ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΗΤΤΗΤΗ ΓΙΑ 17 ΜΑΤΣ Η ΙΤΑΛΙΑ
21:45:00
11.10

ΑΗΤΤΗΤΗ ΓΙΑ 17 ΜΑΤΣ Η ΙΤΑΛΙΑ

ΣΤΑΝΤΙΟΝ ΕΝΕΡΓΚΑ (43.615)
Cosmote Sport 3
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΛΩΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ

Facts Αγώνα

* Οι χώρες είναι χωρισμένες σε 4 κατηγορίες δυναμικότητας. Οι τρεις πρώτες έχουν από 4 ομίλους. Η τελευταία κατηγορία έχει 2 ομίλους. Ο πρώτος σε καθέναν από τους 4 ομίλους του Β’, του Γ’ και του Δ’ γκρουπ θα προβιβαστεί στην αμέσως ανώτερη κατηγορία για το επόμενο UEFA Nations League. Ο τελευταίος σε καθέναν από τους 4 ομίλους της Α’ και της Β’ κατηγορίας θα υποβιβαστεί στην αμέσως κατώτερη κατηγορία για την επόμενη διοργάνωση. 

* Σε περίπτωση ισοβαθμίας μίας ή περισσότερων ομάδων στον όμιλο του UEFA Nations League: 1) Μεταξύ τους ματς (α. βαθμοί, β. διαφορά τερμάτων, γ. καλύτερη επίθεση, δ. καλύτερη εκτός έδρας επίθεση), 2) Διαφορά τερμάτων, 3. Καλύτερη επίθεση.

* Στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της Πολωνίας (φιλικά και επίσημα) σημειώθηκε g/g. Σε όλες τις περιπτώσεις συνδυάστηκε με over.

* Η Ιταλία έχει σκοράρει και στα 14 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους (συνολικά 46 φορές). Κορυφαία επίδοση είναι τα 19 σερί ματς με γκολ, που κρατάει από το 2004.

ΠΟΛΩΝΙΑ
Ρεπορτάζ

Μπορεί να αγωνίστηκε με πολλούς αναπληρωματικούς στο φιλικό με τη Φινλανδία, όμως έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και έφτασε στη νίκη με το ευρύ 5-1. Ξεκουράστηκε ο Λεβαντόφσκι, ο Τσερβίνσκι έκανε ντεμπούτο χωρίς ούτε μία προπόνηση, ενώ ο Μόντερ ήταν εξαιρετικός στη μεσαία γραμμή. 

Κέρδος και η εμφάνιση των Μίλικ και Πιόντεκ στην επίθεση, όμως αμφότεροι αναμένεται να ξεκινήσουν τώρα από τον πάγκο, καθώς η τακτική θα είναι πιο αμυντική. Ξεκίνησε τον όμιλο με ήττα με 1-0 εκτός έδρας από την Ολλανδία, με την κριτική να είναι σκληρή για την ατολμία της. κάτι που έχει συμβεί σε όλα τα παιχνίδια με ανώτερους αντιπάλους.

Στη συνέχεια, όμως, επιβλήθηκε με 2-1 στη Βοσνία, που βελτίωσε το κλίμα. Θα παίξει και με πάλι, δίνοντας το βάρος στα μετόπισθεν και περιμένοντας από τον Λεβαντόφσκι να κάνει μόνος του τη διαφορά στην επίθεση.

«Πιστεύω ότι τα δύο τελευταία χρόνια έχουμε πετύχει τους στόχους που είχαν τεθεί. Εχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών μου τις τελευταίες ημέρες. Είναι πολύ καλά σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και βλέπω μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου», αρκέστηκε να πει ο Μπρζέτσεκ.

Αγωνιστικά Νέα

Υπάρχουν προβλήματα με τον κορωνοϊό, καθώς θετικός διαγνώστηκε ο Ρίμπους (αρ. μπακ, Λοκομοτίβ Μόσχας), ενώ για τον ίδιο λόγο εκτός αποστολής έμεινε ο Ζιελίνσκι (μέσος, Νάπολι). Από εκεί και πέρα τιμωρημένος είναι ο Μπεντνάρεκ (στόπερ, Σαουθάμπτον), ενώ αμφίβολος δίνεται ο Ρέτσα, που τραυματίστηκε στο τελευταίο φιλικό.

ΙΤΑΛΙΑ
Ρεπορτάζ

Δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση την Τετάρτη στη Φλωρεντία από τη Μολδαβία την οποία συνέτριψε στο μεταξύ τους φιλικό με 6-0, αν και αγωνίστηκε με πολλούς αναπληρωματικούς. Μάλιστα στο ημίχρονο νικούσε 5-0. Σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ο Καπούτο (23’), δύο γκολ από τον Ελ Σααράουι (30’, 45’), ενώ βρήκαν επίσης δίχτυα οι Κριστάντε (18’), Μπεράρντι (72’). 

Επέκτεινε το αήττητο ρεκόρ της στα 17 παιχνίδια (15-2-0). Τελευταία ήττα το εκτός έδρας 1-0 από την Πορτογαλία για το Nations League (10/09/2018). Το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία της είναι αήττητο 25 αγώνων με τον Μαρτσέλο Λίπι στον πάγκο της από το 2004 μέχρι το 2006. 

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει ξεκαθαρίσει ότι οι «ατζούρι» δεν πρόκειται να αδιαφορήσουν για κανένα παιχνίδι στοχεύοντας στην όσο το δυνατόν υψηλότερη κατάταξη στο FIFA ranking για να έχουν ευνοϊκότερη κλήρωση στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Αξιο αναφοράς ότι ο Ιταλός εκλέκτορας έχει ρεκόρ 15-5-2 στον πάγκο του ομοσπονδιακού συγκροτήματος. Το ποσοστό των νικών του είναι 68% που είναι το καλύτερο για όποιον έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση έχοντας μίνιμουμ 20 αγώνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αγωνιστικά Νέα

Στην τελευταία προπόνηση στο Κοβερτσιάνο ο Μαντσίνι δοκίμασε το κλασικό 4-3-3 με τους Πελεγκρίνι, Ιμόμπιλε, Κιέζα στην τριάδα της επίθεσης. Δεν αποκλείεται όμως στο αρχικό σχήμα να βρίσκεται ο Κέαν αντί του Πελεγκρίνι. Δεν είναι απολύτως έτοιμος ο στόπερ Κιελίνι. Αν δεν προλάβει, τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Ατσέρμπι.

Casino