ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
23:15:00
14.07

ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

ΜΟΥΝΙΣΙΠΑΛ (7.000), ΙΠΙΑΛΕΣ
922
13° C Συννεφιασμένος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Facts Αγώνα

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Στο Κλαουσούρα 2019 ισχύει ότι και στο Απερτούρα 2019. Οι 20 ομάδες παίζουν μεταξύ τους σε ένα γύρο 19 αγωνιστικών και μία πρόσθετη αγωνιστική με τα «κλάσικο». Στη συνέχεια οι πρώτες οκτώ θα χωριστούν σε δύο ομίλους των τεσσάρων και θα παίξουν με σύστημα όλοι εναντίον όλων σε δύο γύρους (σύνολο 6 αγωνιστικές). Οι δύο νικήτριες θα αναμετρηθούν σε διπλούς τελικούς για την κατάκτηση του τίτλου. Η πρωταθλήτρια εξασφαλίζει απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Λιμπερταδόρες 2020, όπου ήδη βρίσκεται η Τζούνιορ λόγω της κατάκτησης του Απερτούρα.

* Παράδοση (τελευταία 10ετία με γηπεδούχο την Πάστο): 2-4-2
* Παράδοση (τελευταία 10ετία συνολικά): 2-5-10
* Οι 8 στις 9 τελευταίες τους αναμετρήσεις με γηπεδούχο την Πάστο έληξαν με Goal/Goal.
* Λόγω έργων στο γήπεδό της, η Ντεπορτίβο χρησιμοποιεί σαν έδρα το δημοτικό γήπεδο της πόλης Ιπιάλες, το οποίο απέχει 83 χιλιόμετρα από την Πάστο. 
* Ο αριστερός μπακ-χαφ Βίκτορ Χιράλδο μετακινήθηκε από τη Σάντα Φε στην Πάστο και θα βρεθεί απόψε αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του. Ο συνονόματός του αμυντικός χαφ Ντανιέλ Χιράλδο ακολούθησε ανάποδο δρομολόγιο (από την Πάστο στη Σάντα Φε) και κατά συνέπεια και αυτός θα βρεθεί αντιμέτωπος σήμερα με την πρώην ομάδα του!

 

ΑΠΕΡΤΟΥΡΑ: 
ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΝΤΕΠ. ΠΑΣΤΟ 1-1

 

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ
Ρεπορτάζ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία στο Απερτούρα, φτάνοντας μέχρι τους τελικούς, όπου έχασε τον τίτλο στα πέναλτι από την Τζούνιορ. Ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας στον πρώτο τελικό, επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ στη ρεβάνς αλλά στα πέναλτι η Τζούνιορ εμφανίστηκε πιο ψύχραιμη επικρατώντας με 5-4. Φέτος φιλοδοξεί να επαναλάβει αυτή την πορεία, όμως ο πρώτος και κύριος στόχος της παραμένει η αποφυγή του υποβιβασμού. Το +10 που έχει από τη διαχωριστική γραμμή της ειδικής κατάταξης παραμονής της παρέχει μία σχετική ασφάλεια, όμως δεν την εξασφαλίζει 100%. Από κει και πέρα – και εφόσον η παραμονή εξασφαλιστεί γρήγορα κάτι που είναι και το πιθανότερο – θα προσπαθήσει να προκριθεί ξανά στα πλέι-οφ και ουσιαστικά να διασφαλίσει διεθνή συμμετοχή για πρώτη φορά μετά το 2013.
 

Μεγάλη συμβολή στην εξαιρετική της πορεία στο Απερτούρα είχε ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Νέτο Βόλπι (26/0), που ήταν δανεικός από την Αμέρικα Κάλι όπου και επέστρεψε. Αντ’ αυτού ήρθε δανεικός – ξανά από την Αμέρικα – ο έμπειρος Κάρλος Μπεχαράνο (17/0), ο οποίος έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική της Ισημερινής Γουϊνέας. Από τα υπόλοιπα νέα της αποκτήματα ξεχωρίζουν ο αριστερός μπακ Βίκτορ Χιράλδο από τη Σάντα Φε (9/0) και ο επιθετικός Σέζαρ Αμάγια από την Ντεπορτίβο Κάλι (7/0). 

Αποχώρησε ο αμυντικός χαφ Ντανιέλ Χιράλδο (26/0) για την αποψινή της αντίπαλο, ενώ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Μαριάνο Βάσκες (24/4) έμεινε ελεύθερος και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φορταλέζα της Βραζιλίας.
 

Αγωνιστικά Νέα

Θα απουσιάσουν λόγω καρτών ο εξτρέμ Εστουπινιάν (26/4) και ο μέσος Κάρλος Ιντάλγκο (23/4).

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
Ρεπορτάζ

Ηταν αποκαρδιωτική στο Απερτούρα, τερματίζοντας στην τελευταία θέση της κανονικής περιόδου με ρεκόρ 1-11-8. Για μία παραδοσιακή πρωταγωνίστρια πρόκειται ασφαλώς για τεράστια αποτυχία και επειδή ούτε το 2018 είχε πετύχει κάτι ιδιαίτερο, γνωρίζει καλά ότι εάν και στο Κλαουσούρα κάνει κακή πορεία, τότε το 2020 θα βρεθεί αντιμέτωπη με το φάσμα του υποβιβασμού.
 

Νέος τεχνικός ανέλαβε ο Αργεντινός Καμπς, με αποστολή να την επαναφέρει άμεσα σε πρωταγωνιστικό επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι χαίρει μεγάλης εκτίμησης στην Κολομβία, καθώς μεταξύ 2011 και 2018 ήταν ο βοηθός του Χοσέ Πέκερμαν στην Εθνική των «καφετέρος».

Στις μεταγραφές απέκτησε – μεταξύ άλλων – τον αμυντικό χαφ Ντανιέλ Χιράλδο από τη σημερινή της αντίπαλο Ντεπορτίβο Πάστο (26/0), τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Φαμπιάν Σαμπουέσα από την πρωταθλήτρια Τζούνιορ (20/4), τον επιθετικό Μαϊκόλ Μπαλάντα από την Ντεπόρτες Τολίμα (12/2) και τον επιθετικό Τζέφερσον Ντούκε από την Ατλας Γουαδαλαχάρα του Μεξικού (30/9).
 

Από αυτούς που αποχώρησαν ξεχωρίζουν ο τερματοφύλακας Μπανγκέρα (17/0) που ήταν δανεικός από την Ουίλα όπου και επέστρεψε, ο κεντρικός αμυντικός Μόγια (17/1) που πήγε στην Τολίμα και ο αριστερός μπακ Βίκτορ Χιράλδο (7/0) που θα συνεχίσει την καριέρα του στην αποψινή της αντίπαλο Ντεπορτίβο Πάστο.

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός αποστολής λόγω καρτών ο δεξιός μπακ Κάρλος Αρμπολέδα (20/1) και λόγω τραυματισμού οι μέσοι Χουάν Ντανιέλ Ρόα και Σεμπάστιαν Σαλαζάρ.

Casino