Τι παίζει σήμερα Κουπόνι Aναλύσεις

Καλησπέρα! Καλά πήγε η περασμένη Τετάρτη στα προγνωστικά στοιχήματος, καθώς από τα 10 σημεία που προτάθηκαν, πέρασαν τα 6, όλα σε ελκυστικές αποδόσεις. Σήμερα έχουμε την τελευταία αγωνιστική στην κανονική περίοδο του Παουλίστα και τα περισσότερα παιχνίδια έχουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Από τις 16 ομάδες που συμμετέχουν, οι πέντε (Σάντος, Παλμέιρας, Σάντο Αντρέ, Σάο Πάουλο, Μπραγκαντίνο) έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους, ενώ τέσσερις (Νοβοριζοντίνο, Μποταφόγκο, Ιτουάνο, Φεροβιάρια) είναι ήδη αποκλεισμένες αλλά όχι αδιάφορες, αφού η Νοβοριζοντίνο διεκδικεί μία θέση στο εθνικό πρωτάθλημα της 4ης κατηγορίας του 2021, ενώ οι άλλες τρεις μάχονται για την παραμονή τους στην 1η κατηγορία του πολιτειακού.

Επτά ομάδες διεκδικούν τα τρία υπόλοιπα εισιτήρια για τα προημιτελικά: Πρόκειται για την Αγκα Σάντα, την Πόντε Πρέτα, την Οέστε, τη Μιρασόλ, την Ιντερ Λιμέιρα, την Γκουαρανί και την Κορίνθιανς. Από αυτές, οι δύο (Πόντε Πρέτα, Οέστε) μάχονται παράλληλα και για την παραμονή τους, οι δύο (Μιρασόλ, Ιντερ Λιμέιρα) διεκδικούν ένα από τα τρία εισιτήρια για το εθνικό πρωτάθλημα της 4ης κατηγορίας του 2021, ενώ η Αγκα Σάντα εμπλέκεται και στους δύο στόχους.

Υπενθυμίζεται ότι συμμετοχή στο εθνικό πρωτάθλημα της 4ης κατηγορίας του 2021 θα κερδίσουν οι τρεις καλύτερες από τις έξι ομάδες που δεν συμμετέχουν φέτος στις τρεις πρώτες εθνικές κατηγορίες. Το πρώτο εισιτήριο έχει ήδη εξασφαλίσει η Σάντο Αντρέ, τα άλλα δύο διεκδικούνται από Μιρασόλ, Λιμέιρα, Νοβοριζοντίνο και Αγκα Σάντα, ενώ δεν προλαβαίνει πλέον η Φεροβιάρια.


Ας δούμε τα ζευγάρια:


 

Προγνωστικά στοιχήματος


ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΠΑΟΥΛΙΣΤΑ


ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ – ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής. Η Σάο Πάουλο έχει προκριθεί, ενώ η Γκουαρανί (ομάδα 2ης κατηγορίας) χρειάζεται νίκη για να βρεθεί 100% στα προημιτελικά εις βάρος της… Κορίνθιανς, δηλαδή της παραδοσιακής αντιπάλου της Σάο Πάουλο. Ηδη οι οπαδοί της τελευταίας ζητούν από τους παίκτες τους να κάτσουν να χάσουν…

 Πάντως ο αριστερός μπακ Ρεϊνάλντο σε δηλώσεις που έκανε ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη, όπως οφείλει να κάνει κάθε μεγάλος σύλλογος. Σε κάθε περίπτωση πάντως το ισχυρότερο κίνητρο το έχουν οι γηπεδούχοι. Ο άσος κινείται σε επίπεδα τριπλασιασμού και δεν θεωρώ καθόλου απίθανη την επιβεβαίωσή του.


ΟΕΣΤΕ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Η Κορίνθιανς προκρίνεται μόνο σε περίπτωση νίκης σε συνδυασμό με «μη νίκη» της Γκουρανί επί της Σάο Πάουλο. Η Οέστε (ομάδα 2ης κατηγορίας) χρειάζεται επίσης «τρίποντο» σε συνδυασμό με «μη νίκες» της Αγκα Σάντα επί της Παλμέιρας και της Πόντε Πρέτα επί της Μιρασόλ. Επιπλέον οι γηπεδούχοι μάχονται και για την παραμονή τους και κατά συνέπεια έχουν διπλό κίνητρο. Θα πάω και εδώ με το θεωρητικό αουτσάιντερ.


ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ

Η - νεοφώτιστη στην 1η κατηγορία του εθνικού πρωταθλήματος - Μπραγκαντίνο έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της. Η Μποταφόγκο (2η κατηγορία) είναι μαθηματικά αποκλεισμένη, όμως μάχεται για την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία του πολιτειακού. Και εδώ έχει λογική να στηριχτεί το θεωρητικό αουτσάιντερ, λόγω του πολύ μεγαλύτερου κινήτρου.

 
ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΑΓΚΑ ΣΑΝΤΑ

Η Παλμέιρας βρίσκεται ήδη στα πλέι-οφ, ενώ προέρχεται από εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Κορίνθιανς. Η Αγκα Σάντα είναι νεοφώτιστη στην 1η κατηγορία του πολιτειακού και εκτός των τεσσάρων εθνικών κατηγοριών. Παρόλα αυτά, έχει κάνει αξιοπρεπέστατη πορεία στο τρέχον πολιτειακό και με νίκη προκρίνεται 100%, καθώς έχει προβάδισμα ενός πόντου στον όμιλό της από τις Πόντε Πρέτα και Οέστε. Με ισοπαλία προκρίνεται εάν δεν νικήσει καμία από τις δύο διώκτριές της, ενώ με ήττα χρειάζεται απαραιτήτως ήττες και των δύο.

Θα στηρίξω στα προγνωστικά στοιχήματος την Αγκα Σάντα που έχει… τριπλό κίνητρο, αφού εκτός από την πρόκριση στα προημιτελικά, διεκδικεί επίσης την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία του πολιτειακού αλλά και ένα εισιτήριο για το εθνικό πρωτάθλημα της 4ης κατηγορίας του 2021.


ΣΑΝΤΟ ΑΝΤΡΕ – ΙΤΟΥΑΝΟ

Η Σάντο Αντρέ είναι εκτός εθνικών κατηγοριών και νεοφώτιστη στην 1η κατηγορία του πολιτειακού. Παρόλα αυτά έχει διαγράψει εκπληκτική πορεία και βρίσκεται ήδη και μαθηματικά στα πλέι-οφ. Επίσης έχει εξασφαλίσει εισιτήριο για το εθνικό πρωτάθλημα της 4ης κατηγορίας του 2021 και βρίσκεται πολύ κοντά στη διασφάλιση της συμμετοχής της στο Κύπελλο Βραζιλίας του 2021. Η Ιτουάνο (ομάδα 3ης κατηγορίας) είναι ήδη αποκλεισμένη, όμως μάχεται για την παραμονή της.

Το κίνητρο των φιλοξενούμενων είναι ασφαλώς ισχυρότερο και αυτό αντικατοπτρίζεται και στα σετ αποδόσεων. Οσο πάντως το διπλό κινείται σε επίπεδα πολύ πάνω από την τιμή διπλασιασμού, έχει αξία.


ΦΕΡΟΒΙΑΡΙΑ – ΙΝΤΕΡ ΛΙΜΕΪΡΑ

Η Φεροβιάρια θα παίξει φέτος στην 4η κατηγορία, ενώ η Λιμέιρα είναι εκτός εθνικών κατηγοριών αλλά με πιθανότητες να παίξει στην 4η κατηγορία του 2021. Βασική προϋπόθεση για να συνεχίσει να ελπίζει σε αυτό είναι η νίκη σήμερα, αποτέλεσμα που μπορεί παράλληλα να της δώσει και την πρόκριση για τα πλέι-οφ, με την προϋπόθεση ότι η Μιρασόλ θα ηττηθεί από την Πόντε Πρέτα.

 Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης, όμως θέλουν βαθμούς για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους, χωρίς να εξαρτώνται από άλλους. Πάντως ακόμα και με ήττα, ο συνδυασμός αποτελεσμάτων που χρειάζεται να προκύψει για να υποβιβαστούν, είναι αρκετά δύσκολος. Νομίζω ότι οι φιλοξενούμενοι θα εμφανιστούν πιο αποφασισμένοι και μπορούν να φτάσουν στο – πολύ καλοπληρωμένο – διπλό. Σηκώνει ασφαλώς και κάλυψη.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


ΝΟΒΟΡΙΖΟΝΤΙΝΟ – ΣΑΝΤΟΣ

H Νοβοριζοντίνο – ομάδα 4ης κατηγορίας – δεν έχει ελπίδες πρόκρισης. Θέλει όμως τους βαθμούς για να σιγουρέψει σε μεγάλο ποσοστό – ενδεχομένως και μαθηματικά – ένα εισιτήριο για το εθνικό πρωτάθλημα της 4ης κατηγορίας του 2021. Η Σάντος έχει διασφαλίσει την πρόκρισή της και σκέφτεται ήδη τα πλέι-οφ.

Σε αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ αξίζει η στήριξη στα προγνωστικά στοιχήματος στους γηπεδούχους που έχουν πολύ ισχυρότερο κίνητρο.


ΜΙΡΑΣΟΛ – ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Η Μιρασόλ (ομάδα 4ης κατηγορίας) χρειάζεται ένα βαθμό για να διασφαλίσει την πρόκρισή της. Σε διαφορετική περίπτωση θα ελπίζει να μην κερδίσει η Λιμέιρα τη Φεροβιάρια. Η Πόντε Πρέτα – ομάδα 2ης κατηγορίας - για να προκριθεί, θέλει νίκη σε συνδυασμό με «μη νίκη» της Αγκα Σάντα επί της Παλμέιρας. Εάν φέρει ισοπαλία, τότε θα περιμένει να ηττηθεί η Αγκα Σάντα και παράλληλα να μην κερδίσει η Οέστε την Κορίνθιανς.

 Οι δύο ομάδες έχουν και επιπλέον κίνητρα. Η Μιρασόλ διεκδικεί με πολλές αξιώσεις εισιτήριο για το εθνικό πρωτάθλημα της 4ης κατηγορίας του 2021, ενώ εφόσον προκριθεί θα ελπίζει και σε συμμετοχή στο Κύπελλο Βραζιλίας του 2021. Η Πόντε Πρέτα μάχεται για την παραμονή της στην  πρώτη κατηγορία του πολιτειακού. Με νίκη σώζεται κατά 99%, με ισοπαλία θα εξαρτάται από άλλα αποτελέσματα, ενώ με ήττα υποβιβάζεται 100%. Πρόκειται ουσιαστικά για κλασική τριπλή παραλλαγή. Αφού λοιπόν οι γηπεδούχοι δίνονται ως καθαρό αουτσάιντερ, η αξία στα προγνωστικά στοιχήματος βρίσκεται σε αυτούς.


Αυτά για σήμερα! Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


22:00 ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ – ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ    1    2.90    Stoiximan

22:00 ΟΕΣΤΕ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ    1X    3.00    Stoiximan

22:00 ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ Σ. Π.    X2    2.22    Stoiximan

22:00 ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΑΓΚΑ ΣΑΝΤΑ    X2    3.95    Stoiximan

22:00 ΣΑΝΤΟ ΑΝΤΡΕ – ΙΤΟΥΑΝΟ    2    2.30    Novibet

22:00 ΦΕΡΟΒΙΑΡΙΑ – ΙΝΤΕΡ ΛΙΜΕΪΡΑ    2 DNB    2.40    Novibet

22:00 ΝΟΒΟΡΙΖΟΝΤΙΝΟ – ΣΑΝΤΟΣ    1 DNB    2.95    Novibet

22:00 ΜΙΡΑΣΟΛ – ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ    1 DNB    2.95    Novibet

Περισσότερα προγνωστικά

Βαγγελης Κωστογλου

Για να βγει η υποχρέωση

Περισσότερο με αγγαρεία μοιάζει ο θεσμός του Λιγκ Καπ Ιαπωνίας

Αντωνης Λιασκος

Comeback με στήριξη στο αουτσάιντερ

Λονδρέζικη υπόθεση ο τελικός των πλέι οφ στην Τσάμπιονσιπ.

Μιλτος Ζωγραφος

Ενα σημείο από τέσσερα πρωταθλήματα

Ενα σημείο από τέσσερα πρωταθλήματα, με αποδόσεις για όλα τα γούστα.

Σταυρος Πραβης

Κάνει τη δουλειά της στο 3.25

Τελευταία αγωνιστική στην Α' Ελβετίας, όλα τα ματς έχουν ώρα έναρξης στις 21:30, με τα βλέμματα να πέφτουν στην ουρά και ποια εκ των Σιόν ή Τουν θα αντιμετωπίσει στα μπαράζ…

Πανος Γαριδης

Αυτή είναι η νέα Αταλάντα

Δύο επιλογές για στοίχημα από το σημερινό πρόγραμμα στην τελευταία αγωνιστική της Α' Ιταλίας.

Περισσότερα Προγνωστικά