Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΑΛ ΦΑΤΕΧ - ΑΛ ΝΑΣΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Ακόμα και αν η Αλ Νασρ κερδίσει, αυτό δεν θα γίνει εύκολα. Ο Μπίλιτς έχει φτιάξει ένα ρόστερ πολύ μαχητικό και ποιοτικό, το οποίο παίρνει πολλά από την έδρα του. Οι περσινοί δευτεραθλητές δέχονται πολλά τέρματα στην αρχή της σεζόν, κάτι που λογικά δεν θα αποφύγουν απέναντι στην Αλ Φατέχ. Θα προτιμήσουμε το combo του goal/goal και over 2,5 στο 2.02 της Novibet.
Βελτίωσης συνέχεια για την Αλ Φατέχ, με την ομάδα του, γνωστού μας από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, Σλάβεν Μπίλιτς να «δείχνει τα δόντια της» για άλλη μια σεζόν. Αήττητη στα δύο πρώτα της φετινά παιχνίδια, θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στη σημερινή της αντίπαλο. Η πρεμιέρα επιφύλασσε ένα μοιρασμένο 1-1 απέναντι στη δυνατή Αλ Τααβόν, όμως την προηγούμενη εβδομάδα, η Αλ Ακντούντ δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο σε μια εμφανώς ποιοτικότερη ομάδα.
Η Αλ Ακντούντ προηγήθηκε στο 23ο λεπτό με τον Τανάσε, όμως μετά ανέλαβε ο Κρίστιαν Τέγιο, δίνοντας ασίστ στον Μπατνά και σκοράροντας δύο τέρματα (πέναλτι στο 45+2’ και τελείωμα στο 90+2’), διαμορφώνοντας το σκορ στο 1-3.
Χωρίς σημαντικές απουσίες, ο Φραν Βέλεθ (αμυντικός) επιστρέφει στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Άρη.
(4-2-3-1): Ρίνε – Αλ Γιουσίφ, Ντεναγιέ, Λατζάμι, Αλ Ζουμπαϊντί – Πέτρος, Μπεντέμπκα – Τέγιο, Ζελαραγιάν, Μπατνά – Αλ Μπρικάν
Ήττα και… μεταγραφή. Αυτό φαίνεται να είναι το μοτίβο στην Αλ Νασρ τις τελευταίες εβδομάδες, με τον Οτάβιο (μεσοεπιθετικός, Πόρτο) να καταφθάνει μετά την ήττα από την Αλ Ετιφάκ και τον Εμερίκ Λαπόρτ (αμυντικός, Μάντσεστερ Σίτι) να παρουσιάζεται χθες, σε μια προσπάθεια βελτίωσης της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας, η οποία έχασε εντός έδρας από την Αλ Τααβόν με 0-2. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Ταουάμπα (στο 20’) και Μπαχουσαϊν (στο 90’+6).
Υπήρξε και ενδιάμεση αγωνιστική δράση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του, αφού προηγούνταν τα προκριματικά για την είσοδο στους ομίλους του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ένα εντελώς διαφορετικό φορμάτ σε σχέση με τα δεδομένα της Ευρώπης, η Αλ Νασρ κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας (σε μονή αναμέτρηση) την Αλ Αχλί Ντουμπάι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το σύνολο του Κάστρο ήταν στα «σκοινιά» στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αφού ο Αλγκασάνι σκόραρε δις (στο 18΄και το 46’) για την προς στιγμήν ανατροπή μετά το τέρμα του Ταλίσκα στο 11ο λεπτό. Αλ Γκανάμ (88’), Ταλίσκα (90+5’) και Μπρόζοβιτς (90+7’) γύρισαν τα δεδομένα.
Στον 5ο όμιλο, η Αλ Νασρ θα αντιμετωπίσει τις Περσέπολις (Ιράν), Αλ Ντουχαΐλ (Κατάρ) και Ιστικλόλ Ντουσανμπέ (Τατζικιστάν).
Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ντεμπούτο του Οτάβιο, σε έναν αγώνα στον οποίο δεν θα δούμε τον τραυματία Άλεξ Τέλες. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έχει χάσει τα τρία προηγούμενα παιχνίδια και αναμένεται να απουσιάσει και απόψε.
(4-2-3-1): Αλ Ακίντι – Κόναν, Αλ Φατίλ, Αλ Αμρί, Αλ Γκανάμ – Φοφανά, Μπρόζοβιτς – Οτάβιο, Ταλίσκα, Μανέ – Ρονάλντο