Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Το ματς είναι must win για την ΑΕΛ και τα τελευταία δείγματα γραφής της δείχνουν πως μπορεί να τα καταφέρει μέσα στο σπίτι της. Το Παραλίμνι αποτελεί τη χειρότερη ομάδα ως τώρα στο πρωτάθλημα και η έλευση του Φανγκέιρο δεν δείχνει ικανή να τη βγάλει από το αδιέξοδο. Ο άσος δεν αποτελεί ευκαιρία, αλλά παίζεται στο 1.55 της stoiximan.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ
Facts Αγώνα
- Σε φιλικό τον Αύγουστο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.
- Στο 4-1-1 υπέρ της ΑΕΛ η πρόσφατη παράδοση κόντρα στο Παραλίμνι.
- Έξι under 2,5 έχουν στις οκτώ τελευταίες συγκρούσεις τους.
Κοίταξε στα μάτια την πρωταθλήτρια Πάφο, οδήγησε το ματς στο όριο, αλλά λύγισε με 1-0. Δέχτηκε στο 5’ το γκολ και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες αντίδρασης, δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική. Πάντως, είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία. Έφτασε τα επτά N/G στα εννέα φετινά ματς πρωταθλήματος.
«Είχαμε πολύ καλό πλάνο κόντρα στην Πάφο. Μπορεί να ηττηθήκαμε, αλλά δείξαμε ανταγωνιστικό πρόσωπο και είμαι σίγουρος πως με ανάλογες εμφανίσεις θα έρθουν οι νίκες», τόνισε ο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπλήρωσε κάρτες, αλλά θα εκτίσει την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας.
Στην επόμενη τετράδα αγώνων της, τα τρία ματς θα είναι εκτός έδρας. Συγκεκριμένα, θα παίξει μακριά από τη Λεμεσό με ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια Αραδίππου και Ολυμπιακό Λευκωσίας, ενώ θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα.
Μπήκε αποστολή ο μέσος Γκλάβτσιτς. Στα πιτς παραμένουν Ζράντι και Μακρής στη μεσοεπιθετική γραμμή. Σταθερά εκτός οι Ουεντραόγκο, Νεοφύτου και Κεραυνός.
Πάλεψε φιλότιμα κόντρα στην Ομόνοια, αλλά ήταν εμφανής η διαφορά επιπέδου. Δίκαιη ήττα με 2-0 και έντονος προβληματισμός στο εσωτερικό της. Είχε προηγηθεί το βαρύ εις βάρος της 5-1 από τον Εθνικό στο Δασάκι.
Ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, μετά από εννέα αγωνιστικές έχει υποστεί οκτώ ήττες, ενώ πήρε μία ισοπαλία στη Λευκωσία από τον Ολυμπιακό με 1-1. Τα έξι από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της εμφάνισαν 2-3 γκολ.
«Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος αυτή την περίοδο και θεωρώ πως πήραμε καλό βαθμό. Οργανωθήκαμε σωστά και κάναμε καλή δουλειά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Είμαι εδώ τρεις βδομάδες και σήμερα είδα για πρώτη φορά αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Κόντρα στην ΑΕΛ πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι», τόνισε ο Φανγκέιρο.
Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Έντσον. Ο ακραίος Σάκιτς έχει συμπληρώσει κάρτες και θα απουσιάσει, ενώ ο φορ Έλα αποβλήθηκε κόντρα στον Εθνικό με απευθείας κόκκινη και θα εκτίσει απόψε. Ο έμπειρος στόπερ Ρισβάνης συνεχίζει να πονάει.