ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ
ΣΟΥ1
20:10
27.05

ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Σε οριακή κατάσταση η ΑΪΚ
1
X
2
Εκτίμηση
Φρεντς Αρένα (53.000)
470 χλμ.
16° C Ηλιόλουστος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ - ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μίλτος Ζωγράφος Μίλτος Ζωγράφος
Ώρα έναρξης: 20:10
STAKE: 10

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: G/G

Απόδοση: 1.84
betsson Παίξε νόμιμα

Σε κατακόρυφη πτώση η ΑΪΚ, δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη, απόρροια της κάκιστης αμυντικής λειτουργίας, αφού έχει δεχθεί 18 γκολ στα 5 τελευταία της ματς. Επιθετικά τα πάει αρκετά καλά, σκοράρει σχεδόν σε κάθε ματς, όταν όμως δέχεται κατά μέσο όρο 3,6 γκολ ανά ματς, δεν μπορεί να περιμένει και πολλά. Στην έδρα της πάντως είναι σαφώς καλύτερη, έχοντας χάσει μόνον από τη Σίριους 1-3 στο διάστημα της αγωνιστικής ύφεσης. Η Γκέτεμποργκ με την επιστροφή του Όσκαρ Βεντ έδειξε να συμμαζεύεται μεσοαμυντικά και πήρε την πολύτιμη νίκη στο ματς με τη Μιέλμπι. Δεν είναι πάντως στα καλύτερά της και σίγουρα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για να την ποντάρει κανείς, ιδιαίτερα από τη στιγμή που στη συγκεκριμένη έδρα έχει χάσει 6 φορές στα 8 τελευταία χρόνια παίρνοντας 2 φορές ισοπαλία. Το G/G που προκύπτει από τις επιδόσεις των δύο ομάδων σε καλή απόδοση στην Betsson

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ - ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Facts Αγώνα

  • Τα 5 τελευταία ματς της ΑΪΚ ήταν Over, ενώ εντός έδρας έχει 2 σερί ματς G/G και Over 2,5.
  • Τα 4/5 τελευταία της Γκέτεμποργκ ήταν Over, ενώ εκτός έδρας έχει 3 συνεχόμενα Over.
  • Ματς μίσους ανάμεσα στις δύο πλέον πετυχημένες των δύο μεγαλύτερων πόλεων της Σουηδίας. Παρότι το συγκεκριμένο ματς δεν έχει ένα συγκεκριμένο όνομα, αρκετές φορές το αποκαλούν ως «Σουηδικό Ελ Κλάσικο».
ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ
Ρεπορτάζ

Συνεχίζοντας την πτωτική της πορεία, έφυγε με κατεβασμένο κεφάλι από το ντέρμπι μίσους της Στοκχόλμης, χάνοντας 2-1 εκτός έδρας από τη Χάμαρμπι.

Μπήκε μουδιασμένα στο ματς και βρέθηκε σε θέση αμυνόμενου από την αρχή, δέχθηκε φάσεις στο α’ μέρος, χωρίς όμως να το πληρώσει χάρη στις επεμβάσεις του γκολκίπερ της. Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, αυτό που άλλαξε ήταν το σκορ, το οποίο άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 60’. Στο 64’ έμεινε με 10 παίκτες και στο 74’ δέχθηκε δεύτερο. Μείωσε στο 79’ με τον Ιωάννη Πίττα, ωστόσο παίζοντας με παίκτη λιγότερο δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο.

Ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα, έμεινε στους 14 βαθμούς σε 10 αγώνες και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας 7 πόντους από την 3η προνομιούχο θέση, έχοντας βέβαια να παίξει και το σημερινό ματς.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος φυσικά ο αποβληθείς με δεύτερη κίτρινη κάρτα βασικός μέσος Ισμαήλ Κουλιμπαλί (9 συμ., 2 γκολ, 1 ασίστ). Αντίθετα, επιστρέφουν από τιμωρία ο βασικός αμυντικός Μαντς Τιχόσεν (7 συμ., 1 γκολ, 3 ασίστ) και ο βασικός μεσοεπιθετικός Ντίνο Μπεσίροβιτς (5 συμ., 1 γκολ).

Σταθερά εκτός πλάνων ο βασικός μέσος Αμπντιχακίν Αλί (3 συμ., 1 γκολ), ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο ντέρμπι με τη Γιουργκόρντεν, υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα αργήσει να επιστρέψει.

Εκτός στα 4 τελευταία λόγω τραυματισμού ο βασικός μέσος Έσκιλ Εντ (4 συμ., 1 γκολ), παραμένει αμφίβολος.

Εκτός στα ματς πρωταθλήματος ο βασικός αμυντικός Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς, ο βασικός μέσος Μάρτιν Έλινγκσεν, ο έμπειρος επιθετικός Τζον Γκουιντέτι και ο συνήθως βασικός μέσος Αλεξάντερ Φεσάιε, όλοι λόγω τραυματισμών, δύσκολα θα αγωνιστούν και σήμερα.

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ
Ρεπορτάζ

Σημαντικότατη βαθμολογικά νίκη για την ιστορική ομάδα, επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Μιέλμπι και πήρε βαθιά ανάσα.

Η εμφάνισή της βέβαια δεν έθελξε, τέτοια ώρα όμως τέτοια λόγια. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και αυτό κυνήγησε η ομάδα του Γενς Μπέρτελ Άσκου. Λίγες οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Γκούσταφ Νορλίν στο 89’.

Έφτασε έτσι στους 11 βαθμούς σε 10 αγώνες και βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με Βέρναμο και Νόρσεπινγκ στη γραμμή των μπαράζ.

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός στο τελευταίο λόγω τραυματισμού ο εναλλακτικός αμυντικός Ματίας Γιόχανσον (6 συμ., 5 αλλαγή), παραμένει μη διαθέσιμος και θα επιστρέψει μάλλον μετά τη διακοπή του EURO.

Εκτός στα δύο τελευταία λόγω τραυματισμών ο βασικός μεσοεπιθετικός Άρμπνορ Μούκολι (7 συμ., 1 γκολ) και ο ενίοτε βασικός επιθετικός Λάουρς Σιέλερουπ (4 συμ., 1 γκολ, 2 αλλαγή), παραμένουν αμφίβολοι. Δεν έπαιξε με τη Μιέλμπι ο βασικός μέσος Αντρέας Πιντ (9 συμ.) και δίνεται και αυτός αμφίβολος.

Δεν έπαιξαν στα 10 πρώτα ματς λόγω τραυματισμών και δύσκολα θα αγωνιστούν και σήμερα ο επιθετικοί Χουσεΐν Καρνέιλ και Σουλεϊμάν Αμπντουλαχί, οι γκολκίπερ Πόντους Ντάλμπεργκ και Άντερς Κρίστιανσεν και ο μέσος Αμπντουσαλάμ Σαλάου.

Εκτός στα 7 τελευταία ο βασικός αμυντικός Εμίλ Σαλόμονσον δύσκολα θα παίξει σήμερα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino