Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

23.11.22|17:31

Kingbet Kingbet

Παναθηναικός - Βίρτους Μπολόνια Live Streaming (23/11)

παναθηναικός-βίρτους-μπολόνια-live-streaming-23-11-166430

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Βίρτους Μπολόνια για την 9η αγωνιστική της ευρωλίγκα. Ο ΠΑΟ, ο οποίος προέρχεται από την βαριά ήττα απέναντι στη Φενερμπαχτσέ, στην Τουρκία. Το σκορ σταμάτησε στο 107-77, υπέρ της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη. Πλέον οι πράσινοι βρίσκονται στο 2-6 και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, παρέα με τον Ερυθρό Αστέρα και την Μπάγερν Μονάχου. Η Βίρτους έχοντας κάνει δύο συνεχόμενες νίκες, πλασάρεται στην 7η θέση, μαζί με τις Μπασκόνια, Παρτιζάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βαλένθια με ρεκόρ 4-4. Το ματς του Παναθηναϊκού διεξάγεται την ίδια μέρα με τα Βιλερμπάν – Μπάγερν Μονάχου και Μπασκόνια – Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι: Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία). Παρακολουθήσετε τον αγώνα μέσω live streaming ΕΔΩ.

Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια Live Streaming

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς φάνηκε να βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό απέναντι στη Μπασκόνια και να είναι έτοιμη να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, στην βαθμολογία. Παρόλα αυτά ήρθε ένα γερό… μάθημα στην Κωνσταντινούπολη για τους πράσινους. Μόνο ο Ντουέιν Μπέικον κατάφερε να ξεχωρίσει σκοράροντας 20 πόντους.

 

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

 

Στη βαθμολογία η κατάσταση δεν είναι θετική για τον παναθηναικό. Όπως προαναφέραμε, βρίσκεται στον πάτο της κατάταξης. Έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις δύο φορές. Η πρώτη του νίκη ήταν απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, στη Σερβία, με σκορ 75-77. Η δεύτερη ήταν απέναντι στην Μπασκόνια την 7η αγωνιστική της Euroleague, με σκορ 98-83.

Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟ, δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Ο απολογισμός του εντός έδρας είναι μόλις μία νίκη και τρεις ήττες. Την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα αγωνίστηκε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το σκορ έληξε 68-71 υπέρ των Ισπανών. Το επόμενο ματς στην Αθήνα για τους πράσινους ήταν την 4η αγωνιστική με τη Μονακό. Εκεί έφτασαν πολύ κοντά προς τη νίκη αλλά εν τέλει ηττήθηκαν με 80-83. Τους… πλήγωσε ο πρώην παίκτης τους, Μάικ Τζέιμς, που σκόραρε 27 πόντους. Τρίτη τους ήττα από την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Γύρισαν την εις βάρος τους κατάσταση στην αρχή της αναμέτρησης, αλλά δυστυχώς η έκβαση του αγώνα δεν ήταν θετική γι αυτούς. Το σκορ σταμάτησε στο 89-91, με τους πρωταγωνιστές των Σέρβων να είναι οι Πάντερ και Λεσόρ.

Προϊστορία των δύο ομάδων την εποχή της Ευρωλίγκα δεν υπάρχει, καθώς η Μπολόνια επέστρεψε φέτος μετά από αρκετά χρόνια. Ένα και μοναδικό ματς έχουν δώσει στην διοργάνωση της Euroleague και αυτό είναι ο τελικός του Φάιναλ Φορ το 2002. Τότε ο παναθηναικος του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε επικρατήσει των Ιταλών με σκορ 89-83 και είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης. Απόλυτοι πρωταγωνιστές της ελληνικής ομάδας εκείνο το βράδυ, οι Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Ιμπραίμ Κουτλουάι με 21 και 22 πόντους αντίστοιχα.

 

Δείτε τον αγώνα εδώ

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ Live Streaming 23/11

Στα τωρινά της αθηναϊκής ομάδας, μπροστάρης στο σύστημα αξιολόγησης εξακολουθεί να είναι ο Ματέους Πονίτκα, με 14,5 κατά μέσο όρο. Σκοράρει 9,8 πόντους, μαζεύει 5,1 ριμπάουντ και έχει 3 ασίστ. Αμέσως μετά ακολουθεί το ξεκίνημα του αμερικάνου σμολ φόργουορντ, Ντουέιν Μπέικον. Είναι πρώτος σκόρερ των πρασίνων με 17,7 πόντους, προσθέτοντας 3,3 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα. Έρχεται δεύτερος στο performance index rating, με 14,3.

Σημαντική φαίνεται να ήταν η απουσία του Νειτ Γουόλτερς στους πρώτους αγώνες της ομάδας. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού σκοράρει 10,2 πόντους και πασάρει 5,2 μπάλες. Ο μέσος όρος του στο pir είναι 11,8. Πολύ δυνατά έχει μπει και ο Ντέρικ Γουίλιαμς. Ο πρώην παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχει 14,2 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 13,2 στο index rating.

 Παναθηναικός - Βίρτους Μπολόνια Live Streaming (23/11)

Η θετική εξέλιξη για τον ΠΑΟ, είναι ότι ο αρχηγός του Γιώργος Παπαγιάννης βρίσκει ρυθμό και γίνεται ξανά καθοριστικός για την ομάδα. Στη νίκη επί της Μπασκόνια έκανε double-double, με 11 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ στην Τουρκία σκόραρε 12 πόντους. Έτσι αφήνει πίσω του το μέτριο ξεκίνημα που έκανε στη σεζόν.

