-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Το τέρμα του Φινλανδού Ρινγκ ήταν αυτό που ξεχώρισε στη νίκη επί της Κολόμπους με 1-0, εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος των αντιπάλων στόπερ. Γενικώς έφτιαξε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες, με τον Μιτρίτα να έχει και δοκάρι στο πρώτο μέρος. Κάλλιστα, με την αντίπαλη άμυνα να προχωρούσε από λάθος σε λάθος, μπορούσε να σημειώσει περισσότερα τέρματα.
«Δείξαμε τι υπάρχει στην ομάδα, πόση ποιότητα και πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε. Εχουμε δρόμο ακόμα, αλλά ήταν μια νίκη που μας τόνωσε το ηθικό. Είμαι πραγματικά χαρούμενος για τον τρόπο που τα καταφέραμε», δήλωσε ο Ρόνι Ντέιλα.
Αφυπνίστηκε και ξεκόλλησε από την ουρά της Ανατολής. Στο χέρι της είναι να φτάσει ακόμα και στα πλέι οφ.
Μπήκε με όρεξη στο πρώτο της εντός έδρας φέτος. Δύο τέρματα στο πρώτο 10λεπτο κόντρα στο Σινσινάτι, με υπέροχο τρόπο. Στο δεύτερο μέρος μπορεί να κατέβασε στροφές, όμως σκόραρε στο 67’ για το τελικό 3-0. Εδειξε ότι μπορεί να στηριχθεί στην έδρα τoυ.
Ο κόουτς είδε το ισπανόφωνο δίδυμο στα χαφ, Χιμένεζ – Μεντράν να αποδίδει καρπούς στην πρώτη τους συμμετοχή στο ίδιο αρχικό σχήμα. «Μας αρέσει να κρατάμε την μπάλα, το ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα βοηθάει πολύ. Είμαστε παίκτες που χρειαζόμαστε περισσότερα παιχνίδια για να έχουμε ρυθμό. Με τον καιρό πιστεύω θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι», τόνισε ο Μεντράν.