ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ
21:30
21.01

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Από τρέξιμο σκίζουν και οι δύο
ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ΠΑΡΚ (51.500)
276
4° C Βροχερός
Novasports 3
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Facts Αγώνα

* Μέχρι 1.000 φίλαθλοι επιτρέπονται στις εξέδρες.

* Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης μετράει εσχάτως 4-5-0 εναντίον της Αρμίνια Μπίλεφελντ, ανεξαρτήτως έδρας, στα επίσημα παιχνίδια τους.

* Τα τελευταία δώδεκα ραντεβού τους με γηπεδούχο την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο πλαίσιο πρωταθλήματος τελείωσαν στο εύρος του 2-3 γκολ.

* Συνολικό ρεκόρ 9-4-1 έχει στην πρώτη κατηγορία η Αϊντραχτ υποδεχόμενη την Αρμίνια. Ο μέσος όρος των 2,2 κερδισμένων βαθμών ανά συνάντηση είναι ο καλύτερος στην ιστορία της στην κατηγορία ως γηπεδούχος.

* Θα αναμετρηθούν οι ομάδες που διανύουν κατά μέσο τα περισσότερα χιλιόμετρα στα παιχνίδια τους (118,3 η Αϊντραχτ, 119,3 η Αρμίνια), που κάνουν κατά μέσο τις περισσότερες διεκδικήσεις της μπάλας σε αυτά (111 η Αϊντραχτ, 114 η Αρμίνια), αλλά και έχουν το χειρότερο ποσοστό (47% έκαστη) κερδισμένων διεκδικήσεων αυτής.

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
Ρεπορτάζ

Αποχώρησε με την ισοπαλία με σκορ 1-1 από το Αουγκσμπουργκ. Επαιξε εναντίον της μπάλας στο πρώτο 45λεπτο. Από κλέψιμο στα χαφ προηγήθηκε και είχε μετά και δοκάρι σε νέα αντεπίθεση αλλά αμυντικά είχε προβλήματα στις σέντρες και μέσω αυτών αντιμετώπισε απειλές. Μοιραία και την ισοφάριση. Στο δεύτερο 45λεπτο αμυντικά τα πήγε πολύ καλύτερα, επιθετικά πλησίαζε πιο καλά τα αντίπαλα καρέ, ουδεμία σημαντική ευκαιρία υπήρξε ωστόσο μέχρι το 88’ που άγγιξε γκολ νίκης σε αντεπίθεση και το 90+2’ που γλίτωσε γκολ ήττας.

Η ομάδα του Ολιβερ Γκλάζνερ έμεινε για δεύτερο παιχνίδι δίχως νίκη (0-1-1) στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε σταθερή στην όγδοη θέση, ένα «τρίποντο» μακριά από την τέταρτη Χόφενχαϊμ για το τελευταίο εισιτήριο προς το Τσάμπιονς Λιγκ. Διαχειρίστηκε αρκετά καλά τις απουσίες που της έτυχαν μία μέρα πριν από τη συνάντηση, αλλά μάλλον έχασε ευκαιρίας ακόμα δύο βαθμών στο ενεργητικό της.

Καμία νέα παρατήρηση από τη μεριά μας. Δεν βγάζει μάτια με το ποδόσφαιρο της δημιουργικά, ούτε μαγεύει από πλευράς ποιότητας, μα έχει ουσία, δουλεύει πλέον ως σύνολο και σκοράρει με συνέπεια. Μεγάλη η ετοιμότητα και η ικανότητά της στην αξιοποίηση των σφαλμάτων της αντιπάλου. Αμυντικά επίσης δεν αλλάζουμε κάτι στο σχόλιό μας. Με εξαίρεση την σχεδόν άψογη παρουσία της απέναντι στη Μάιντς συνεχίζει και κάνει σφάλματα.

