Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - FC ANDORRA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Αλμπαθέτε μπορεί να δείχνει συνέπεια στο σκοράρισμα, αλλά την ίδια ώρα δέχεται με μεγάλη ευκολία γκολ. Στην αντιπέρα όχθη, η Ανδόρρα έχει ξεχάσει τη γεύση της νίκης και θα αναζητήσει το «διπλό», το οποίο άγγιξε στην έδρα της Ουέσκα. Ποντάρουμε στο Over 0.5 στο πρώτο ημίχρονο σε συνδυασμό με το G/G στο 1.90 της Winmasters.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - FC ANDORRA
Facts Αγώνα
- Μόλις έξι οι επίσημες συναντήσεις των δύο ομάδων (4-1-1)
- Τελευταία φορά που τέθηκαν αντιμέτωπες ήταν τη σεζόν 2023-24 για τη La Liga 2: Ανδόρρα – Αλμπαθέτε 0-1 και Αλμπαθέτε – Ανδόρρα 2-0.
- Αήττητη εντός έδρας η Αλμπαθέτε απέναντι στην Ανδόρρα (2-1-0)
- Μόλις δύο Over 2.5 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Δείτε τα προγνωστικά Β Ισπανίας.
Έφυγε με άδεια χέρια από το «Ιπουρούα», χάνοντας με ανατροπή (3-2) από την Έιμπαρ. Η Αλμπαθέτε παρότι μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με κοντινή προβολή του Μπετανκόρ στα πρώτα 47 δευτερόλεπτα, δεν κατάφερε να διπλασιάσει το προβάδισμά της στις ευκαιρίες που είχε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Συνέπεια αυτού ήταν να τιμωρηθεί με ισοφάριση από το σημείο του πέναλτι στο 48’.
Στο 60’ ανέκτησε το προβάδισμά της με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μπετανκόρ, αλλά δύο λεπτά αργότερα δέχθηκε εκ νέου την ισοφάριση. Εντούτοις, στο 73’ είδε το παιχνίδι να γυρνάει τούμπα, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν δεύτερο πέναλτι στο ματς και να διαμορφώνουν το υπέρ τους 3-2.
Κάπως έτσι, η ομάδα του Αλμπέρτο Γκονθάλεθ επέστρεψε άμεσα σε «μοτίβο» ηττών, την ώρα που διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της φετινής La Liga 2 (23 γκολ παθητικό), μαζί με την ουραγό Σαραγόσα, έπειτα από 13 αγωνιστικές. Παράλληλα, βρίσκεται μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και εντός έδρας έχει συγκεντρώσει μόλις επτά βαθμούς σε έξι αναμετρήσεις (2-1-3).
Αποθεραπεύτηκε και επιστρέφει ο Ρίκι (βασικός χαφ και αρχηγός), νοκ άουτ τέθηκε ο Χ. Βιγιάρ (χρήσιμος χαφ), στα… πιτς παραμένουν οι Πέπε Σάντσες (χρήσιμος στόπερ) και Αντόνιο Πουέρτας (βασικός μέσος, 11/5).
Σίγουρα δεν έμεινε ικανοποιημένη από το «Χ» (2-2) στην έδρα της Ουέσκα, καθώς πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στα… σκουπίδια. Η Ανδόρρα, αν και πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο απέκτησε… αέρα δύο τερμάτων, χάρη στα γκολ των Μινγκ-Σου (τρομερό σουτ στο 29’) και Βιγιαερμόσα (σκαφτό σουτ στο 35’), δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από το «Αλκοράθ».
Η ομάδα του Ιμπάι Γκόμεθ απέτυχε να διαχειριστεί το υπέρ της προβάδισμα και στο 77’ δέχθηκε τη μείωση με κεφαλιά, σε μία φάση που άρχισε από στατική μπάλα. Στο 89’ μάλιστα εκτέθηκε για δεύτερη φορά, έπειτα από εκτέλεση πέναλτι για το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο σίγουρα της άφησε πικρία.
Αύτη ήταν η τρίτη της ισοπαλία στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (0-3-1), τη στιγμή που αγνοεί τη χαρά της νίκης στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρόγραμμα αγώνων. Τελευταία φορά που πανηγύρισε ήταν στις 27 Σεπτεμβρίου, όταν «άλωσε» την έδρα της τωρινής πρωτοπόρου Σανταντέρ (1-2), για να σημειώσει το δεύτερο της «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα.
Απουσιάζουν οι διεθνείς Οβόνο (γκολκίπερ, 3 συμμετοχές) και Γιακομπισβίλι (αναπληρωματικός στόπερ). Αμφίβολος δίνεται ο Μερκελάνθ (εξτρέμ, 1/0) λόγω ενοχλήσεων.