Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΑΡΧΟΥΣ - ΛΑΡΝΕ
Facts Αγώνα
* Επαναληπτικός για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Η Ορχους από τη Δανία υποδέχεται τη Λάρνε από τη Β. Ιρλανδία. Δεν ισχύει πλέον ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που οι αντίπαλοι δεν λύσουν τις διαφορές τους έπειτα από 180 λεπτά, ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, πέναλτι.
* Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τη Πάσος Φερέιρα.
Α’ ΜΑΤΣ: Λάρνε – Ορχους 2-1: Κατώτερη της περίστασης η Ορχους, έφυγε με κατεβασμένο κεφάλι από το γήπεδο. Η Λάρνε πήρε προβάδισμα μόλις στο 3’ με τον Ντέιβιντ ΜακΝτάιντ, διπλασίασε στο 30’ με τον Ντιν Τζάρβις, για να μειώσουν οι Δανοί με τον Αλεξάντερ Αμιτζμπολ στο 85’.
Βελτιωμένη στον αμυντικό τομέα, η ομάδα του Ντέιβιντ Νίλσεν έφυγε με 1 πόντο από το Φάρουμ αποσπώντας ισοπαλία 0-0 από τη Νόρντζελαντ.
Η εμφάνισή της πάντως δεν ήταν καλή, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και παρότι αμυντικά τα πήγε καλά, στο δημιουργικό κομμάτι υστέρησε εμφανώς. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν είχε κανένα σουτ στην εστία, ενώ συνολικά απείλησε σε 4 περιπτώσεις, χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο.
Βασικής σημασίας η πρόκριση, ο έμπειρος τεχνικό δηλώνει πως οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα σημάνει μια μεγάλη ήττα για την ομάδα.
Αμφίβολοι ο βασικός μέσος Γιον Ντάγκουρ Τορστέινσον και ο περσινός τοπ σκόρερ Πάτρικ Μόρτενσεν, αμφότεροι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Αμφίβολος και ο βασικός αμυντικός Φρέντερικ Τίγγκανγκερ που αποχώρησε με ενοχλήσεις στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος.
Συνεχίζει να ζει το όνειρό της η ομάδα του Τιέρναν Λιντς, καθώς μετά την Μπάλα Τάουν δείχνει τα δόντια της και απέναντι στη σαφώς πιο έμπειρη και ισχυρή Ορχους.
Οι Βόρειο-Ιρλανδοί με το πείσμα και το πάθος τους κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στη διαφορά δυναμικότητας και δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση.
«Κάναμε το πρώτο βήμα και έχουμε μπροστά μας μια πρόκληση. Η Ορχους είναι το φαβορί, εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας».
Χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού η αποστολή είναι ίδια.