-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
Facts Αγώνα
Στο πρόσφατο παιχνίδι του ηττήθηκε με κάτω τα χέρια 4-0 από τη… διαστημική Ανόρθωση. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Σε επτά αγώνες ο απολογισμός του είναι 4 ισοπαλίες και 3 ήττες.
Οι μόλις τέσσερις πόντοι που έχουν μαζέψει οι «μαυροπράσινοι» είναι το χειρότερο ξεκίνημα ομάδας που προπόνησε στην καριέρα του ο κόουτς Πάμπος Χριστοδούλου. Στα αξιοσημείωτα στατιστικά είναι πως οι επτά από τις οκτώ επίσημες φετινές υποχρεώσεις του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο εμφάνισαν goal/goal.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Βινίσιους (μέσος, 6 συμμετοχές). Μέχρι την τελευταία στιγμή θα εξαρτηθεί η συμμετοχή των Αζουλάο (επιθετικός, 4 συμμετοχές) και Σιντιμπέ (αμυντικός, 6 συμμετοχές).
Το πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στην Ομόνοια, όμως στο τέλος δεν άντεξε και έχασε εντός έδρας 1-2. Βρέθηκε να χάνει 0-1 στο 6’ και στο 44’ με σκόρερ τον Λαμπάν ισοφάρισε προσωρινά 1-1. Στο 72’ δέχθηκε το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Κάκιστη η πρόσφατη παράδοσή του στη Λευκωσία κόντρα στον Ολυμπιακό. Η τελευταία φορά που κατάφερε να φύγει με διπλό ήταν στις 28/10/2006 (1-0). Εκτοτε σε 8 επισκέψεις του εκεί μετράει 6 ήττες και 2 ισοπαλίες.
Στα αξιοσημείωτα στατιστικά είναι πως οι 4 από τις 5 τελευταίες φετινές αναμετρήσεις του εμφάνισαν X ημίχρονο.
Δεν αναφέρθηκαν σημαντικά προβλήματα απουσιών.