Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΔΑΝΑ ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ - ΣΙΒΑΣΠΟΡ
Facts Αγώνα
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΑΔΑΝΑ ΝΤΕΡΜΙΡΣΠΟΡ 1-1
* 9-6-9 η ισορροπημένη συνολική παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως διοργάνωσης, 8-2-1 μετράει η Ντεμίρσπορ σε αυτές που έχουν γίνει στην έδρα της. Το ματς του α’ γύρου είναι το μόνο στην ιστορία που έχει διεξαχθεί σε επίπεδο Super Lig.
«Καμπανάκι» η ισοπαλία (χωρίς γκολ) με την Αντάλιασπορ πριν δύο εβδομάδες, «καμπάνα» ολάκερη η ήττα από την ουραγό και καταδικασμένη Μαλάτιασπορ την περασμένη εβδομάδα. Το ακόμη χειρότερο για τους νεοφώτιστους ήταν πως δεν έκαναν απολύτως τίποτα επιθετικά, «βραχυκύκλωσαν» για δεύτερο σερί παιχνίδι, χωρίς να έχουν καμία αντίδραση όταν δέχτηκαν το γκολ (79’) που έκρινε το παιχνίδι (στο 85’ μάλιστα η Μαλάτιασπορ είχε και δοκάρι).
Πέντε χαμένοι βαθμοί, δύο παιχνίδια χωρίς νίκη για πρώτη φορά στο 2022, όλα στο χειρότερο δυνατό timing, αφού το κόστος είναι χαμένο έδαφος στη μάχη της τετράδας και ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Παραμένουν πάντα στην κούρσα, αλλά προφανώς δεν δείχνουν καλά τελευταία, ενώ ακόμη και το εντός έδρας αήττητο σερί 8 παιχνιδιών είναι διφορούμενο αφού οι νίκες μοιράζονται με ισοπαλίες (4-4-0).
Κομπλέ οι γηπεδούχοι.
Λίγα και… μονότονα (ως συνήθως) τα πεπραγμένα της στην Αττάλεια. Επαιξε και πάλι για το «μισό-μηδέν», το παιχνίδι με την Αντάλιασπορ «φώναζε» πως εκεί θα κριθεί, το γκολ το βρήκε από στατική φάση η αντίπαλός της στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου και αυτό ήταν, αφού δεν μπόρεσε να αλλάξει εικόνα, ρυθμό στο β’ μέρος (0-1).
Ετσι, υπέστη την τρίτη σερί της ήττα, επιβεβαιώνοντας εμπράκτως πως δεν μοιάζει να ενδιαφέρεται και τόσο (ή έστω δεν μπορεί) για το πρωτάθλημα, έχοντας – και δικαιολογημένα – εστιάσει στο Κύπελλο, όπου και συνεχίζει στους «4».
Μεγάλη η ταλαιπωρία των φιλοξενούμενων, έκαναν οδικώς το ταξίδι στ’ Αδανα λόγω της κακοκαιρίας που μαστίζει (και) την Τουρκία, προέρχονται από 4 σερί εκτός έδρας ήττες, σερί που είναι το χειρότερο τους από τη σεζόν 2015-16 οπότε και είχαν υποστεί 6 διαδοχικές.
Νοκ-άουτ τέθηκε ο αρχισκόρερ Γιαταμπαρέ (φορ, 25/8), γυρίζει έχοντας αποθεραπευτεί ο Φαχρ (χαφ, 20/4), σταθερά εκτός δράσης ο Τζέιμς (επ., 12/2).