-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ, ΑΛΛΟ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Facts Αγώνα
* Α’ ΓΥΡΟΣ: Πονφεραντίνα – Καστεγιόν 1-2.
* Είναι το πρώτο ματς που θα έχει κόσμο στην Ισπανία μετά το δεύτερο κύμα της πανδημίας, όπως ανακοίνωσε η La Liga. Αρχικά υπήρξε η απόφαση για 4.100 θεατές αλλά τελικά στο γήπεδο θα βρεθούν σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης της Καστεγιόν 2.640 άτομα.
Η τακτική δεν αλλάζει. Εβγαλε τη γνωστή μαχητικότητα που τη διακρίνει και προσπάθησε να «κλέψει», όπως κάνει πάντα με την τακτική της, το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρταγένα.
Δεν είχε σύμμαχο την τύχη και ηττήθηκε 1-0 με γκολ στο 55’. Είχε δύο καλά σουτ στην εστία για να προηγηθεί, αλλά μετά το γκολ δεν έβγαλε αντίδραση και δικαίως έμεινε χωρίς βαθμό.
Παραμένει οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά χρειάζεται νίκες για να σωθεί και φυσικά ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων που θα τη βοηθήσουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Κλασικές οι δηλώσεις του προπονητή Χουάν Κάρλος Γκαρίδο ότι οι παίκτες του θα πεθάνουν στο γήπεδο για να πάρουν τη νίκη.
Τραυματίες ο δεξιός μπακ Μογιάνο (7/0) και ο επιθετικός Πάολο Φερνάντες (10/0).
Απέδειξε για πολλοστή φορά ότι η 7η θέση που κατείχε μέχρι πρότινος παραήταν κολακευτική. Μέτρια έως κακή η εικόνα της στο εντός με την Αλμπαθέτε, από την οποία ηττήθηκε με πέναλτι στο 45’.
Το ματς τελείωσε στο 75’, όταν έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του στόπερ Αντι Καστεγιάνο (17/0). Ωστόσο, επιθετικά μπορεί να στηριχτεί σε παίκτες που μπορούν να πάρουν πάνω τους μια προσπάθεια και να την κάνουν γκολ.
«Ελπίζω και εμείς να έχουμε τους οπαδούς μας στο γήπεδο την Τρίτη κόντρα στην Εσπανιόλ» δήλωσε ο προπονητής Μπόλο που είναι έτοιμος να κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα.
Τιμωρημένος εκτός του Καστεγιάνο και ο γκολκίπερ Κάρο (38/0) που θα λείψει για πρώτη φορά φέτος. Εκτός λόγω καρτών και ο αμυντικός χαφ Λαρέα (29/0). Ο Χαμανί (3/0) θα παίξει ως σέντερ μπακ και ο Μανού Γκαρθία (0/0) θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια.