Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ
Facts Αγώνα
* Γειτονικό ντέρμπι στη Μαδρίτη με τις δύο ομάδες να διατηρούν καλές σχέσεις.
* Επιτρέπεται η παρουσία θεατών στο 40% της χωρητικότητας του γηπέδου. Περίπου 1500 οπαδοί της Αλκορκόν είχαν προμηθευτεί εισιτήρια μέχρι χθες.
* 1-3-3 ο απολογισμός στις αναμετρήσεις Αλκορκόν – Φουενλαμπράδα. Η μοναδική νίκη των γηπεδούχων σημειώθηκε στις 13 Απριλίου του 2008.
Μία από τα ίδια με την περασμένη σεζόν σε άμυνα και επίθεση. Αξια της μοίρας της στο εκτός με την Πονφεραντίνα. Είχε τις ευκαιρίες για να προηγηθεί και να ανοίξει το σκορ, πατούσε καλύτερα μέσα στο γήπεδο και έχασε το ματς από ένα πέναλτι στο 50’ που θα μπορούσε να αποφύγει ο δεξιός μπακ Λάουρε ο οποίος αποβλήθηκε.
Από εκεί και πέρα με αριθμητικό μειονέκτημα δεν κατάφερε να αντιδράσει. Καλή αμυντική λειτουργία, πρόβλημα το σκοράρισμα, όπως ακριβώς συνέβαινε πέρυσι σε σταθερή βάση.
Ποντάρει στη στήριξη των οπαδών της αλλά αυτό δεν φτάνει για να καθαρίσει πρόωρα με την παραμονή στην κατηγορία. Θα χρειαστεί κυρίως να βελτιώσει την επιθετική λειτουργία και την αποτελεσματικότητά της.
Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Λάουρε.
Δεν ήταν κακή η πρεμιέρα αλλά το αποτέλεσμα. Αν και ξεκίνησε στραβά στο εντός με την Τενερίφη, καθώς βρέθηκε να χάνει από το 4ο λεπτό, ισορρόπησε το ματς και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης από ωραία ενέργεια και εκτέλεση του Μουλά στο 67’. Το ματς έδειχνε ότι πάει σβηστό στην ισοπαλία, όμως στο 94’ οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη από μια υπέροχη έμπνευση του Κορεδέρα.
Πέρυσι είχε κάνει περίπατο στην έδρα της Αλκορκόν (0-3) εκμεταλλευόμενη την κακή κατάσταση των αντιπάλων στο ξεκίνημα της σεζόν. Φέτος μοιάζει να έχει πιο δύσκολη αποστολή και δεν δείχνει το ίδιο ικανή επιθετικά.
Θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού ο αμυντικός μέσος Χάνο. Δεν αποθεραπεύθηκαν ο αμυντικός Γκότσι και ο επιθετικός Ιμπάν Σαλβαδόρ.