττηθεί μόλις μία φορά μέχρι στιγμής. Θα πρέπει να βρεθούμε σε πολύ καλή μέρα για να την κερδίσουμε», τόνισε ο προπονητής Ρίμερ.
Δεύτερη αγωνιστική τιμωρημένος ο εξτρέμ Ντέγερ (3 συμ.), παραμένουν εκτός ο μέσος Λόνβαϊκ (2 συμ.), ο μέσος Ασιμέρου (1 συμ.) και ο χαφ Βερσχάρεν (28/2 πέρυσι). Μπήκε στην αποστολή αλλά δίνεται αμφίβολος ο εξτρέμ Αμούζου (4 συμ.).
(4-3-3): Ντουπέ – Σαρντέλα, Ντεμπάστ, Βερτόνγκεν, Εντιαγέ – Λέονι, Ντιαβαρά, Ριτς – Φλιπς, Ντόλμπεργκ, Ραμάν
Παρατάχθηκε με αποκλειστικό στόχο το 0-0 στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Γκενκ και τα κατάφερε έστω και αν σε ορισμένες στιγμές χρειάστηκε τη βοήθεια της τύχης. Άχρωμο, άοσμο και άγευστο το πρώτο ημίχρονο, δέχτηκε πίεση στο δεύτερο μέρος, αλλά παρά τις μεγάλες ευκαιρίες των γηπεδούχων στο τελευταίο 20λεπτο έμεινε όρθια, έχοντας για κορυφαίο τον τερματοφύλακα Κοφί.
Δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη από τους τρεις βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές, αν και έχει τη δικαιολογία του δύσκολου προγράμματος. Δυνατό της σημείο μέχρι στιγμής η ανασταλτική λειτουργία, υστερεί αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι.
«Δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει αμφισβήτηση προς το πρόσωπό μου. Πρέπει να συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε θετικά. Ελπίζουμε η πρώτη νίκη της σεζόν να έρθεις στις Βρυξέλλες», επισήμανε ο προπονητής Μαζού.
Απέκτησε τον έμπειρο μέσο Τρεμπέλ (Άντερλεχτ) και ενώ αναμένονται και άλλες προσθήκες μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.
Δεύτερη αγωνιστική τιμωρημένος ο πολύτιμος μέσος-αρχηγός Ιλαϊμαχαρίτρα (3/1), παραμένουν εκτός οι στόπερ Κνέζεβιτς (3 συμ.), Βαν Κλέιμπουτ (10 συμ. πέρυσι), οι εξτρέμ Ενκουμπά (28/4 πέρυσι), Τσατσουά (29/1 πέρυσι) και ο φορ Μπενμπουαλί (15/2 πέρυσι). Αποθεραπεύτηκε ο ακραίος μπακ Μοντιτσέλι (1 συμ.), κανονικά στην αποστολή ο νεοφερμένος Τρεμπέλ.
(3-5-2): Κοφί – Μπουκαμίρ, Μαρκ, Μπάγκερ – Ρόγκελι, Μαριόκα, Χέιμανς, Ζοργκάν, Μπενζά – Νταμπάγκ, Μπαντζί