Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Πραγματοποίησε τη χειρότερή της φετινή εμφάνιση γνωρίζοντας ταπεινωτική ήττα στην έδρα της Ρος Κάουντι με 4-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα. Στο 20’ δέχτηκε το δεύτερο. Μείωσε στο φινάλε του πρώτου μέρους με αυτογκόλ. Κακή και στην επανάληψη, όπου δέχτηκε ακόμα δύο τέρματα στο 84’ και το 93’.
«Πραγματοποιήσαμε μία από τις χειρότερες φετινές μας εμφανίσεις. Η άμυνα δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Οι μέσοι μας δεν μάρκαραν. Βέβαια η έκταση του σκορ μας αδικεί. Τα δύο τελευταία τέρματα ήρθαν στο φινάλε και ενώ είχα βγει μαζικά στην επίθεση για να ισοφαρίσουμε. Θα ήταν ψέματα να πως ότι δεν βρίσκομαι σε πίεση τελευταία, αλλά συνεχίζω να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ», τόνισε ο Μακ Ινες.
Θα παίξει με 3-4-1-2 έχοντας στην επίθεση τους Μάιν και Κοσγκρόουβ. Από πίσω τους θα κινείται ο Ράιτ. Από τα άκρα θα βγαίνουν οι Ενγκουένια και Κένεντι. Θέση διεκδικεί και ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Χέτζες που επέστρεψε από τραυματισμό.
Εκτός ο αμυντικός Ντέβλιν (1 συμ.) και οι μέσοι Γουότκινς (9/2), Μακ Γκέουτς (7 συμ.). Τελευταίες απώλειες αυτές του αμυντικού Τέιλορ (21/1) και του ακραίου μέσου Χάγιες (19/1) που αποχώρησαν τραυματίες από το προηγούμενο.
Σπαθάτο 1-1 κόντρα στην πρωτοπόρο και αήττητη Ρέιντζερς με 1-1. Προηγήθηκε με τον Κόουλ στο 21’. Είχε τον έλεγχος στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη έπαιξε αρκετά παθητικά και μοιραία ισοφαρίστηκε στο 72’.
Συμπλήρωσε δώδεκα ματς δίχως νίκη. Πάντως, παρουσιάζεται αρκετά ανεβασμένη από τη μέρα που ανέλαβε ο Αλεξάντερ. Δείχνει πως είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.
«Σε κάθε αγώνα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν χρειάστηκε να αλλάξω πολλά πράγματα στην ομάδα. Εχουμε πολύ καλούς παίκτες. Δουλεύουμε περισσότερο στην ψυχολογία και τη φυσική κατάσταση», δήλωσε ο φιλόδοξος κόουτς.
Θα παίξει με 4-3-3, το οποίο θα μετατρέπεται σε 4-5-1 όταν βρίσκεται σε θέση άμυνας. Οι ακραίοι επιθετικοί Βατ και Ζέντορφ θα οπισθοχωρούν στα χαφ. Φουνταριστός θα είναι ο Κόουλ.
Παραμένουν εκτός οι τερματοφύλακες Κάρσον (12 συμ) και Φοξ (καμία συμ.). Ετσι θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο δανεικός από την ΚΠΡ Νταν, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα. Απουσιάζουν επίσης ο αμυντικός Νταν (καμία συμ.) και ο μέσος Ντόνελι (1 συμ.).