-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ
Facts Αγώνα
* Αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν Χιλής. Ντέρμπι του Σαντιάγο. Δίχως την παρουσία θεατών.
* 5-5-7 η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες από το 2013. 2-2-5 το μεταξύ τους ρεκόρ στην έδρα της Παλεστίνο από τότε.
* Over τα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια. Αήττητη η Κόλο Κόλο στα 4 τελευταία.
Εκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στο ματς με την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα εντός έδρας, όμως παρότι προηγήθηκε από νωρίς, έχασε πολλές φάσεις για γκολ στη συνέχεια και το πλήρωσε. Στο δεύτερο μέρος έπεσε αισθητά η απόδοσή της και έχασε τελικά με 4-1, γνωρίζοντας έτσι την 6η διαδοχική της ήττα.
Συνεχίζει την απογοητευτική της πορεία και πλέον έχει πέσει αισθητά στον βαθμολογικό πίνακα, χωρίς βέβαια να απέχει πολλούς βαθμούς από την πρώτη 7άδα του πίνακα, που είναι και ο στόχος της.
Η ήττα από την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα μάλιστα έφερε και τη λήξη της συνεργασίας του συλλόγου με τον τεχνικό Ιβο Μπασάι. Ο 53χρονος προπονητής, έκατσε περίπου δύο χρόνια στον πάγκο της ομάδας. Τώρα τη θέση του παίρνει ο Χοσέ Λουίς Σιέρα, γνωστός από την 6ετή θητεία του στην Ουνιόν Εσπανιόλα, αλλά και από διάφορα περάσματα σε ομάδες της Μέσης Ανατολής.
Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικές απώλειες για τον τεχνικό Σιέρα.
Πέτυχε την πρώτη της νίκη ύστερα από 8 συνεχόμενους αγώνες με το 1-0 επί της Αντοφαγκάστα την προηγούμενη αγωνιστική. Αν και το ματς ήταν σχετικά μοιρασμένο, έβγαλε σθένος στα τελευταία λεπτά και κυνήγησε περισσότερο τους τρεις βαθμούς, με αποτέλεσμα να δικαιωθεί στις καθυστερήσεις με σκόρερ τον Μοράλες.
Πολύ σημαντική η νίκη που πέτυχε η ομάδα του Βολιβιανού τεχνικού Γκουστάβο Κιντέρος. Πέρα από τη βαθμολογική ανάσα που της έδωσε, ανέβασε αισθητά το ηθικό της και τώρα μπορεί να βλέπει πιο αισιόδοξα τα πράγματα. Πάντως, οφείλει να ξεφύγει άμεσα από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα, καθώς οι προσδοκίες της είναι υψηλές και το ρόστερ της να ιδιαίτερα ποιοτικό για τα δεδομένα της κατηγορίας.
Εκτός έμειναν ο φορ Μοράλες (2/1) και ο νεαρός χαφ Κρουζ (3/0). Επιστρέφει ο φορ Μόουτσε (10/0). Συνεχίζουν εκτός δράσης οι μεσοεπιθετικοί Φερνάντες (8/0) και Μπολάδος (15/2).