Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
Facts Αγώνα
* ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Οι 26 σύλλογοι παίζουν όλοι εναντίον όλων σε ένα γύρο 25 αγωνιστικών. Η Ρίβερ έχει ήδη αναδειχθεί πρωταθλήτρια, εξασφαλίζοντας εισιτήριο για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες 2022. Το ίδιο ισχύει και για την κάτοχο του Κόπα ντε λα Λίγκα, Κολόν, αλλά και για την ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο (Μπόκα – Ταγιέρες ο τελικός). Οι υπόλοιπες τρεις θέσεις για το Λιμπερταδόρες (δύο στους ομίλους και μία στα προκριματικά) θα προκύψουν από τη συνολική βαθμολογία που σχηματίζεται από τις 13 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου του τελευταίου Κόπα ντε λα Λίγκα και τις 25 αγωνιστικές του τρέχοντος πρωταθλήματος. Οι πέντε αμέσως επόμενες της κατάταξης θα παίξουν στο Κόπα Σουνταμερικάνα, μαζί με την Μπάνφιλντ που εξασφάλισε το εισιτήριο ως φιναλίστ του Κόπα Μαραντόνα 2020.
* Παράδοση τελευταίας 20ετίας με γηπεδούχο την Αλντοσίβι: 2-1-2
* Συνολική παράδοση τελευταίας 20ετίας: 5-1-4
* Η Αρχεντίνος πέρασε νικηφόρα στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στη Μαρ ντελ Πλάτα συνδυάζοντας το over 3,5 με το G/G.
* Στο Κόπα ντε λα Λίγκα: Αλντοσίβι – Αρχεντίνος 1-3
Ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας από την Ταγιέρες, δεχόμενη και τα δύο γκολ στην επανάληψη. Το πρώτο ήρθε στο 50’ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και το δεύτερο στο 80’ με σουτ στην κλειστή γωνία από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Δεν ήταν κακή πάντως και θα μπορούσε να είχε βρει δίχτυα σε κάποιες περιπτώσεις.
Στα αμέσως προηγούμενα δύο παιχνίδια της είχε σημειώσει ισάριθμες νίκες με 2-0, πρώτα ως φιλοξενούμενη της Μπάνφιλντ και μετά υποδεχόμενη τη Σαν Λορένσο. Στις τέσσερις πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της μετρά τρεις νίκες και μία ήττα, το 0-3 από την Μπόκα όπου όμως το τελικό σκορ δεν ανταποκρίνεται καθόλου στην εικόνα εκείνου του παιχνιδιού.
Βρίσκεται οριακά πάνω από τη διαχωριστική γραμμή της ειδικής κατάταξης παραμονής που θα αρχίσει να ισχύει το 2022 και για αυτό τον λόγο μόνο ως αδιάφορη βαθμολογικά δεν μπορεί να θεωρηθεί σήμερα. Θα ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Εστουδιάντες.
Εξέτισαν ο κεντρικός αμυντικός Εμιλιάνο Ινσούα (26/0), ο μέσος Μασιέλ (28/2) και ο Ουρουγουανός επιθετικός Καουτερούτσιο (21/10). Ο πρώτος θα είναι στον πάγκο, ενώ οι άλλοι δύο θα ξεκινήσουν βασικοί. Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Παραγουανός κεντρικός αμυντικός Μάριο Λόπες Κιντάνα (14/0). Μακροχρόνια απών ο επιθετικός Φεντερίκο Ανδράδα (25/6). Ξεπέρασε μία θλάση ο Ουρουγουανός μέσος Ζίνο (11/1) και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
Μετά από πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-3), επέστρεψε στις επιτυχίες, καταβάλλοντας εντός έδρας 3-0 τη Χιμνάσια Λα Πλάτα και διατηρώντας τις ελπίδες της για ένα εισιτήριο για το προσεχές Σουνταμερικάνα. Τα τέρματά της πέτυχαν ο Παραγουανός επιθετικός Αβαλος στο 12’, ο μέσος Καραμπαχάλ στο 49’ και ο Ουρουγουανός μπακ-χαφ Σαντοβάλ στο 80’, μόλις εννέα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι ως αλλαγή.
Πλέον εξαρτάται αποκλειστικά από τον εαυτό της όσον αφορά το διεθνές εισιτήριο, καθώς με δύο νίκες το εξασφαλίζει ανεξαρτήτως των υπολοίπων αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική. Στην τρέχουσα προτελευταία την ευνόησαν τα αποτελέσματα, αφού καμία εκ των Ροσάριο Σεντράλ, Ράσινγκ, Ουνιόν και Χιμνάσια δεν κέρδισε.
Εάν πάρει σήμερα τους τρεις βαθμούς τις προσπερνάει και τις τέσσερις προαναφερθείσες στη συνολική βαθμολογία (Κόπα ντε λα Λίγκα + Πρωτάθλημα) και θα της αρκεί την τελευταία αγωνιστική μία νίκη εντός έδρας επί της Σαρμιέντο Χουνίν. Εάν από την άλλη δεν κερδίσει σήμερα, τότε θα χρειαστεί να περιμένει αρκετά «δώρα» στο φινάλε, αφού θα βρεθεί πίσω και από τις τέσσερις και θα χρειάζεται στραβοπάτημα τουλάχιστον των τριών εξ αυτών.
Παραμένει τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Τορέν (30/0). Οι δύο επιλογές για να καλυφθεί το κενό του είναι ο 19χρονος Ντι Σέζαρε (12/0) και ο 20χρονος Μινισάλε (14/0).