ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΕ ΖΑΚΑΚΙΟΥ – ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΚΥΠ1
17:00
17.12

ΑΕ ΖΑΚΑΚΙΟΥ – ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ

Μαζεύτηκαν απουσίες στην ΑΕΛ
1
X
2
Εκτίμηση
Ammochostos Epistrofi
81
19° C Συννεφιασμένος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΑΕ ΖΑΚΑΚΙΟΥ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η ΑΕΖ παίζει πάντα επιθετικά και με άγνοια κινδύνου. Το ότι σκοράρει την οδηγεί σε πολύτιμες ισοπαλίες, αλλά ψάχνει απεγνωσμένα και νίκες που θα την απομακρύνουν από την ουρά. Η ΑΕΛ έχει πιο έμπειρο σύνολο, αλλά αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, που έχω την αίσθηση πως θα στοιχίσουν. Έχει αξία το 1Χ στο 1.75 της stoiximan.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΕ ΖΑΚΑΚΙΟΥ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ

Facts Αγώνα

  • Στον πρώτο γύρο η ΑΕΛ κέρδισε την ΑΕΖ με το εντυπωσιακό 4-3.
  • Τρεις φορές έχουν συναντηθεί σε επίπεδο πρωταθλήματος και η ΑΕΛ παραμένει αήττητη με δύο νίκες και μία ισοπαλία.
ΑΕ ΖΑΚΑΚΙΟΥ
Ρεπορτάζ

Με την άμυνά της να αδυνατεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων δεν θα μπορούσε παρά να ηττηθεί στην έδρα του ΑΠΟΕΛ με 3-1. Κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά με τον Αντωνίου στο 44’, αλλά στην επανάληψη περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και μοιραία δέχτηκε δύο τέρματα.

Αγνοεί το τρίποντο εδώ και εννέα παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχοντας, όμως, τσιμπήσει πέντε ισοπαλίες. Έχει δώσει συνολικά 15 αγώνες φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο χωρίς να καταφέρει να κρατήσει σε κανέναν το μηδέν στα μετόπισθεν. Συμπλήρωσε 11 G/G στα 12 τελευταία ματς.

Αναμένεται να παραταχθεί με ένα κλασικό 4-4-1-1 και επιθετικό δίδυμο τους Κάστρο και Ντιγκινί. Ο πρώτος θα κινείται λίγο πιο πίσω για να είναι κοντά οι γραμμές. Πολλή δουλειά από τον Ρέινολντς στα χαφ.

Αγωνιστικά Νέα

Λείπει ο ακραίους Χρήστου. Σταθερά εκτός ο επιθετικός Γιουσούφ.

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ
Ρεπορτάζ

Τρεις κολλητές ήττες με οκτώ γκολ παθητικό και κανένα στο ενεργητικό της ήταν πολλές. Έβγαλε αντίδραση στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Δόξα Κατωκοπιάς φτάνοντας δίκαια στο 2-0. Ο Ντζάλμα Σίλβα άνοιξε το σκορ στο 34’ και ο Παπαφώτης κλείδωσε ουσιαστικά το τρίποντο στο 65’.

Έφτασε τα τέσσερα διαδοχικά N/G. Τα πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3».

Το ματς με την ΑΕΖ είναι must win, αφού ακολουθεί πρόγραμμα-φωτιά κόντρα σε Πάφο, Ομόνοια, Απ. Λεμεσού και Ανόρθωση. Στο Κύπελλο κληρώθηκε με τον Απόλλων Λεμεσού για τη φάση των «16».

Αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 και τον Μακρή σε ελεύθερο ρόλο στην επίθεση. Τη μεσοεπιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Σρνιτς, Μεντόσα και Μαρς.

Αγωνιστικά Νέα

Ο επιθετικός Τσέρνιχ αποδεσμεύτηκε, αφού παρά τις πολλές ευκαιρίες που του δόθηκαν δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. θα λείψουν οι πολύτιμοι Μπεχαρίνο και Μόρσεϊ λόγω τραυματισμού. Ο Χέντι είναι τιμωρημένος, ενώ παρότι βρίσκονται στην αποστολή δύσκολα θα αγωνιστούν οι Γερολέμου και Μεντόγεβιτς. Τουλάχιστον επιστρέφει ο μέσος Μεντόσα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino