-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Υποτονική εμφάνιση για την Σκάνθορπ στο Γουόλσολ, σε ένα παιχνίδι όπου είχε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη και δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά.
Σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές, που έδειχνε ότι όποιος θα σκοράρει πρώτος θα κερδίσει, είχε μόλις 1 προσπάθεια εντός εστίας, ενώ δέχτηκε το γκολ στο 65′ της αναμέτρησης.
Ηττα πισωγύρισμα μετά τις δύο καλές εμφανίσεις (1 νίκη/1 ισοπαλία) των “Αϊρονς”. Μάλιστα, μεσοβδόμαδα υπέστησαν νέα ήττα (με εναλλακτική ενδεκάδα), αυτήν την φορά στα πέναλτι από την Λέστερ u21 για το Λιγκ Τρόφι. Το παιχνίδι έληξε 1-1 στην κανονική του διάρκεια.
Εκτός ο Νόβακ (βασικός φορ, 2/1) και 4-5 μακροχρόνιοι. Αμφίβολος ο νεοφερμένος φορ Πρόκτορ (3/1), απέκτησε τον έμπειρο φορ Γουόρντ που είχε μείνει χωρίς ομάδα από το Μάη, όταν και αποχώρησε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Στην Στόκπορτ δόθηκε δανεικός ο μέσος/εξτρέμ Χέιμιλ (3/0).
Αμεση επιστροφή στις νίκες, 3-1 εντός έδρας την Καρλάιλ.
Ανέτρεψε το 0-1 του 14′, έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα από το 33′. Στο 62′ έμεινε και αυτή με 10, αλλά σφράγισε τη νίκη στο 95′ της αναμέτρησης.
Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε στο Τρόφι με 1-2 από την Μάν. Σίτι u21, σε ένα παιχνίδι όπου αγωνίστηκε με εναλλακτική ενδεκάδα.
Βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ να σημειώσουμε πως στην ήττα από τη Τσέλτεναμ (17/09) είχε καλή απόδοση και άξιζε περισσότερα.
Τιμωρημένος ο στόπερ Ρίτσαρντς-Εβερτον (10/1). Εκτός οι Ντέβιτ (μέσος, 2/0), Γκίμπσον (εξτρέμ, 4/0) και 2-3 μακροχρόνιοι.