ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΗΤΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ Η ΣΑΜΡΟΚ
01.01

ΑΗΤΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ Η ΣΑΜΡΟΚ

ΤΑΛΛΑΤ ΣΤΑΝΤΙΟΥΜ (8.000), ΔΟΥΒΛΙΝΟ
235
11° C Βροχερός
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΗΤΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ Η ΣΑΜΡΟΚ

Facts Αγώνα

Συνολική παράδοση (από 2012):  7-3-4

Στις εννιά από τις δεκατέσσερις αναμετρήσεις των δύο ομάδων την τελευταία δεκαετία επιβεβαιώθηκε το Under.

Α’ Γύρος: Ντέρι-Σάμροκ Ρόβερς 0-2
 

Ρεπορτάζ

«Διπλό» τίτλου για τους ποδοσφαιριστές του Στέφεν Μπράντλεϊ στα πλαίσια της δέκατης «στροφής» του φετινού πρωταθλήματος. Οι Ρόβερς φιλοξενήθηκαν από τη Σεντ Πάτρικς η οποία σε τέσσερις εντός έδρας αναμετρήσεις είχε ισάριθμες νίκες. Οταν μάλιστα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο τέταρτο λεπτό, έγινε σαφές πως το έργο της Σάμροκ δεν θα ήταν εύκολο. Καθοριστικής σημασίας ήταν όμως η ισοφάριση τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους από διαγώνιο σουτ του Μπερκ (επιθετικός, 10/4).

Το δεύτερο μέρος ήταν σχετικά ισορροπημένο με τον Μάνους (τερματοφύλακας, 10 συμμετοχές) να δηλώνει «παρών» όποτε χρειάστηκε. Ετσι, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαντρόιου (επιτελικός μέσος, 10/4) έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και με μια υπέροχη ατομική προσπάθεια σκόραρε χαρίζοντας ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του. Ο Μπράντλεϊ έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά το τέλος του ματς. «Τέτοιες νίκες αποδεικνύουν γιατί είμαστε και φέτος το φαβορί για το πρωτάθλημα» τόνισε.
 

Αγωνιστικά Νέα

Χωρίς τους Κάβανο (αριστερό μπακ, 5/0) και Φαρούτζια (δεξί εξτρέμ, 1/0) θα παραταχθούν οι Ρόβερς.

Ρεπορτάζ

Δεύτερο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη για τους εκπροσώπους της Βορείου Ιρλανδίας στη δέκατη αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ. Μετά την εντός έδρας ήττα από τους Χαρπς, οι παίκτες του Χίγκινς έδωσαν δεύτερο παιχνίδι στη σειρά στο «σπίτι» τους. Απέναντι στη Λόνγκφορντ το έργο τους θεωρητικά ήταν εύκολο καθώς αντιμετώπιζαν την ίσως πιο αδύναμη ομάδα της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Η Ντέρι όμως αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία πως η σεζόν θα είναι ιδιαιτέρως δύσκολη.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλο το ενενηντάλεπτο, χωρίς πάντως να καταφέρουν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ. Η Λόνγκφορντ εκμεταλλεύθηκε μια ασυνεννοησία μεταξύ των αμυντικών και του Γκαρτσάιντ (τερματοφύλακας, 10 συμμετοχές) και άνοιξε το σκορ δεκαπέντε λεπτά πριν τη λήξη. Οι παίκτες του Χίγκινς τουλάχιστον έσωσαν το βαθμό με το δεύτερο τέρμα του Αγγλου επιθετικού Ακιντούντε στον έξτρα χρόνο. Οι Βορειοϊρλανδοί πάντως διαμαρτύρονται δίκαια για τον μη καταλογισμό πέναλντι σε πτώση του σκόρερ όταν το ματς βρισκόταν στο 0-0.
 

Αγωνιστικά Νέα

Πλήρης θα παραταχθεί η Ντέρι στη σημερινή αναμέτρηση.

Casino