Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΑΛΚΟΡΚΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Αλμπαθέτε αγκομαχά και δίνει πολλά δικαιώματα αφού στα μετόπισθεν πάσχει. Τώρα ίσως παρουσιαστεί πιο επιφυλακτική, καθώς έχει μπλέξει για τα καλά. Από την άλλη, η Αλκορκόν βρίσκεται μάλλον στην καλύτερη φάση της από την αρχή της περιόδου και προφανώς δεν θα θέλει να το… χαλάσει. Μακριά από σημεία, θα κινηθεί στο όριο under-over. Το «2-3 γκολ» σε απόδοση 1.92 στο pamestoixima.gr.
Τα έκανε μαντάρα στην έδρα της Λεβάντε κι έφυγε με άδεια χέρια (ήττα 3-2). Ξεκίνησε καλύτερα και ήταν πιο ζωηρή επιθετικά, αλλά στο 38’ βρέθηκε πίσω σε μια φάση που ξεκίνησε από τραγικό λάθος του στόπερ Τζετέι. Πριν προλάβει να συνέλθει, δέχθηκε 2ο γκολ (45’+3’), όμως αφυπνίστηκε μετά την ανάπαυλα και επανήλθε (64’, 69’ αυτογκόλ). Στο 77’ ωστόσο συνελήφθη πάλι κοιμώμενη και δέχθηκε 3ο τέρμα.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά, έχει ξεμείνει με μόνο 2 τρίποντα στα 13 τελευταία παιχνίδια (2-5-6) και χάνει επαφή με την εξάδα. Στο γήπεδό της έχει συλλέξει τους 19 από τους 25 συνολικά βαθμούς της. Στο μεταξύ, απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Λας Πάλμας για τον πολύτιμο μεσοεπιθετικό Φουστέρ (22/5).
Νοκ άουτ τέθηκε ο μπακ Ισαάκ (19 συμ.), χάνει ένα ακόμα ο αμυντικός Ντάτκοβιτς (8 συμ.).
Κινήθηκε στη μετριότητα στο εντός με τη Μιραντές και μοιραία κόλλησε στο 0-0. Δίκαιο κρίνεται το αποτέλεσμα, από ένα ημίχρονο «είχαν» οι δύο ομάδες. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί και τη στρίμωξαν. Στο δεύτερο ανέβασε στροφές και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 48’ τη σταμάτησε το δοκάρι σε μια σέντρα-σουτ.
Τουλάχιστον ισοφάρισε το καλύτερο σερί της (2-1-0) στη φετινή λίγκα, αν και παραμένει ακόμα εντός επικίνδυνης ζώνης. Κατά τα λοιπά, απέκτησε τον εξτρέμ Φέδε Βίκο. Να σημειωθεί ότι εκτός έδρας έχει συλλέξει περισσότερους πόντους από όσους έχει στο γήπεδό της (11 έναντι 10).
Γυρίζει από τιμωρία ο Τσέμα (στόπερ, 13 συμ.), ανέκαμψαν ο Χουάνμα (χαφ, 6/1) και ο εξτρέμ Αντάι (19/3). Ερωτηματικά ο φορ Τσίκι (21/3), ο επιθετικός Ομπιέτα (16/1) και ο πρώτος σκόρερ της, Ντ. Σόουζα (φορ, 12/4).