Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΤΣΒΟΛΕ
Facts Αγώνα
* Ο προπονητής της Τσβόλε, Λάνχελερ, ήταν διευθυντής στις ακαδημίες της Αϊντχόφεν τις σεζόν 2013-17.
* Η Αϊντχόφεν μετράει 13 σερί νίκες κόντρα στην Τσβόλε (43-9 τέρματα).
* Η τελευταία νίκη της Τσβόλε κόντρα στην Αϊντχόφεν σημειώθηκε το 2013 (3-1 εκτός), με προπονητή τον νυν τεχνικό Λάνχελερ.
* 7-1-1 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο τη Αϊντχόφεν (1 Under –8 Over, συνολικά τέρματα 28-11).
Εστω και δύσκολα κατέβαλε την αντίσταση της Σπάρτα (2-1 εντός) και σε συνδυασμό με την γκέλα του πρωτοπόρου Αγιαξ πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Παρά το γεγονός ότι είχε τη συντριπτική κατοχή της μπάλας (75%) δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές κλασικές φάσεις για γκολ, ενώ όσες φορές απείλησε βρήκε μπροστά της τον αντίπαλό τερματοφύλακα ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά. Τελικά έστω και με περίσσιο άγχος πήρε τη νίκη, χτυπώντας δις στο 82’ και στο 86’ (στο 90 μείωσε η Σπάρτα).
Την ερχόμενη Πέμπτη, για το Γιουρόπα Λιγκ, θα υποδεχθεί τη Μονακό. «Η Τσβόλε σε ορισμένα παιχνίδια δεν πήρε αυτό που άξιζε ενώ σε κάποια άλλα ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Παίζει θαρραλέα και διαθέτει ποιότητα. Προφανώς και είμαστε το φαβορί αλλά θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε», σημείωσε ο προπονητής Σμιντ.
Νοκ άουτ ο εξτρέμ Ντόαν (5/1), ο φορ Ρομέρο (1 συμ.) και ο μέσος Τόμας (6/1), αποθεραπεύτηκαν οι πολύτιμοι εξτρέμ Χάκπο (8/2), Μαντουέκε (6/2) και ο χαφ Πρέπερ (5/1).
Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι ηττήθηκε 0-1 εντός έδρας από τη Χέρενφεν και έπειτα από οκτώ αγωνιστικές παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Ελάχιστες οι μεγάλες φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες, το πιο πιθανό είναι το ματς να έληγε 0-0, αν στο 63’ ο στόπερ Φαν Πόλεν δεν σημείωνε αυτογκόλ.
Τραγικός ο μέχρι τώρα απολογισμός της (0-1-7), θεωρείται -όχι αδίκως- φαβορί για υποβιβασμό, καθώς πέρα από το αρνητικά αποτελέσματα προβληματίζει έντονα και με το ποδόσφαιρο που παίζει. Ειδικά επιθετικά έχει τεράστιο θέμα, μετρώντας όλο κι όλο δύο γκολ σε οκτώ ματς!
«Είμαστε αρκετά σοφτ μέχρι στιγμής. Πρέπει να μπαίνουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στις μονομαχίες. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά το πιο σημαντικό ειδικά στη φάση που βρισκόμαστε είναι οι βαθμοί», επισήμανε ο προπονητής Λάνχελερ.
Αποθεραπεύτηκε ο αριστερός μπακ Ντε Βιτ (4 συμ.), παραμένει εκτός ο χαφ Κλέμεντ (3 συμ.).