Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΑΛΒΑΝΙΑ - ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Σε ικανοποιητικές τιμές ο άσος της Αλβανίας για να ασχοληθούμε, κοντά στο 1.80. Υπερέχει σε ποιότητα του Αζερμπαϊτζάν, ενώ έρχεται από καλή εμφάνιση επί του Λιχτενστάιν, τη στιγμή που οι Αζέροι έχουν να αγωνιστούν από τον Μάρτιο. Σημαντικό επίσης πως οι Αλβανοί θα δώσουν το τελικό «τεστ» πριν την έναρξη του Euro. Στροφή στον άσο λοιπόν, σε απόδοση 1.85 στην Pamestoixima.gr.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΒΑΝΙΑ - ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ
Facts Αγώνα
- Διεθνής φιλική αναμέτρηση που διεξάγεται στο γήπεδο της ουγγρικής Χάλαντας.
- 3-1-1 η συνολική παράδοση ανάμεσα στις δύο Εθνικές ομάδες.
- Under οι 4 συναντήσεις τους.
- Τελευταία τους σύγκρουση ήταν το 2011 σε φιλικό ματς στα Τίρανα, όπου είχε κερδίσει το Αζερμπαϊτζάν με σκορ 0-1.
Εύκολο το εμπόδιο που κλήθηκε να ξεπεράσει για την πρώτη της δοκιμασία ενόψει Euro. Αντιμετώπισε το αδύναμο ποιοτικά Λιχτενστάιν και έχοντας το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, οδηγήθηκε ξεκούραστα στη νίκη με 3-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Ασάνι και Μπρόγια, που είχαν ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μούτσι στο 67ο λεπτό, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στην ανάπαυλα.
Ικανοποιημένος από το πρώτο τεστ της ομάδας του έμεινε ο Βραζιλιάνος τεχνικός, Σιλβίνιο. Αναγνώρισε μάλιστα την πειθαρχία που είχε η ομάδα του στο τακτικό κομμάτι, όπως επίσης και από την αυτοπεποίθηση που είχαν οι επιθετικοί του. Σημαντικό πως μετά το φιλικό με το Αζερμπαϊτζάν, δεν θα ακολουθήσει άλλο ματς προετοιμασίας, ενώ στις 15 Ιουνίου ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για το Euro, κόντρα στην Ιταλία.
«Είμαστε μια ομάδα αρκετά δεμένη. Δουλεύουμε πολύ σκληρά όλον αυτόν τον καιρό και θέλουμε να κάνουμε περήφανο τον λαό μας. Τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου, δεν βλέπουμε το Euro ως μια ευκαιρία για κάποιο συμβόλαιο στη συνέχεια. Δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο πέρα από την πορεία της Εθνικής μας ομάδας στα γήπεδα της Γερμανίας. Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να εκπροσωπεί την πατρίδα του σε τέτοια διοργάνωση και είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα στην τελική φάση, ενωμένοι», τα λόγια του επιθετικού, Ταουλάντ Σεφέρι.
Δίχως προβλήματα τραυματισμών πραγματοποιήθηκαν οι τελευταίες προπονήσεις στο Στέγκερμπας της Αυστρίας. Αναμένονται αλλαγές στη βασική ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κόντρα στο Λιχτενστάιν, ωστόσο ο κόουτς Σιλβίνιο επιβεβαίωσε πως ο ανεβασμένος φορ Ασάνι θα ξεκινήσει βασικός.
Συμπαθητικό πρόσωπο έβγαλε στα προκριματικά του Euro 2024. Σε έναν αρκετά απαιτητικό όμιλο, κόντρα σε Βέλγιο, Αυστρία, Σουηδία και Εσθονία, κατάφερε να συγκεντρώσει επτά βαθμούς και να αποφύγει την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αν και την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών είχε ηττηθεί 5-0 από το Βέλγιο, νωρίτερα είχε πανηγυρίσει νίκη επί της Σουηδίας, με 3-0 εντός συνόρων.
Ακολούθησαν δύο φιλικά μέσα στον Μάρτιο, μετά τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά. Πρώτα αντιμετώπισε τη Μογγολία, την οποία κέρδισε δύσκολα με 1-0, πετυχαίνοντας το γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ αργότερα εμφανίστηκε βελτιωμένη κόντρα στη Βουλγαρία, με την οποία έφερε ισοπαλία με σκορ 1-1. Μετά το φιλικό με την Αλβανία, θα ακολουθήσει ακόμη ένα, απένατι στο Καζακστάν στις 11 Ιουνίου.
Συνεχίζει στον πάγκο από τον Μάρτιο ο υπηρεσιακός προπονητής Αρίφ Ασάντοφ. Από την αποστολή ξεχωρίζουν ο επιθετικός της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Μαΐρ Εμρέλι, και ο φορ Ρενάτ Νταντάσοφ που αγωνίζεται ως δανεικός στη Χατάισπορ.