ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΛ ΧΙΛΑΛ – DAMAC FC
ΣΑΡ
21:00
16.03

ΑΛ ΧΙΛΑΛ – DAMAC FC

Για τη συνέχεια του ρεκόρ
1
X
2
Εκτίμηση
Prince Faisal bin Fahd Stadium
27° C Συννεφιασμένος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΑΛ ΧΙΛΑΛ - DAMAC FC ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Kingbet Kingbet
Ώρα έναρξης: 21:00

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1/1

Απόδοση: 1.73
novibet Παίξε νόμιμα

Η κεκτημένη ταχύτητα των γηπεδούχων, σε συνδυασμό με την κακή εικόνα που έχει πρόσφατα η Ντάμακ, δεν αφήνουν πολλά στη φαντασία μας. Η Αλ Χιλάλ έχει την ευκαιρία να κάνει άλλο ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και εμείς θα επιλέξουμε το 1 ημίχρονο/ 1 τελικό στο 1.73 της Novibet.

ΑΛ ΧΙΛΑΛ
Ρεπορτάζ

Η νίκη-πρόκριση επί της Αλ Ιτιχάντ για τα προημιτελικά του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ δεν σημαίνει μόνο ότι η Αλ Χιλάλ θα αγωνιστεί απέναντι στην Αλ Αΐν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στους «4», αλλά και το ότι έφτασε τις 28 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, αριθμό που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Για να το κάνει αυτό, κέρδισε για δεύτερη φορά (και τρίτη σε διάστημα δύο εβδομάδων) τις «τίγρεις» του Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ξανά με 2-0. Η Αλ Χιλάλ δεν κινδύνεψε παρά ελάχιστα από την πρωταθλήτρια Σαουδικής Αραβίας, ενώ βρήκε το πρώτο της τέρμα στο 61’ με τον Αλ Σαχράνι. Η ένταση των τελευταίων ετών μετουσιώθηκε στην απευθείας κόκκινη κάρτα του Χαμντάλλα (90+1’), με τον Μάλκομ να κάνει το 0-2 τέσσερα λεπτά αργότερα, δίνοντας μια σπουδαία πρόκριση στην ομάδα του.

Ο Ζόρζε Ζεσούς κράτησε φυσικά χαμηλά τον πήχη; «Δεν είμαστε ανίκητοι. Τώρα θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε η Αλ Χιλάλ να συνεχίζει να κερδίζει, αλλά πάντα όντες συγκεντρωμένοι στους στόχους που η ομάδα έχει».

Αγωνιστικά Νέα

Μοναδικός απών συνεχίζει να είναι ο Νεϊμάρ.

(4-3-3): Μπόνο – Αμντουλχαμίντ, Κουλιμπαλί, Αλ Μπουλαϊχί, Αλ Σαχράνι – Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Νέβες, Αλ Χαμντάν – Μάλκομ, Μίτροβιτς, Αλ Νταουσάρι

DAMAC FC
Ρεπορτάζ

Η εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Αλ Ουεντά του Γιώργου Δώνη «έσπασε» ένα σερί τεσσάρων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων για την Ντάμακ, η οποία σε αυτό το διάστημα μετρούσε τρεις ήττες και μία ισοπαλία, γεγονός που την άφησε στην έκτη θέση της βαθμολογίας, αρκετά μακριά από την πρώτη τριάδα.

Σε ένα ματς με πολλά νεύρα, αλλά και τρία ακυρωθέντα γκολ (όλα για τη γηπεδούχο) η Ντάμακ προηγήθηκε στο σκορ με το αυτογκόλ του Αλ Μπουκάρι στο 22’. Το var ήταν αμείλικτο, αλλά σωστό, με τα γκολ του 45’, του 90+8’ και του 90+12’ να ακυρώνονται ορθά. Από το 72ο λεπτό και έπειτα, η Αλ Ουεντά αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω της δεύτερης κίτρινης κάρτας που δέχτηκε ο Ελ Γιαμίκ.

Αγωνιστικά Νέα

Ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, Μουσταφά Ζεγκμπά, θα απουσιάσει ξανά, λόγω τιμωρίας.

(4-2-3-1): Α.Σ. Χαουσαουί – Σ. Χαουσαουί, Αλ Ρασίντι, Μπεντράν, Αλ Ανζί – Χαμέντ, Άντολιτς – Ζάιν, Στάνκιου, Ενκουντού – Αλ Σαχράνι

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino