Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

12.09.20|12:14

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Προγνωστικά ΝΒΑ: Ρόκετς, όπως λέμε Νάγκετς

προγνωστικά-νβα-ρόκετς-όπως-λέμε-νάγκ-166380

Μόλις προχθές τιτλοφορούσαμε το κείμενο «Λέικερς, όπως λέμε Κλίπερς», ζητώντας από τους πρώτους να κάνουν κι εκείνοι το 3-1 στη σειρά τους, με σημαντική μάλιστα διαφορά – και δικαιωθήκαμε. Σήμερα πάμε ανάποδα και ζητάμε από τους Ρόκετς να μειώσουν 3-2, όπως έκαναν χθες οι Νάγκετς κόντρα στους έτερους Καλιφορνέζους. Επειδή υπάρχει όμως σαφής διαφορά δυναμικότητας, θα χρησιμοποιήσουμε και χάντικαπ 7,5 πόντων. Με Ρόντο και Χάρντεν οι ειδικές επιλογές. Xθες επιβεβαιώθηκε η βασική πρόταση με τη νίκη-πρόκριση της Βοστώνης επί του Τορόντο (στο 3+), όχι όμως κι εκείνη των Κλίπερς ή τα over των Σμαρτ και Ζούμπατς.

 

Λ. Α. ΛΕΪΚΕΡΣ – XIOYΣΤΟΝ (03:00)

σκορ σειράς: 3-1

@regular: 1-2

 

Λ. Α. ΛΕΪΚΕΡΣ: Πρώτο ματς μπολ για την ομάδα του Λος Αντζελες, υπό την έννοια ότι έχουν την ευκαιρία να φτάσουν στους τελικούς της Δύσης για πρώτη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια. Τότε, το 2010, χρονολογείται κι ο τελευταίος τους τίτλος.

Πριν από δύο μέρες σημείωσαν τρίτη συναπτή νίκη επί των Ρόκετς κι έκαναν το 3-1 με 110-100, χάρη κυρίως στους 29 πόντους, τα 12 ριμπάουντ και τις 5 ασίστ του Αντονι Ντέιβις. Ο άστοχος ΛεΜπρον Τζέιμς (16 π. με 0/5 τρίποντα) κατέβασε 15 ριμπάουντ και μοίρασε 9 τελικές πάσες, ο Αλεξ Καρούζο εξελίχθηκε σε xfactor. Πέρα από τους 16 πόντους από τον πάγκο, ο γκαρντ με την αραιή κόμη έβαλε και το τρίποντο που «κλείδωσε» τη νίκη στο τελευταίο λεπτό – όταν, δηλαδή, οι Τεξανοί είχαν πλησιάσει από το -23 στους 5 πόντους. Προς νέα απουσία ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ Ντίον Γουέιτερς, ο οποίος όμως ούτως ή άλλως έχει χάσει τον όποιο ρόλο πρόσκαιρα είχε αποκτήσει στο ροτέισιον του Φρανκ Βόγκελ.

 

ΧΙΟΥΣΤΟΝ: Μακρινή ανάμνηση έχει καταστεί το 112-97 των Ρόκετς στο εναρκτήριο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς της Δύσης. Εκτοτε χάνουν σταθερά με διαφορές 8 έως 10 πόντων από τους Λέικερς.

Στο προχθεσινό 110-100 των «λιμνάνθρωπων» η εμφάνιση δεν ήταν καλή και το τελικό σκορ μάλλον κολακεύει την ομάδα του Μάικ Ντ’ Αντόνι. Τουλάχιστον βγήκε αντίδραση, διότι το 101-78 των Καλιφορνέζων μετατράπηκε σε 105-100, προτού αποκατασταθεί η τάξη. Κορυφαίος με 25άρα και από 3 ριμπάουντ, ασίστ και κλεψίματα ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, στους 21 πόντους με μόλις 2/11 εντός παιδιάς έμεινε ο Τζέιμς Χάρντεν. Καταντάει γελοία η επιμονή των «ρουκετών» στο small ball. Ακόμα και τώρα που οι Λέικερς τους έχουν ακολουθήσει και παίζουν κι εκείνοι δίχως κλασικό σέντερ, τα ριμπάουντ ήταν στην τέταρτη αναμέτρησή τους 52-26! Ακριβώς τα μισά είχε το Χιούστον, με μόλις ένα επιθετικό. Με αποβολή από τη «φούσκα» πλήρωσε την πρωτοβουλία του για θηλυκή επίσκεψη στο δωμάτιό του ο Ντάνουελ Χάουζ. Ο φόργουορντ των 11,4 πόντων στα πλέι οφ δεν είχε αγωνιστεί ούτε στα Games 3 και 4.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλά μας πήγαν μέχρι τώρα οι Λέικερς, ωστόσο το γυρνάμε και πάμε στο διπλό των Ρόκετς, βάζοντας κι ένα ευμέγεθες «μαξιλαράκι» 7,5 πόντων. Δεν πρόκειται να έχει πάλι 2/11 σουτ ο Χάρντεν των 33 πόντων στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι και των 34,3 στη ρέγκιουλαρ σίζον… O Ρόντο από την άλλη έχει επιστρέψει ορεξάτος στη δράση και φλέρταρε προχθές με τριπλ νταμπλ (11-10-8). Είχε 21-9 σε πόντους και ασίστ στο Game 3, ωστόσο θεωρούμε πως δύσκολα θα είναι τόσο καλός σε τρίτο συνεχόμενο ματς κι έτσι θα περάσουμε κάτω από το συνδυαστικό 17,5.

 Ρατζόν Ρόντο (Λ. Α. Λέικερς): Under 17,5 πόντοι και ασίστ

Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον): Over 30,5 πόντοι

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λ. Α. ΛΕΪΚΕΡΣ (-7,5) – XIOYΣΤΟΝ 2             1.77       Stoiximan

 

Παύλος Δεπόλλας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip