-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ
Facts Αγώνα
Α’ ΓΥΡΟΣ: Μίλγουολ – Τσάρλτον 2-1
* Ντέρμπι στο Νότιο Λονδίνο με έντονο φανατισμό.
* Λόγω της πανδημίας του COVID-19 οι υπόλοιποι αγώνες του πρωταθλήματος θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.
* Οι αποστολές των ομάδων αποτελούνται πλέον από 20 ποδοσφαιριστές (αντί για 18), ενώ επιτρέπονται 5 αλλαγές σε κάθε παιχνίδι.
* Ο τεχνικός της Μίλγουολ, Γκάρι Ρόουετ, έχει φορέσει τη φανέλα της Τσάρλτον (2002-04).
* Συνολική παράδοση (από το 1921-22): 11-26-36. Η Μίλγουολ είναι αήττητη στους τελευταίους 11 αγώνες, ανεξαρτήτως έδρας (6-5-0), ενώ δεν έχει δεχθεί γκολ στις 4 πιο πρόσφατες επισκέψεις στο «Βάλεϊ». Οι τελευταίες επιτυχίες της Τσάρλτον ήρθαν τη σεζόν 1995-96.
Υστερα από δύο διαδοχικές νίκες, κράτησε το μηδέν για 3ο παιχνίδι μετά τη διακοπή (2-1-0), αυτή τη φορά στην έδρα της -εξίσου φορμαρισμένης- Κάρντιφ (0-0). Πήρε και πάλι άριστα στα μετόπισθεν, ενώ στο πρώτο 45λεπτο προσπάθησε να βγει και μπροστά, αν και της έλειψε η μεγάλη φάση. Οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στην επανάληψη, όμως περιορίστηκαν στην ευκαιρία του Αντομά.
Ο Λι Μπόγιερ είχε χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα και το 4-4-2 στα προηγούμενα δύο ματς, ωστόσο αυτή τη φορά δεν δίστασε να αλλάξει σύστημα (5-4-1), αλλά και 7(!) πρόσωπα στο αρχικό σχήμα: «Επρεπε να προβώ σε αλλαγές. Το πρόγραμμα είναι εξαντλητικό και έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο 43χρονος τεχνικός προσπαθεί να δώσει ανάσες στην ομάδα του και να έχει άπαντες ετοιμοπόλεμους για το φινάλε της σεζόν. Μετά από τα πρόσφατα αποτελέσματα πήρε ανάσα στη μάχη της παραμονής, όμως δεν έχει εξασφαλιστεί. Αρνητική η πρόσφατη παράδοση κόντρα στη Μίλγουολ (0-5-6).
Επανήλθε ο μέσος Φόρστερ-Κάσκεϊ (8/0). Πλησιάζει και ο Λέκο (ε,21/5). Εγινε αναγκαστική αλλαγή ο χαφ Φιλντ (12/0). Επαληθεύτηκε η λίστα των παικτών μου αποχωρούν, με σημαντικότερη απώλεια τον πρώτο σκόρερ Τέιλορ (22/11), ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου μετά από τη διακοπή.
Παραχώρησε το 1-1 στη Σουόνσι, μένοντας χωρίς νίκη μετά από την επανέναρξη της Τσάμπιονσιπ (0-2-1). Ανοιξε το σκορ κόντρα στη ροή στο πρώτο ημίχρονο (Μπένετ 21’) και παρέμεινε σε θέση άμυνας. Οι Ουαλοί απείλησαν σποραδικά και βρήκαν τελικά την ισοφάριση από το φάουλ του Μπρούστερ που βρήκε το δοκάρι και την πλάτη του κίπερ Μπιαλκόφσκι (66’). Στο τελευταίο κομμάτι, πάντως, η Μίλγουολ βγήκε μπροστά, έχοντας δοκάρι σε κεφαλιά του Γουάλας.
«Προσπαθούμε με όλες τις δυνάμεις μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι το τέλος. Η αλήθεια είναι ότι μας λείπουν οι οπαδοί μας» ανάφερε μετά το τέλος ο Γκάρι Ρόουετ, αναφερόμενος στο -5 από τις θέσεις των πλέι οφ, αλλά και στο άδειο λόγω COVID-19 «Ντεν» που έχει επηρεάσει εμφανώς την ομάδα του.
Είναι, πάντως, τέτοια η φύση της Μίλγουολ που δεν πρόκειται να τα παρατήσει μέχρι το τέλος. Παίζει δυναμικά, ενώ επιθετικά στηρίζεται στις αντεπιθέσεις και στις στατικές φάσεις. Κρίσιμο το ντέρμπι του Λονδίνου με την Τσάρλτον, στην οποία έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής ο Ρόουετ.
Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Μπένετ (ε,6/1). Παραμένουν εκτός ο μεσοεπιθετικός Ο’Μπράιαν (18/3) και ο φορ Μπόντβαρντσον (28/3). Μακροχρόνια εκτός δράσης ο κίπερ Φίλντινγκ (1/0).