Από το ρόστερ της αποχώρησε ο αναπληρωματικός μεσοεπιθετικός Γιουνές (0/0). Ξένο σώμα ήταν μετά τις ιστορίες του καλοκαιριού, ο δανεισμός του από τη Νάπολι τερματίστηκε. Προστέθηκε σε αυτό ο ακραίος μεσοεπιθετικός Ανσγκαρ Κνάουφ με δανεισμό από την Ντόρτμουντ. Ενδιαφέρουσα κίνηση, έχει δείξει πραγματάκια ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Αγωνιστικά Νέα

Είναι αμφίβολος ο συνήθως βασικός κεντρικός αμυντικός Χίντερεγκερ (16/1). Τέταρτο παιχνίδι στη σειρά χάνουν ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ Λεντς (6/0) εξαιτίας τραυματισμού και ο αναπληρωματικός μεσοεπιθετικός Μπαρκόκ (4/0) που λείπει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, πέμπτο ο χρήσιμος μα αναπληρωματικός μεσοεπιθετικός Χάουγκε (12/2). Είναι διαθέσιμοι μετά από απουσία παιχνιδιού ο βασικός τερματοφύλακας Τραπ (18/0) και ο βασικός κεντρικός αμυντικός Εντικά (17/2). Ετοιμος μετά από απουσία δύο παιχνιδιών και ο σπάνια βασικός δεξιός μπακ ντα Κόστα (7/0). Αρχισε προπονήσεις χθες, μετά από απουσία παιχνιδιού, και ο βασικός αριστερός μεσοεπιθετικός Κόστιτς (17/3), ίσως επιστρέψει αμέσως στο αρχικό σχήμα.

ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ
Ρεπορτάζ

Υποδέχτηκε την Γκρόιτερ Φιρτ και ήρθε ισόπαλη με 2-2 εναντίον της. Ωραία συνεργασία στο 8’ της χάρισε το 1-0. Αμέσως άφησε την πρωτοβουλία, έπαιξε για την ασφάλειά της, είχε μία καλή στιγμή στο 32’, στο 35’ όμως, το 1-1 από λάθος στα χαφ και ατομική ενέργεια δέχτηκε την ισοφάριση. Το τίποτα μετά, με την αντίπαλο της ωστόσο να πατάει καλύτερα και από μία απλή σέντρα στο 67’ να κάνει το 1-2. Απ’ το πουθενά ισοφάρισε με μακρινό σουτ στο 83’.

Η ομάδα του Φρανκ Κράμερ έμεινε αήττητη για τέταρτο παιχνίδι (2-2-0) στο πρωτάθλημα, ανέβηκε στην 16η θέση που οδηγεί στα παιχνίδια διαβάθμισης για την παραμονή, αλλά γνωρίζει πως δεν κέρδισε ένα από τα παιχνίδια που «έπρεπε» να έχει κερδίσει στην κούρσα της παραμονής.

Ουδεμία νέα επισήμανση από τη μεριά μας ωστόσο. Σπάνια θα σημειώσει άνω του τέρματος σε παιχνίδι. Οταν αυτό συμβαίνει, όπως στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (το 2007 το κατάφερε για τελευταία φορά σε πέντε σερί αγωνιστικές), είναι κυρίως συγκυριακό. Το γεγονός βεβαίως ότι… συνέβη, ότι έβαλε δύο γκολ σε κάθε ένα από τα πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της δείχνει βελτίωση τουλάχιστον στον τομέα της πίστης.

Εννέα φορές την είδαμε ως φιλοξενούμενη. Ηταν ουσιαστική επιθετικά στο Φράιμπουργκ και στη Λειψία, κοινώς στις πρόσφατες δύο παρουσίες της. Κουτσά στραβά σκόραρε στο Αουγκσμπουργκ, στο Φιρτ και στο Μένχενγκλάντμπαχ, ένα γκολ πέτυχε κι ας είχε πολλές ευκαιρίες στη Στουτγκάρδη, μηδέν τα γκολ στο Μόναχο και δις στο Βερολίνο (Χέρτα, Ουνιόν). Μόνο στην «μισή» Στουτγκάρδη και στη Λειψία κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν, αλλά κάνει καλή δουλειά με το ταμπούρι της.

Αγωνιστικά Νέα

Ουδέν νέο πρόβλημα. Τρίτο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ ή κεντρικός αμυντικός δε Μεδίνα (10/0). Εξέτισε ποινή δύο αγωνιστικών ο βασικός επιθετικός Κλοζ (17/3).

Casino