Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΜΕΡΕ ΣΙΤΙ - ΧΕΡΑΚΛΕΣ ΑΛΜΕΛΟ
Facts Αγώνα
* Έχουν συναντηθεί μόνο μία φορά στο παρελθόν και συγκεκριμένα στις 30 Οκτωβρίου 2007, με τη Χέρακλες να φτάνει στην εντός έδρας επικράτηση με 3-0 για το Κύπελλο.
* Η Χέρακλες διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (32 γκολ), αν και είναι 4η στη λίστα με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες (174).
Ο βαθμός που απέσπασε στη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βίλεμ (1-1) κρίνεται θετικός. Οι αντίπαλοι είχαν την υπεροχή και την πρώτη καλή ευκαιρία, όμως σε μία αντεπίθεση η Αλμίρε Σίτι κέρδισε το πέναλτι που την έβαλε μπροστά (Χίλτερμαν 22’). Παρέμεινε σε θέση άμυνας και δεν απέφυγε την ισοφάριση, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται μία στατική φάση με την κεφαλιά του Μποκίλα (66’).
Η βελτίωση που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα το συγκρότημα του Άλεξ Παστόρ είναι δεδομένη (4-2-1 σε όλες τις διοργανώσεις). Είναι ομάδα που αρέσκεται στην καλή κυκλοφορία της μπάλας και δημιουργεί φάσεις, ενώ στο γήπεδό της μπορεί να βάλει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο. Αποζητά τη συνέπεια που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, τη συμμετοχή στα πλέι οφ.
Βρέθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα ο πολύτιμος χαφ Ποστ (1/0). Πλησιάζει και ο μέσος Εσάγιας (7/0). Χτύπησε ο καλός χαφ Πολ (12/2). Αμφίβολος και ο Νιγηριανός δεξιός μπακ Ακουγιόμπι (10/2). Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο μέσος Ματουά (5/1). Δεν έχει αγωνιστεί ακόμα φέτος ο χαφ Σμέιτς, ο οποίος επέτρεψε πρόσφατα στις προπονήσεις ύστερα από σοβαρό τραυματισμό.
Η επιστροφή στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα ήρθε με το 3-0 στο ντέρμπι με τη ΦΚ Αϊντχόφεν, το οποίο την κράτησε αήττητη εντός έδρας (5-1-0 με 4 διαδοχικές νίκες). Οι αντίπαλοι έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο ξεκίνημα (13’), όμως η συνέχεια ανήκε στη Χέρακλες (Χόοχμα 26’, Λες 33’, Ρέντε 61’). Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης ο ρυθμός άνοιξε και υπήρξαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, χωρίς ωστόσο το αποτέλεσμα να αλλάξει.
Το συγκρότημα από το Αλμέλο έχει κερδίσει στις 6/7 πιο πρόσφατες αγωνιστικές και οδηγεί την κούρσα (+2). Ο βασικός στόχος της σεζόν, άλλωστε, αφορά την άμεση επιστροφή στην Ερεντιβίζιε και δείχνει πως έχει τις δυνατότητες για να τα καταφέρει. Μακριά από το συνθετικό τερέν του «Πόλμαν», ωστόσο, δεν είναι απόλυτα σταθερή (4-0-2, όλα με Ο 2,5).
Δεν πρόκειται να αλλάξει το 3-4-3 ο Τζον Λάμερς. Διαθέσιμοι ο εξτρέμ Λούντινγκ (5/0) και ο επιθετικός Σισίλια (5/2). Εκτός ο εφεδρικός επιθετικός Νανκίσι (5/2). Ανέτοιμοι ο δεξιός οπισθοφύλακας Πόλεϊ και ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός Αζαουί.