Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ Β - ΡΟΝΤΑ
Facts Αγώνα
* Α’ Γύρος: Ρόντα – Αϊντχόφεν Β’: 2-2.
Προηγήθηκε 2-0 της Ντεν Μπός στο 29′, όμως η απόδοσή της έπεφτε σταδιακά, με παράλληλα αύξηση της αντιπάλου και τελικά ηττήθηκε 3-2. Τα γκολ της σημείωσαν οι Κόλιν (2′), Σαϊμπάρι (29′), αλλά η εστία της παραβιάστηκε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (45′) και λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου (47′), γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ της Ντεν Μπος. Κομβικό το δοκάρι που είχε στο 2-2, λίγο αργότερα δέχτηκε το 3ο τέρμα, για την 5η σερί ήττα.
Υπάρχουν αρκετοί απόντες, που όμως λείπουν καιρό και δεν επηρεάζουν τα πλάνα του Φαν Νίστελροϊ.
Εξαιρετική υποδεχόμενη την Ντε Γκράαφτσαπ, δημιούργησε αρκετές φάσεις και απειλήθηκε ελάχιστα, κέρδισε άνετα 2-0 έχοντας και δύο δοκάρια. Πήρε προβάδισμα με τον Πφλίκε (10′), που είναι ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες του πρωταθλήματος και διπλασίασε τα τέρματά της με τον συνήθη ύποπτο Φέντε (73′), ο οποίος έχει σημειώσει 18 γκολ. Με τον τρόπο αυτό η ομάδα του Κέρκραντε πήρε την τρίτη σερί νίκη, αλλά παραμένει στο… απαγορευτικό για όνειρα απευθείας ανόδου, -11 από τη δυάδα.
Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Φόσεμπελτ (23/2). Κλήθηκε στην εθνική Φινλανδίας ο αμυντικός Γένσεν. Υπολογίζεται κανονικά απόψε.