ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΛΛΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΑΛΛΗ …ΚΑΛΠΑΖΕΙ
20:00:00
30.10

ΑΛΛΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΑΛΛΗ …ΚΑΛΠΑΖΕΙ

ΒΑΪΛΕ ΣΤΑΝΤΙΟΝ (10.400)
102
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
ΒΕΙΛΕ
Ρεπορτάζ

Εξαιρετική αίσθηση να είσαι οπαδός της ομάδας αυτές τις μέρες, καθώς μετά τη νίκη στο Ολμποργκ με 3-1, φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και ισόβαθμη με Σόντερισκε και Μίντιλαντ, έναντι των οποίων υπερτερεί στη διαφορά τερμάτων.

Και πώς να μην υπερτερεί, αφού διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 15 γκολ, έστω και αν αμυντικά έχει κάποια θέματα έχοντας δεχθεί 10 γκολ. Μετά τη βαριά ήττα της πρεμιέρας από την Ορχους παραμένει αήττητη και έχει καταφέρει να υπερκεράσει το εμπόδιο της ισόβαθμης Σόντερισκε, να περάσει νικηφόρα από το Οντενσε και το Ολμποργκ, να κερδίσει τη Λίνγκμπι και να χάσει τη νίκη στις λεπτομέρειες στο 2-2 με την Κοπεγχάγη.

Εξαιρετική η δουλειά του Κονσταντίν Γκάλκα, ο οποίος πάντως προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και τονίζει πως ο στόχος της ομάδας είναι να εδραιωθεί στην Κατηγορία και να παίξει καλό ποδόσφαιρο, φτιάχνοντας ένα σύνολο που μπορεί να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

Αγωνιστικά Νέα

Πρόβλημα με τον επιθετικό Ράφαελ Ντουαμένα (5 συμ., 2 γκολ, 2 αλλαγή), ο οποίος έχει θέμα με την καρδιά και έπρεπε να αποσυρθεί μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα. Πιθανότατα δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Σε συνδυασμό με τον παρατεινόμενο τραυματισμό του Βραζιλιάνου επιθετικού Λουίς Ενρίκε (2 συμ.), ο οποίος βρίσκεται εκτός από τις αρχές Οκτωβρίου και θα παραμείνει για ακόμη 1-2 εβδομάδες, η διοίκηση έριξε τα δίχτυα της να βρει κάποιον επιθετικό ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος.  

Τραυματίστηκε στο ματς με την Ολμποργκ ο βασικός αμυντικός Γιουχάνι Ογιάλα (5 συμ., 1 γκολ) και έμεινε εκτός αποστολής σήμερα. Τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Μάθιου Μπριγκς, ο οποίος ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο του σήμερα.

ΡΑΝΤΕΡΣ
Ρεπορτάζ

Συνέχισε να απογοητεύει, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα 1-2 από την αγωνιζόμενη με 10 από το 27’ Σόντερισκε.

Εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία με τη σημερινή της αντίπαλο, καθώς μετά τη νίκη της πρεμιέρας αγνοεί τη νίκη και το χειρότερο είναι οι εμφανίσεις της, που δείχνουν προβληματική ομάδα. Ισοπαλία εντός με την αγωνιζόμενη από νωρίς με 10 παίκτες Ορχους και απανωτές ήττες από Μίντιλαντ εκτός, Μπρόντμπι εντός, Νόρντζελαντ εκτός και Σόντερισκε εντός έδρας.

Υπό πίεση ο τεχνικός Τόμας Τόμασπεργκ, στον οποίο έγινε για πρώτη φορά η ερώτηση αν νιώθει πιεσμένος και εκείνος απάντησε:

«Δε νιώθω πίεση, δεν έχω άγχος, προσπαθώ να βρω τρόπους να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, που έχει δυνατότητες και αδικείται από τη θέση που βρίσκεται».

Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι ιδεατή, το αντίθετο μάλιστα, υπάρχει βαριά ψυχολογία και όλες οι προσπάθειες του έμπειρου τεχνικού είναι να καταφέρει να ανυψώσει το ηθικό των παικτών και να τους κάνει να πιστέψουν πάλι στις δυνατότητές τους.

Αγωνιστικά Νέα

Τραυματίστηκε ο αμυντικός Αντρέ Ρομέρ (6 συμ., 1 ασίστ), ωστόσο δε φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, η συμμετοχή του όμως θα κριθεί σήμερα το απόγευμα. Με την επιστροφή μάλιστα του βασικού μέσου Σίμον Πιέσινγκερ (4 συμ., 1 γκολ), που έπαιξε στο ματς με τη Σόντερισκε, η αποστολή είναι πρακτικά πλήρης.

Casino