ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
16:30
15.10

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

26 χρόνια δίχως ισοπαλία στη Φρανκφούρτη
ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ΠΑΡΚ (51.500)
193
18° C Συννεφιασμένος
Novasports 2
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Facts Αγώνα

* Σε 74 παιχνίδια τους στην πρώτη κατηγορία, ανεξαρτήτως έδρας ουδέποτε υπήρξε 0-0.

* Ουδεμία ισοπαλία στα τελευταία 16 επίσημα παιχνίδια τους, ανεξαρτήτως έδρας. Τελευταία το 1-1 στο Λέβερκουζεν στις 20/12/2014. Τα 14/16 ήταν Over.

* Στις τελευταίες εννέα αναμετρήσεις τους στο πλαίσιο του πρωταθλήματος νίκησε η εκάστοτε γηπεδούχος.

* Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης μετράει εσχάτως 11-0-10 υποδεχόμενη τη Λέβερκουζεν στην πρώτη κατηγορία. Τελευταία ισοπαλία τον Μάρτιο του 1996.

* Θα δούμε τις ομάδες που, μαζί με τη Στουτγκάρδη, έχουν δεχτεί τα περισσότερα γκολ (4) στα πρώτα 15 λεπτά των παιχνιδιών τους στο πρωτάθλημα.

* Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης έχει δεχτεί το 56% (9/16) των γκολ της στο πρωτάθλημα από στατικές φάσεις.

* Με ποσοστό 36,4% η Αϊντραχτ είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος στην αξιοποίηση των ευκαιριών της για γκολ.

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
Ρεπορτάζ

Αποχώρησε ηττημένη με 0-3 από το Μπόχουμ. Εδειχνε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης, δίχως να κυριαρχεί. Σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις μπορούσε να έχει να ανοίξει το σκορ. Δεν το κατάφερε. Η ευστοχία έλειψε. Από στατική φάση δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 71’, ανοίχτηκε και η τιμωρία ήρθε.

Την Τετάρτη η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-3 από την Τότεναμ στο πλαίσιο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Την κολακεύει το τελικό σκορ, καθαρά έχασε. Μπορεί να προηγήθηκε, μπορεί να έδωσε τα πάντα αλλά απέτυχε να ελέγξει την επιθετική δράση της αντιπάλου και είχε μεγάλο πρόβλημα ανάπτυξης όταν δέχονταν πίεση κοντά στα καρέ της.

Η ομάδα του Ολιβερ Γκλάζνερ υπέστη δεύτερη σερί ήττα στα επίσημα παιχνίδια της, υποχώρησε στην τελευταία θέση του ομίλου, δίχως να έχει χάσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση, και τώρα επιστρέφει στο πρωτάθλημα όπου έχει υποχωρήσει όγδοη στη βαθμολογία.

Στο Λονδίνο δεν μάθαμε κάτι καινούργιο για αυτή. Κερδίζει πιο άνετα όταν παίζει πίσω και με αντεπιθέσεις. Μέχρι να έρθουν οι ήττες από την Τότεναμ (φυσιολογική) και στο Μπόχουμ (πλήρωσε το μεγάλο ροτέισον) ήταν αήττητη ως φιλοξενούμενη στην αγωνιστική περίοδο, έβρισκε αμυντική οργάνωση (επιπλέον εξαίρεση η Βρέμη σε αυτό) και ήταν επικίνδυνη στις κόντρες.

Ως γηπεδούχος αντίθετα κερδίζει πιο δύσκολα. Η ανάπτυξή της είναι αρκετά προβλέψιμη στις περισσότερες εμφανίσεις της απέναντι σε κλειστές άμυνες, ο αριθμός των καθαρών ευκαιριών που φτιάχνει είναι μικρός. Με την Ουνιόν Βερολίνου κατάφερε να βρει ατομικές εμπνεύσεις που τη βοήθησαν να σκοράρει νωρίς και να κερδίσει.

Αγωνιστικά Νέα

Νέα απώλεια ο συνήθως βασικός κεντρικός αμυντικός Χασέμπε (4/0). Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνουν ο ενίοτε βασικός αριστερός μπακ Πελεγκρίνι (5/0) και ο συχνά βασικός μπακ-χαφ Κνάουφ (8/0), εδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζουν ο λογιζόμενος ως βασικός κεντρικός αμυντικός Τουρέ (2/0) και ο δεξιός μπακ Μπουτά (0/0). Συνεχίζει προπονήσεις μετά από απουσία οκτώ παιχνιδιών ο αναπληρωματικός κεντρικός αμυντικός Ονγκενέ (0/0), αλλά αναμένεται να κριθεί ανέτοιμος.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Ρεπορτάζ

Υποδέχτηκε τη Σάλκε και τη νίκησε με 4-0. Κυριαρχική από την αρχή, σχεδόν με 70% κατοχή μπάλας, ξεκλείδωσε στο 38’ την αντίπαλη άμυνα, έκανε το 2-0 στο 41’ και μετά της ήταν ιδιαίτερα εύκολο να αντεπιτεθεί και να διευρύνει την επικράτησή της.

Την Τετάρτη η Λέβερκουζεν ηττήθηκε εντός έδρας με 0-3 από την Πόρτο στο πλαίσιο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Δίκαια έχασε αν και η έκταση του σκορ είναι υπερβολική. Ναι, είχε πρόβλημα δημιουργίας ευκαιριών και αξιοποίησης όσων έφτιαξε (και ένα πέναλτι σε αυτές), αλλά έκανε και ατομικά λάθη στα μετόπισθεν που στοίχισαν.

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο κατάλαβε πως η αλλαγή προπονητή και η νίκη επί της προβληματικής Σάλκε δεν έλυσε τα προβλήματά της. Παραμένουν. Δεν είναι τυχαίο πως απλά εξήλθε της ζώνης του υποβιβασμού την προηγούμενη εβδομάδα. Η αυτοπεποίθηση λείπει από κάθε γραμμή όταν η αντίπαλος είναι ισχυρή ή έστω οργανωμένη.

Είδαμε πάντως και στο δεύτερο παιχνίδι της με τον νέο τεχνικό να επιλέγει αρχική διάταξη τριών κεντρικών αμυντικών. Οχι πως σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο αυτό για την αγωνιστική εικόνα της. Το πρόβλημα φόρμας των ποδοσφαιριστών και λειτουργίας του συνόλου είναι σταθερό.

Αγωνιστικά Νέα

Ουδέν νέο πρόβλημα. Τρίτο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο συχνά βασικός επιθετικός Αζμούν (8/0), έβδομο ο συνήθως βασικός αμυντικός χαφ Παλάσιος (6/1), εδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζουν ο ενίοτε βασικός ακραίος μεσοεπιθετικός Μπελαράμπι (1/0) και ο λογιζόμενος ως βασικός επιθετικός χαφ Βιρτς (0/0). Είναι διαθέσιμοι μετά από τιμωρία στο Τσάμπιονς Λιγκ ο βασικός δεξιός μπακ Φρίμπονγκ (9/4) και ο βασικός αμυντικός χαφ Αντριχ (8/0).

Casino