 

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

 

Στα ομαδικά στατιστικά, σίγουρα θα χρειαστεί μεγάλη βελτίωση αν έχει ως στόχο τα πλεϊ-οφ. Σε δύο κατηγόριες διακρίνεται μόνο η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς. Στα ριμπάουντ, όπου βρίσκεται στη δεύτερη θέση της διοργάνωσης με 34 ανά παιχνίδι και στις εύστοχες βολές, σκοράροντας 16,8 μέχρι στιγμής. Στα υπόλοιπα έχουν 78,5 πόντους, 15,9 ασίστ, 6,6 κλεψίματα, 2,5 μπλοκ και 81,3 στο σύστημα αξιολόγησης.

Panathinaikos Virtus Bologna Live Streaming

Η Βίρτους επέστρεψε στην Ευρωλίγκα έπειτα από 15 χρόνια.Τελευταία της εμφάνιση ήταν τη σεζόν 2007-2008. Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο έχοντας εκτός λόγω τραυματισμού τον βασικό της φόργουορντ, Τόκο Σενγκέλια. Στα 2 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ήταν εξαιρετική, κερδίζοντας την Αρμάνι Μιλάνο εκτός έδρας, με σκορ 59-64 και συντρίβοντας τη Βαλένθια με το ταμπλό να σταματάει στο 89-59. Σε 4 αγώνες μακριά από την έδρα της, έχει 2 νίκες και 2 ήττες. Highlight της φετινής πορείας, η επικράτηση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ιταλοί πήραν τη νίκη με σκορ 91-95, ενάντια σε μια ομάδα που οδεύει προς το πλεονέκτημα έδρας. Στον πάγκο της έχει τον Σέρτζιο Σκαριόλο. Είναι προπονητής εγνωσμένης αξίας, με την τελευταία επιτυχία του να είναι η κατάκτηση του Eurobasket με την Ισπανία.

Είναι ένα σύνολο στο οποίο οι παίκτες μοιράζονται αρκέτα τα στατιστικά. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο πρώτος σε μέσο όρο στο pir είναι ο Ίφε Λούντμπεργκ με 11,5. Σκοράρει 11,2 και μαζέυει 2,9 ριμπάουντ. Ακολουθεί ο Τζόρνταν Μίκι με 8,8 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 9,8 στο performance index rating.

Όσα χρόνια και αν περάσουν, η ποιότητα του Μίλος Τεόντοσιτς θα είναι πάντα εμφανής. Χωρίς στατιστικά που προκαλούν θαυμασμό, καταφέρνει να είναι σημαντικός για την Μπολόνια. Έχει 8,4 πόντους και 4,3 ασίστ, με 8,3 κατά μέσο όρο στο σύστημα αξιολόγησης.

Στα ομαδικά στατιστικά έχουν 73,3 πόντους, 33,3 ριμπάουντ, 16,5 ασίστ, 7,3 κλεψίματα, 2,5 μπλοκ και 79,5 στο index rating.

 

Δείτε τον αγώνα εδώ

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ LIVE STREAMING

Λίγες ώρες πριν το ματς με τη Βίρτους, ο Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε για την ιταλική ομάδα:«Αυτή την εβδομάδα έχουμε δυο αγώνες εδώ και το πρώτο ματς είναι κόντρα στη βιρτους μπολονια, η οποία είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Έχει μεγάλη εμπειρία, πολλούς καλούς παίκτες και έναν εξαιρετικό προπονητή. Στα δυο τελευταία της ματς έπαιξε καλά κόντρα σε Αρμάνι και Βαλένθια. Δύο από τις καλύτερες αμυντικά ομάδες. Θα πρέπει και εμείς να είμαστε έτοιμοι αμυντικά και να παίξουμε καλά βγάζοντας ενέργεια και τα 40 λεπτά. Στην επίθεση θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα στην επίθεση, να διαβάσουμε το παιχνίδι και να είμαστε αποτελεσματικοί».

Στη συνέχεια για τον Παναθηναϊκό και την φετινή του απόδοση πρόσθεσε:

«Στα δυο τελευταία παιχνίδια συμφωνώ πως είχαμε διαφορετική εικόνα. Με τη Μπασκόνια είχαμε καλή απόδοση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ίσως ήταν ένα από τα καλύτερα φετινά ματς. Με τη Φενέρμπαχτσε η άμυνά μας ήταν τραγική. Μπορούμε να αναλύσουμε και τα δυο ματς, όμως θα πρέπει να δούμε πως αντιδράσαμε μετά από αυτό το ματς και θέλουμε να αντιδράσουμε και στον αγώνα με τη Βίρτους και να παίξουμε διαφορετικά. Μετά από αυτό το ματς θα μπορέσουμε να μιλήσουμε περισσότερο για αυτό το θέμα».

 

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

 

Ο γκαρντ των πρασίνων Νέιτ Γουόλτερς αναφέρθηκε στο παιχνίδι και εξέφρασε ποιο κατά την άποψή του, είναι το κλειδί για τη νίκη:«Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Κάναμε μια καλή αρχή στον αγώνα της Κυριακής, τον οποίο κερδίσαμε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και αυτήν την εβδομάδα. Είναι μια μεγάλη εβδομάδα, δυσκολευόμαστε στην Euroleague μέχρι στιγμής, όμως θα πρέπει να πάρουμε αυτά τα εντός έδρας ματς».

Τέλος για την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του, είπε: «Σίγουρα θα πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα, με περισσότερη επιθετικότητα. Έχουμε αναλύσει τη Βίρτους και θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε. Αν παίξουμε καλή άμυνα, αυτό θα μας βοηθήσει και στην επίθεση. Παίζοντας εντός έδρας σε αυτό το ματς θα μας δώσει τη δυνατότητα να παίξουμε στο transition και να παίξουμε ευκολότερα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και νομίζω πως μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα». Παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά ΕΔΩ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip