Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΑΑΡΧΟΥΣ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Όρχους ετοιμάζεται για τον επαναληπτικό με τη Νόρντζελαντ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και εστιάζει προφανώς εκεί. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως θα αδιαφορήσει για το σημερινό παιχνίδι, ωστόσο είναι απόλυτα λογικά να έχει στραμμένη την προσοχή της στο να μην τραυματιστούν παίκτες της. Η Μίντιλαντ έρχεται από εντός έδρας ήττα, έχασε την πρωτοκαθεδρία στη βαθμολογία, πήρε το μάθημά της και αναμένεται να είναι προσεκτική και συγκεντρωμένη. Δε θα είναι εύκολο το ματς, ωστόσο έχει τις προϋποθέσεις να φύγει νικήτρια. Το διπλό αρκετά πάνω από τον διπλασιασμό στο Betshop…
Με 1 πόντο επέστρεψε από το γειτονικό Σίλκεμποργκ αποσπώντας ισοπαλία 2-2. Η ομάδα του Ούβε Ρέσλερ, προετοιμαζόμενη για τον επαναληπτικό του ημιτελικού Κυπέλλου με τη Νόρντζελαντ την ερχόμενη Πέμπτη (έχει κερδίσει 3-2 στο πρώτο ματς εκτός έδρας) αιφνιδιάστηκε και έμεινε πίσω μόλις στο 3’. Πέρασε δύσκολες στιγμές στο α’ μέρος, γλίτωσε δύο φορές χάρη στο δοκάρι, είχε και η ίδια βέβαια ένα, για να φτάσει στην ισοφάριση στο 41’ με τον Φέλιξ Μπέιμο, ο οποίος στο 63’ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Μια στιγμή ολιγωρίας στο 71’ έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν και παρότι στη συνέχεια χάθηκαν φάσεις εκατέρωθεν, το σκορ δεν άλλαξε.
Με την ισοπαλία αυτή έφτασε στους 37 βαθμούς και παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας, 8 πόντους κάτω από την 3η θέση, ενώ μένουν 9 ματς για το τέλος του πρωταθλήματος.
Τα 3/4 τελευταία της ματς στο πρωτάθλημα ήταν Under, ενώ εντός έδρας έχει 4/6 ματς Under.
Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο βασικός μέσος Μάγκνους Κνούντσεν (19 συμ., 1 γκολ, 1 ασίστ, 4 αλλαγή). Εκτός στα 3 τελευταία ο βασικός μέσος Τομπίας Μόλγκορντ (18 συμ.), παραμένει αμφίβολος. Μακροχρόνια τραυματίες οι μέσοι Μπένζαμιν Χβιντ και Κέβιν Γιάκομπ, αμφότεροι χωρίς συμμετοχή, που όμως δεν προβληματίζουν.
Κατώτερη της περίστασης, γνώρισε την ήττα 2-3 εντός έδρας από τη Νόρντζελαντ, πιο εύκολα μάλιστα απ’ όσο αφήνει να εννοηθεί το κλειστό σκορ.
Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 22’, είχε κάποιες φάσεις στο α’ μέρος, χωρίς όμως να μπορέσει να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, δέχθηκε δύο απανωτά γκολ στα πρώτα λεπτά της επανάληψης (52’, 54’), βγήκε στην αντεπίθεση, μείωσε με τον Τσαρλς στο 67’ και ακόμη περισσότερο με τον Γκε-σουνγκ Τσο στο 81’, δεν μπόρεσε όμως να φτάσει στην ισοφάριση.
Έμεινε έτσι στους 48 βαθμούς και έπεσε στη 2η θέση της βαθμολογίας, 3 πόντους πάνω από την 3η Κοπεγχάγη και 2 κάτω από την Μπρόντμπι, 9 ματς πριν το τέλος του πρωταθλήματος.
Τα 3/4 τελευταία της ματς ήταν N/G, ενώ εκτός έδρας έχει 4/6 τελευταία ματς Over.
Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο νέο πρόβλημα σε σχέση με το τελευταίο ματς. Εκτός μένει και πάλι ο βασικός μέσος Κρίστοφερ Όλσον (13 συμ., 2 ασίστ), ο οποίος κατέρρευσε στο σπίτι του στις 20 Φεβρουαρίου και μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Όρχους, απ’ όπου βγήκε και μεταφέρθηκε σε κλινική αποκατάστασης στη Σουηδία. Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Μίντιλαντ, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει προσβληθεί από μια οξεία ασθένεια που σχετίζεται με τον εγκέφαλο και υποβάλλεται σε θεραπεία.
Κατά τα άλλα, τέλος για φέτος ο εναλλακτικός επιθετικός Μαρόνι (3 συμ., όλες αλλαγή), ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τους επόμενους 12 μήνες.