Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΑΕΚ Β' - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Το παιχνίδι με την ΑΕΚ Β’ κρύβει παγίδες για τον Πανιώνιο, κυρίως λόγω της κόπωσης από τον πρόσφατο αγώνα του Κυπέλλου. Δεν θα είναι εύκολη η διαχείρισή του. Η Ένωση έχει θέματα πίσω, αλλά και την ικανότητα να σκοράρει. Γι’ αυτό το G/G στο 1.87 στη Novibet είναι προτιμότερο από το διπλό στις στοιχηματικες.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΕΚ Β' - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Facts Αγώνα
- Α’ ΓΥΡΟΣ: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΚ Β’ 2-1
- Μοναδική τους συνάντηση ήταν το παιχνίδι του πρώτου γύρου.
- Μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ΑΕΚ Β’ έχει επιβεβαιώσει το Over 0,5 ημίχρονο 11/12 φορές.
- Στα τελευταία πέντε παιχνίδια του Πανιωνίου βγήκε τέσσερις φορές το ποντάρισμα 2-3 γκολ στο στοιχημα.
Είναι σε δύσκολη θέση. Εδώ και επτά αγώνες δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο μετά το 0-1 στα Χανιά και στα τέσσερα ματς εξ αυτών δεν κατάφερε καν να βρει δίχτυα στο live score. Βέβαια, το μεγαλύτερο πρόβλημά της είναι η ανασταλτική της λειτουργία και τα 22 τέρματα παθητικό σε 13 αγωνιστικές.
Στην προηγούμενη «στροφή» ήταν εξαιρετικά δύσκολο το έργο της. Αντιμετώπισε την Καλαμάτα εκτός έδρας και έχασε με 1-0. Νορμάλ αποτέλεσμα το συγκεκριμένο και μάλιστα με σχετικά καλή εμφάνιση. Το πάλεψε το παιχνίδι, όπως είχε κάνει νωρίτερα και με την Κηφισιά (2-3), αλλά αυτό που μετράει είναι πως δεν πήρε κάτι.
Είχε τις στιγμές της για να σκοράρει. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δέχτηκε το γκολ και στο δεύτερο έχασε ευκαιρίες. Εάν ήταν πιο ουσιαστική, ίσως είχε καταφέρει κάτι περισσότερο. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, το οποίο είναι επίσης αρκετά απαιτητικό και στη συνέχεια το πρόγραμμα αγώνων στρώνει.
Το μόνο θετικό για την Ένωση είναι πως αφού φύγει και ο αγώνας με τους Νεοσμυρνιώτες, θα έχουν ξεμπερδέψει με τα τρία φαβορί για το πρωτάθλημα. Επομένως, τα υπόλοιπα ματς θα είναι πιο βατά. Όχι ότι αρκεί από μόνο του αυτό για να έρθει η παραμονή στην κατηγορία.
Δεν ενημερώνει ποτέ για τα αγωνιστικά της προβλήματα η ΑΕΚ Β’. Εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν οι Παρράς (αρ. μπακ), Γκολφίνος (επ.) και Ρουκουνάκης (χαφ).
Έτρεχε ένα αήττητο σερί έξι αγώνων μέχρι το μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκεί επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά πως είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Έχασε μεν με 0-2, αλλά το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Το πάλεψε πολύ το ματς και το αποτέλεσμα είναι άδικο.
Σίγουρα ήταν ανώτεροι οι Αρκάδες. Είχαν την μπάλα στην κατοχή τους, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρία. Τελικά στο 80′ ο Καλτσάς έκανε το 0-1 και στη συνέχεια ακολούθησαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για τους Νεοσμυρνιώτες. Άγγιξαν το γκολ και εάν το πετύχαιναν, θα είχε νόημα και η ρεβάνς. Όχι μόνο δεν το έκαναν, αλλά από μία γκάφα παραχώρησαν στις καθυστερήσεις πέναλτι και τελικά έγινε το 0-2.
Στην ουσία το Κύπελλο τελείωσε κάπου εδώ και ίσως αυτός ο αγώνας αφήνει και μία πικρία. Το δύσκολο στις συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι να το διαχειριστείς ψυχολογικά. Γιατί ακολουθεί ο αγώνας με την ΑΕΚ Β’ και το «πρέπει» για νίκη είναι δεδομένο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για στραβοπάτημα.
Να σημειωθεί πως οι «κυανέρυθροι» είχαν ζητήσει να πάει το παιχνίδι για Δευτέρα (23/12), αλλά το αίτημά τους έπεσε στο κενό. Αυτό σημαίνει πως ίσως προκύψει και θέμα δυνάμεων. Αγωνιστικά, πάντως, είναι σε καλή κατάσταση και με τους Τσερίσεφ και Σεμπά να ανεβαίνουν, όλα κυλούν καλύτερα.
Τραυματίες είναι οι Ζούλιας (στόπερ), Διονέλλης (αρ. μπακ), Νοικοκυράκης (εξτρέμ) και Μπούσης (αρ. μπακ).