ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΟΥΝΙΝΓΚ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ
15:00:00
03.09

ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΟΥΝΙΝΓΚ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ

ΝΤΑΛΙΑΝ ΑΚΑΝΤΕΜΙ ΠΡΟ ΣΟΚΕΡ (5.000)
23° C Βροχερός
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΝΓΚ ΤΑΙΣΑΝ - ΤΖΙΑΝΓΚΣΟΥ ΓΚΟΥΟΧΙΝ ΣΑΙΝΤΙ

Facts Αγώνα

Παράδοση (συνολικά): 9-11-8 (40-36).

Με under έληξαν οι 6/7 προηγούμενες συναντήσεις τους. Δίχως νικητή οι 3 τελευταίες. 

Τι ισχύει: Οι 16 ομάδες χωρίζονται σε 2 ομίλους των 8. Οι 4 πρώτες θα προκριθούν στα πλέι οφ για τον πρωταθλητή. Οι 4 τελευταίες θα παίξουν για την παραμονή. Υποβιβάζεται ο τελευταίος, με τον προτελευταίο να δίνει αγώνα διαβάθμισης.

Ολες οι αναμετρήσεις διεξάγονται σε ουδέτερα γήπεδα, δίχως την παρουσία φιλάθλων. 
 

ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΝΓΚ ΤΑΙΣΑΝ
Ρεπορτάζ

Μετά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, έπεσε πάνω στον «τοίχο» που ονομάζεται Νταλιάν. Στο μεταξύ τους παιχνίδι δεν κατόρθωσε σε κανένα σημείο να γίνει απειλητική, με αποτέλεσμα να χάσει δίκαια με 1-0. Δέχθηκε το γκολ στο 61’, με τον Λι Ξιαοπένγκ να εγκλωβίζεται απέναντι στις τακτικές του Μπενίτεθ. Σε κακή μέρα οι ξένοι του. Αρκετά νευρικός και άστοχος ο Πελέ. Ψάχνεται ο Λεονάρντο που δεν ανταποκρίνεται στο επίπεδο της ομάδας. Στο ύψος του στέκεται μόνο ο Φελαϊνί. 

Αγωνιστικά Νέα

Δίχως ιδιαίτερα προβλήματα η αποστολή του Λι Ξιαοπένγκ για το ντέρμπι της δεύτερης θέσης. Αμφίβολος είναι ο Ντάι Λιν (κ. αμ., 2/0), ο οποίος έχει χάσει τα τελευταία ματς της ομάδας του. Τραυματίας ο Λεονάρντο (7/0), ο οποίος δεν πείθει και πιθανόν να αποχωρήσει. Ο Φελαϊνί (7/4) είναι ο πλέον σταθερός σε απόδοση παίκτης. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Γκουέδες που έμεινε εκτός λίστας. 

ΤΖΙΑΝΓΚΣΟΥ ΓΚΟΥΟΧΙΝ ΣΑΙΝΤΙ
Ρεπορτάζ

Επέστρεψε στις νίκες με τον πλέον εμφατικό τρόπο, καθώς επιβλήθηκε της Χενάν με το εντυπωσιακό 5-2. Φουριόζος ο Σαντίνι, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του χατ τρικ με τη φανέλα της ομάδας. Παρ’ ότι ο αντίπαλος ισοφάρισε από το 2-0, δεν ανησύχησε για το αν θα πάρει τελικά τη νίκη. Κλειδί το γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, το οποίο της έδωσε το προβάδισμα με 3-2. Ανεβασμένος μετά από καιρό ο Εντερ (8/5), ο οποίος πέτυχε τα άλλα δύο γκολ της Σουνίνγκ. 

Αναβρασμός επικρατεί στην ομάδα, καθώς κυκλοφόρησαν φήμες πως οι παίκτες προχώρησαν σε απεργία, λόγω μη καταβολής των μισθών τους. Το γεγονός αυτό διέψευσε τόσο η διοίκηση, όσο και ο προπονητής. Ωστόσο, δεν γίνεται να κυκλοφορούν τέτοιες φήμες, δίχως να υπάρχει κάποια αφορμή.

Αγωνιστικά Νέα

Δίχως σημαντικά προβλήματα εδώ η αποστολή της. Εκτός μάχης για αυτό το παιχνίδι ο αναπληρωματικός Τζινγκ Λούο (μ., 7/0). Παραμένει το πρόβλημα με τον Γιάνγκ Ξιαοτιάν (πέρσι 13/0), ο οποίος δεν έχει ανακάμψει. Ανάσες πήρε ο Ουακάσο. Ο Γκανέζος αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα για το ντέρμπι. Αμφίβολος o Γκάο Τιανγί (μ., 2/0). 

Casino